NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy

Erillistalo | 5-6h + k + s + ph + khh + kph + wc + ak

Salkolantie 7a, Vierumäki, Vantaa

Hinta

395 000 €

Koko

188 m²

Vuosi

1990

Etsitkö tilavaa ja viihtyisää kotia rauhalliselta alueelta, jossa koko perheenne voi nauttia yhdessäolosta ja omasta rauhasta? Tämä Vantaan Vierumäellä sijaitseva kytketty erillistalo tarjoaa juuri sen – ja paljon muuta! Vuonna 1990 valmistunut koti on kokenut vuosien varrella monia uudistuksia, joiden ansiosta se on tänä päivänä moderni ja kodikas. Ylimpään kerrokseen sijoittuu vuonna 2017 remontoitu tyylikäs keittiö, ruokailutila ja olohuone. Tämä yhtenäinen tila on avara ja valoisa, tarjoten täydellisen paikan rentoutumiseen tai ystävien viihdyttämiseen. Kodin kolme varsinaista makuuhuonetta ja lisätilat tarjoavat joustavuutta ja mahdollisuuksia käyttää tiloja monipuolisesti – suurelle perheelle pohjaratkaisu tarjoaa jopa viisi makuuhuonetta. Monipuoliset neljään tasoon sijoittuvat tilat voivat toimia myös esim. työhuoneena, vierashuoneena tai kuntoilutilana. Lisäksi kellarikerroksessa sijaitseva suuri takkahuone luo täydellisen miljöön viileämmille illoille. Tila toimii hyvin myös arkiolohuoneena. Takkahuoneen kanssa samaan kerrokseen sijoittuvat vuonna 2017 uusittu saunaosasto sekä erillinen wc. Tästä kerroksesta on pääsy kodin suojaisalle terassi- ja piha-alueelle. Piha-alue on oma rauhaisa keitaansa, jossa aidattu takapiha ja etelään avautuva terassi tarjoavat upeat puitteet ulkoilmaelämälle. Terassilla voit nauttia rentouttavista hetkistä puulämmitteisessä paljussa, joka kuuluu kauppaan. Asuminen näissä autokatoksin toisiinsa kytketyissä taloissa on hyvin omakotitalomaista. Yhteisiä seiniä naapurin kanssa ei ole ja yhtiövastiketta ei kerätä. Taloyhtiön kiinteät kulut maksetaan naapurin kanssa puoliksi ja lämmitys sekä vedenkulutus oman kulutuksen mukaan. Kuukausittaiset asuinkustannukset ovat hyviin maltilliset. Molemmat osakkaat vastaavat oman huoneistonsa ja huoneistopihansa kunnossapidosta ja niiden kustannuksista. Varainsiirtovero vain 1,5%. Autokatospaikan lisäksi omalta pihalta löytyy tilaa jopa kahdelle muulle autolle. Sijainti Vierumäellä yhdistää rauhallisen asumisen ja hyvät lähipalvelut. Läheltä löytyvät koulut, päiväkodit sekä hyvät liikenneyhteydet, jotka tekevät arjesta sujuvaa. Tämä koti on ihanteellinen valinta perheelle, joka arvostaa tilaa, mukavuutta ja laatua. Älä siis jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä – tule tutustumaan ja ihastu itsekin! Heidi Litmanen Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT NiceHouse LKV heidi@nicehouselkv.fi 044 2937 471 www.nicehouselkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 09:45 - 10:15
Esittelijänä Heidi Litmanen
p. 044 293 7471

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80350761
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-6h + k + s + ph + khh + kph + wc + ak
Asuintilojen pinta-ala
188 m²
Kokonaispinta-ala
188 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen pinta-ala 188 m2. Rakennuspiirustusten mukainen huoneistoala 87 m2 + kellarikerros. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1990
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

395 000,00 €

Velaton hinta

395 000,00 €

Neliöhinta

2 101,06 €/m²

Muut maksut

Sähkölämmityskulut

200,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Yhtiövastiketta ei ole kerätty. Kaikki taloyhtiölle kuuluvat maksut maksetaan puoliksi A-asunnon kanssa (kiinteistövero B-asunnon osuus vuonna 2024: 563 €, kiinteistövakuutus B-asunnon osuus vuonna 2023: 550€, Kaapeli-tv maksu 10 euroa/kk). Vesi ja sähkö oman mittarin/kulutuksen mukaan (6 hengen perheellä vesimaksu ollut n. 60 euroa/kk). Sähkösopimus ja jätesopimus on asuntokohtainen. Jätemaksu HSY:n hinnaston mukaisesti (astiavuokra ja tyhjennys n. 140 euroa vuodessa/tyhjennys kerran kuussa). Biojäteastian kulut maksetaan puoliksi naapurin kanssa(HSY:n hinnaston mukaisesti).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa takkahuone/arkiolohuone, tekninen tila ja kolme "varastotilaa", joita voidaan käyttää mm. makuuhuoneina, työhuoneena, vierashuoneena tai vaikka kuntoilutilana.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Puulämmitteinen palju
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Terassi uusittu 2017. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Talo sijaitsee lentomelualueen rajalla.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterit, lattialämmitys, ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkön kulutus: 24420 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Työhuoneen ja kuntosalin lattiamateriaali laatta.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiö (Kvik) uusittu kokonaisuudessaan kodinkoneineen vuonna 2017.
Jääkaappi, erillisuuni, liesi, liesituuletin, astianpesukone ja keittiösaareke
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuone uusittu vuonna 2017. Varustus: kaksi suihkua, lavuaari, allaskaappi, lavuaari, kylpyhuonekaapisto, peili. Yläkerran kylpyhuone ja kodinhoitohuone uudistettu vuonna 2010 ja vuonna 2021 (laatat maalattu, kalusteet ja seinä-wc uusittu). Varustus: lavuaari, peili, kaapistot, suihku, seinä-wc.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc remontoitu vuonna 2017
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä kodinhoitohuone
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, pesuallas, pyykkikaapit, pöytätaso, lattialämmitys ja Allaskaapisto, peili
Olohuoneen kuvaus
Avara ja valoisa olohuone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme varsinaista makuuhuonetta ja lisäksi kolme "varastotilaa", joita voidaan käyttää mm. makuuhuoneina, työhuoneena, vierashuoneena tai vaikka kuntosalina.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
92-81-384-29
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöinti
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Erillinen sopimus yhtiön kunnossapidon vastuunjaosta (liite saatavissa välittäjältä).
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 2

Tehdyt remontit
2010 salaojien korjaus itäpuolella, kosteat tilat uusittu. 2011 katon pesu ja suojaus. 2013 ulkopintojen maalaus, raja-aidat uusittu. 2014 lämminvesivaraaja uusittu (NIBE), ilmalämpöpumppu asennettu (Mitsubishi). 2017 taloyhtiön antenni uusittu, LTO-IV kone vaihdettu (VALLOX 121) ja ilmanvaihtoputket puhdistettu ja venttiilit säädetty, lattialämmityksen ohjauspaneelit uusittu, sähköpatterit uusittu (NOBO), keittiö uusittu kokonaisuudessaan kaikkine laitteineen (integroitu jääkaappi, kalusteuuni, liesitaso, liesituuletin+läpivienti uusittu vesikatolle, integroitu apk), alakerran märkätilat ja sauna: vedeneristykset ja seinät uusittu, suihkut, altaat, hanat, wc-istuin, kiuas, saunan lauteet uusittu, lasiseinä+lasiovi, kaikki lattiapinnat vaihdettu, mh+oh parketti uusittu, eteinen laatoitettu, sisäportaat ja takka kunnostettu, kaikki sisäpinnat maalattu, kiintokaapit ja sisävalaisimet uudistettu, terassin ulko-ovi vaihdettu (alumiini-puu-lasiovi), ulkoterassi rakennettu, radonmittaus tehty. 2018 piha kunnostettu, tukimuuri, täyttö ja istutukset sekä siirtonurmi. 2019 rakennettu ulkovarasto sekä pyörä-/polttopuukatos. 2020 ulko-ovi huoltomaalattu, ulkoportaat kunnostettu. 2021 kodinhoitohuone ja yläkerran suihku/wc uudistettu, kuntosaliin lisätty liukuovelliset kiintokaapit, valokuitu- ja kaapeli-tv liitos taloon, alakerran ulko-oven ulkokatos rakennettu. 2022 kellarikerroksen lattiaremontti: kuntosali ja työhuone laatoitettu, palju asennettu + portaat/terassi laajennettu. 2023 vesikaton ja sadevesirännien kunnostus, lumiesteet ja airvent harjatuuletus/-tiivisteen asennus, salaoja tarkastuskaivo jatkettu asfaltin pintaan, lattiaränni uusittu. 2024 hulevesikaivon pesu/huolto ja uusien pumppujen asennus, sisäportaat ja kaiteet huoltomaalattu. Teetetty kuntotarkastus huoneistoon B.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 082 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Salkolantie 7

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Korson monipuoliset palvelut n. 1,7 km, Koivukylän Citymarket n. 4 km, kuntosali, apteekki 1,7 km
Paikallistiedot: Korson monipuoliset palvelut n. 1,7 km, Koivukylän Citymarket n. 4 km,
Koulut: Kulomäen alalkoulu 1,3 km, Ruusuvuoren koulu 1,3 km, Leppäkorven koulu 2,3 km, Mikkolan koulu 3 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, lentokenttä ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yksi autokatospaikka ja lisäksi omalle pihalle mahtuu jopa kaksi muuta autoa.
Pihan kuvaus
Aidattu, suojaisa piha. Takapiha ja terassi etelän suuntaan. Terassilla puulämmitteinen palju, joka kuuluu kauppaan.
Tiedustelut
Heidi Litmanen, 044 293 7471, heidi@nicehouselkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Vierumäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Litmanen

Kiinteistönvälittäjä LKV ja LVV -pätevyys, KiAT

NiceHouse LKV Oy

NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Ongenkoukku 31,
01490 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.