Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Puutalo-osake | 1h, k + yk:1h, wc + ak: 1h, kph, khh

Veturimiehenkatu 1 as, Pohjola, Turku

Hinta

348 000 €

Koko

95 m²

Vuosi

1922

Pohjola on tunnettu kauniista, vanhoista puutaloista, mutta myös uudesta, urbaanista asumisesta Logomon välittömässä läheisyydessä. Täällä asuessasi päärautatieasema ja linja-autoasema sijaitsevat vain kivenheiton päässä kotioveltasi ja kaupungin laajat palvelut löydät vartin kävelymatkan päästä. Pohjolassa yhdistyvät täydellisenä kombona kaupungin syke ja nostalgisen tunnelmalliset pikkukadut. Tämä koti sopii loistavasti kaikille, jotka arvostavat arjessaan remonttivapaata elämää, edullista asumista, historian havinaa, ja kuitenkin modernia kaupunkielämää keskeisellä sijainnilla. Tätä kolmessa kerroksessa olevaa puutalokotia on saneerattu kolmen vuoden aikana perusteellisesti ja huolella. Erityisenä myyntivalttina onkin kellarikerroksen täyskorkea huonekorkeus ja kodinhoitohuoneen yhteydessä oleva erillinen uloskäynti. Kodinhoitohuoneen ruhtinaallinen lasku- ja säilytystila takaavat, että täällä arjen pyykkihuolto toimii helposti. Tällä hetkelle alakerran huone on rentona oleskelutilana, mutta oven ansiosta siitä saa tarpeen mukaan myös yksityisen ja tilavan makuuhuoneen. Alakerran ylellisen kylpyhuoneen puolella asukkaita ilahduttaa puolestaan suuri kylpyamme ja sadesuihku. Keskikerroksessa sijaitsevat eteiseen avoin keittiö ja lasiruutuisten pariovien takana avautuva tilava ja valoisa olohuone. Olohuoneesta avautuu esteetön kaupunkinäkymä taidemuseonmäelle. Talvikuukausina asuntoa lämmittää kaunis olohuoneen nurkassa seisova Turun Kaakelitehtaan alkuperäinen kakluuni. Keittiö on kokonaisuudessaan niin hyvin pidetty ja siistikuntoinen, ettei juuri kalpene uuden veroisen rinnalla. Sisääntulon katseenvangitsijana toimii näyttävä, paikalleen kustomoitu teräsrungon päällä lepäävä portaikko, joka johdattaa yläkertaan. Harjakaton alle jää paikkansa makuuhuoneelle sekä työpisteelle. Säilytystilaa löytyy ruhtinaallisesti liukuovikaapistojen takaa. Arjen pesuja helpottaa yläkerran oma pikku wc. Suojaisalta ja yhteisöllisestä sisäpihalta löytyy jokaiselle talon asukkaalle oma pieni pationsa viheristuttamiselle ja kesäpäivistä nauttimiseen. Taloyhtiön saunatupa lämpeää asukkailleen kertamaksuisesti ja tarjoaa tunnelmalliset löylyt isommallekin porukalle. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle - tehdään yhdessä kodinvaihtoon liittyvistä haaveistasi totta. __________________________________ Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille sinun kotiisi ja ota askel kohti uusia kotiunelmia. Lisätiedot ja esittelyt: yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, kaupanvahvistaja 040 718 9065 / kirsi.pursiainen@ettalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 10:00 - 10:30
Esittelijänä Kirsi Pursiainen
p. 040 718 9065

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348967
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, k + yk:1h, wc + ak: 1h, kph, khh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen mukaan 35 m2. Kellarikerros 30 m2 (lupakuvista) + yläkerran lattiapinta-ala n. 28 m2 (mitattu lupakuvista). Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poikeata olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta auintilojen pinta-alasta.
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1922
Vapautuminen
30.04.2024

Hinta

Myyntihinta

348 000,00 €

Velaton hinta

348 000,00 €

Neliöhinta

3 663,16 €/m²

Vastike

Hoitovastike

220,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

220,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 12 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Pesutuvan käyttömaksu 2 €/kerta. Sähkö oman kulutuksen mukaan. Nykyisten omistajien sähkönkulutus on 9900 kWh/. (Nykyiset asukkaat eivät ole käyttänyt olohuoneen kakluunia lämmitykseen). Varainsiirtovero 1.5 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerta rakennettu 2007-2008. Alakerrassa TV-/ musiikkihuone. Upotetut LED-valot. Videotykki kuuluu kauppaan.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: 10 G. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Sijainti on keskeinen, nopeasti minne vaan. Kaikkiin ilmansuuntiin hyvä liikkua. Puutalo miljöö, ihanaa yhteilöllisyyttä. Kaiken ikäisiä asukkaita vauvasta vaariin. Lapsille turvallinen, naapurit "vahtii", pidetään portit kiinni. Terveyden kannalta hyvä asua, puhdas ilma, rakenteet kunnossa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Puutaloasunnoksi kunto on erinomainen mm. koska: - Huoneisto saneerattu kokonaan ulkoseiniä ja perustuksia myöden kolmen vuoden aikana. - Asunnossa on koneellinen poistoilma. Näin kosteus poistuu asunnosta esim. suihkun ja kylvyn jälkeen. lisäksi tuloilmalle on allergiasuodatin. - Kellarikerroksen korkeus jopa n. 2,46 m ja kodinhoitohuoneen erikoisuus on täysimittainen ulko-ovi. - Huoneisto on lämmin ja vedoton myös kovien pakkasten aikana. - Korjausvastuu on pääsääntöiseti osakkaalla!
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Kakluuni
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiö remontoitu 2010. Komposiitti allas. Keittiössä upotetut LED-valot.
Astianpesukone (Integroitu), erillisuuni, jääkaappi, liesi, liesituuletin (Koneellinen Franken huuva.) ja viileäkaappi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Rakennettu 2009.
Seinämateriaali: Kaakeli ja Katossa sormipaneeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku (Sadesuihku), lattialämmitys, peili, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku ja Kylpyamme
WC-tilojen kuvaus
Rakennettu 2009.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Rakennettu 2009. Lämminvesivaraaja 200 l. Tilassa huoneiston oma salaojan tarkastuskaivo.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, lattiakaivo, silityspöytä/taso, pyykkikaapit, pöytätaso, kuivauskaappi, tila pesutornille, keskuspölynimuri ja Pakastin
Olohuoneen kuvaus
Remontoitu 2010.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Rakennettu 2010. Lisätty kattolyhty pihanpuolelle. Liukuovikaapisto.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Ulkorappusten alla tila esim. puutarhatarvikkeille.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Inststo Simsalabim Oy, Jari Piili, jari.piili@ncc.fi, 0505470411
Huolto
Asukkaat
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, mankeli, pyörävarasto, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone ja Jätekatos lajittelulle
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 72 100 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiön järjestyssäännöistä: Taloyhtiöllä ei ole varsinaisia pysäköintipaikkoja, mutta jokainen asukas voi pysäköidä omalle piha-alueelle 1.10-30.4. välisenä aikana. Ns. kesäaikana eli 1.5.-30.9. pysäköinti on sallittu vain klo 21.00-09.00 välisenä aikana. Pysäköintipaikat on tarkoitettu vain käytössä oleville ajoneuvoille.

Tehdyt remontit
Asuntojen ulko-ovet on yhtiön toimesta uusiitu 1999. 2008 tontin hulevesiviemäröinti on liitetty kaupungin verkkoon. 2009 asuinrakennusten katot uusittu, 2013-2016 kaikki julkisivut maalattu. 2017 maalauskunnostettiin kaikki kadun puoleiset, metalliset raja-aidat. 2018 uusittu Yrjänänkatu 2 puoleinen, puinen raja-aita. 2019 uusittiin koko yhtiön pihavalaistus. 2020 piha-aidan portteihin asennettiin kameravalvonnasta varoittavat kyltit. 2019 uusittiin koko yhtiön pihavalaistus. Yhtiön jätekatos on uusittu 2021.
Tulevat remontit
Uusi maalauskerros on päätetty aloittaa vuonna 2024 maalauskunnostamalla Veturimiehenkadun puoleiset, kolmen talon katujulkisivut. Piharakennuksen jätekatoksen suuntaisten ikkunoiden uusiminen paloikkunoiksi 2024.
Näiden kustannus huomioitu talousarviossa, ei vaikutusta vastikkeeseen.
Energialuokka
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Tontin koko
6 956,4 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
34 158 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Turun kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2069

Asunto-osakeyhtiö Eteläkulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Pihan kuvaus
Oma 12 m2 piha/patio huoneiston edustalla. Kunnostettu 2012. Yhtiön alkuperäisistä kivistä tehty paikka kesäkalusteille ja loppuosa patiosta päällystetty liuskekivillä. Kukkapenkeissä kasvaa jopa alkuperäisen asukkaan Aino Östermannin istuttamia kukkia. Syreenien alla kasvaa mm. liljaa, lemmikkejä ja vanhan ajan mansikkaa. Näkösuojana naapuriin on erittäin tuuhea viiniköynös. Huikeana koristeena on koristeomenapuu, mikä antaa myös hyvän näkösuojan patiolla.
Tiedustelut
Kirsi Pursiainen, 040 718 9065, kirsi.pursiainen@ettalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Pohjola, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Pursiainen

Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.