Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Kerrostalo | 4 h, k, rt, kph x 2, lasitettu parveke

Marinportti 6 A, Kivenlahti, Espoo

Hinta

869 000 €

Koko

111 m²

Vuosi

2021

Marinrannan suositussa korttelissa 8/8 kerroksen hyväkuntoinen huoneisto, jossa on huikea ja täysin esteetön merinäköala! Tämä kaunis, kolmen makuuhuoneen laadukas koti sopii hyvin lapsiperheelle tai miksei vaikka pariskunnallekin, joka tarvitsee tilavaa kotia, jossa on vierashuone ja työhuone. Huoneistoon tehty lukuisia tasokorotuksia rakentajan valitsemiin materiaaleihin ja perusvarustukseen verrattuna, joten kyseessä on poikkeuksellisen upea huoneisto. Suuren olohuoneen jatkeena on koko huoneiston levyinen lasitettu terassiparveke. Täällä kelpaa vilvoitella saunan jälkeen ja nauttia merellisestä maisemasta. Klassisen kaunis ja ajaton kalanruotoparketti antaa asunnolle erittäin tyylikkään olemuksen. Kokonaan uudistetussa keittiössä on tummat kaapistot, saareke ja laadukkaat, integroidut kodinkoneet (mm. viinikaappi). Kokonaisuuteen tuo sopivaa kontrastia valkoiset kivitasot. Myös pesutiloissa ja saunassa on tehty muutoksia, mm. levennetyt lauteet, Hietakarin suihkuseinät, hanat ja sadesuihku (Damixa), jne. Jokaisessa makuuhuoneessa liukuovet hidastimilla (Eclisse). Asumisviihtyvyyttä lisää myös ilmalämpöpumppu. Tässä vain osa lukuisista lisätöistä. Kaikki on mietitty tarkkaan visuaalisuus ja toiminnallisuus huomioon ottaen. Tämän huoneiston kohdalta tonttiosuus on lunastettu! Asunto Oy Espoon Helios on valmistunut vuonna 2021, joten ei huolta suurista remonteista vuosikymmeniin. Rakentajan vastuu on 10 vuotta. Yhtiössä on kattavat ja modernit yhteiset tilat asukkaiden käytössä, mm. saunaosastot, viihtyisä lounge/monikäyttötila leikkinurkkauksineen, kuntoilutila, pesula ja Postin automaatti. Asunnon ostajalla on mahdollisuus ostaa autohalliosake. Lisätiedot välittäjältä. Alueena Marianrannan kortteli on aivan mahtava. Vieressä ovat pienvenesatama, uimaranta ja suosittu rantaraitti. Kivenlahden palvelut ovat pienen kävelymatkan päässä. Bussipysäkki ja metro lähellä ja omalla autolla huristat Länsiväylää pitkin hetkessä Helsingin keskustaan. Kivenheiton päässä syksyllä 2024 aukeaa Hybridiarena Hype, joka tarjoaa puitteet niin päivittäiseen liikuntaan ja hyvinvointiin kuin kansainvälisten tähtiartistien ja urheilu- sekä viihdetapahtumien vaatimille tuotannoille, kongresseille ja erilaisille yritystapahtumille. Tämä koti on nähtävä paikanpäällä! Esittelyt ja lisätiedot: Timo Lindström, Partner 040-170 2011 timo@solidhouse.fi SOLID HOUSE HELSINKI Erottajankatu 1 00130 Helsinki

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351333
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, rt, kph x 2, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
111 m²
Kokonaispinta-ala
111 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
8/8 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan / 2-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

545 259,61 €

Velkaosuus

323 740,39 €

Velaton hinta

869 000,00 €

Neliöhinta

7 828,83 €/m²

Vastike

Hoitovastike

531,69 € / kk

Pääomavastike

1 247,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 779,09 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autohallipaikan hoitovastike 30,00 euroa / kk, sähköautojen lataus 9,30 euroa / kk, autohallipaikka (leveä) 60,00 euroa / kk. Kulutetusta vedestä suoritetaan kerran vuodessa tasauslasku, joka perustuu huoneistokohtaiseen vesimittariluentaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu (Mitsubishi) ja sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 50M, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastusoikeus koskee osakkeita jotka oikeuttavat autohallipaikkaan, moottoripyöräpaikkaan tai varastoihin. Lisätietoja yhtiöjärjestyksen pykälästä 17, sekä Solid House Oy LKV välittäjältä.
Lunastusoikeus: Osakkailla lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Saniteettitilat kaakeloitu. Pintamateriaalit (lattia): Huoneistossa muutostyönä lisätty kalaruotoparketti. Saniteettitilat laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Kivi. Upea ja laadukas keittiö, jossa runsaasti kaappitilaa. Muutostyönä keittiöön on lisätty mm. AEG viinikaappi, keittiön yläkaappien lisäykset, sekä uunin ja mikron väliin sisään liukuva laskutaso. Keittiön varustus: Integroitu jääkaappi, intergroitu pakastin, integroitu astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, uuni (AEG), mikroaaltouuni (AEG), viinikaappi (AEG), allas sekä kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnossa kaksi kylpyhuonetta, joista eteisen yhteydessä kaunis harmaan sävyinen saunallinen kylpyhuone. Saunan tunnelmaa ja mukavuutta lisää LED- valonauhat, kiuaslinssi sekä leveämmät lauteet. Varustus: Sadesuihku, suihkuseinä, sauna, wc, bidee, peili - ja allaskaappi, pesuallas, sekä lattialämmitys. Asunnon toiseen kylpyhuoneeseen yhdistyy kodinhoitohuone, jossa runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Varustus: Sadesuihku, suihkuseinä, wc, bidee, peili- ja allaskaappi, pesuallas x 2, kaapistot, pesukoneliitäntä sekä lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneiston makuuhuoneiden väliseiniin on lisätyönä toteutettu äänieristetyt väliseinät.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa runsaasti kaappitilaa. Lisäksi samassa kerroksessa oma lämmin varasto aivan kotioven vieressä.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Matinkylän Huolto Oy ISA, Holmström Jari, jari.holmstrom@matinkylanhuolto.fi, 0405368170
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kellarikomero (Oma huoneistokohtainen varasto samassa kerroksessa kuin asunto (8/8).), urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, pyörävarasto (2 kpl), Lastenvaunuvarasto, pesutupa, mankeli ja kuivaushuone
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Asukkaiden käytössä leikkipaikka, saunaosastot 2 kpl, vierashuone, ulkoiluvälineiden huoltotila, sekä monikäyttötilat 2 kpl. Yhtiöllä on yhteiskäytössä saunaosasto, lounge, jossa leikkinurkka ja kuntoilutila, pesula ja Postin automaatti. Taloyhtiön kiinnitykset: 11 356 789 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 31

Tehdyt remontit
10-vuoden energiatodistuksen laatiminen 2021, sekä pelastussuunnitelman laatiminen 2022
Tulevat remontit
Vuodelle 2023 takuukorjauksia: Vuositarkastuksen 2022 ennakkotarkastuksessa havaittujen virheiden ja puutteiden korjaus. Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2024-2027: Huoneistojen ja yleisten tilojen paloilmaisimien paris- tojen uusiminen (70 kpl): Paloilmaisimien kunnossapito kuuluu taloyhtiön vastuulle. Sähköverkkoon liitetyissä paloilmaisimissa on paristovarmennus. Paristojen kestoikä on n. 3-4 vuotta (Kustannusarvio 1 500,00 €). Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu: Viemärit keräävät jätettä ja kertymää. Viemärit kannattaa puhdistaa n. 5 vuoden välein (Kustannusarvio 2 000,00 €). Salaojien painehuuhtelu: Salaojat keräävät lietettä. Salaojat kannattaa puhdistaa n. 5 vuoden välein (Kustannusarvio 1 000,00 €). Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö: Suositus: 5 vuoden välein (Kustannusarvio 9 000,00 €). 2028-2032: Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu: Viemärit keräävät jätettä ja kertymää. Viemärit kannattaa puhdistaa n. 5 vuoden välein (Kustannusarvio 2 000,00 €). Salaojien painehuuhtelu: Salaojat keräävät lietettä. Salaojat kannattaa puhdistaa n. 5 vuoden välein (Kustannusarvio 1 000,00 €). Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö: Suositus: 5 vuoden välein (Kustannusarvio 9 000,00 €). Energiatodistuksen uusiminen: Laaditaan uusi 10 vuoden energiatodistus viim. 2031 (Kustannusarvio 1 000,00 €). Parvekelasien huolto: Kaikki parvekkeet on lasitettu jo rakennusvaiheessa, joten parvekelasit kuuluvat taloyhtiön vastuulle. Tehdään tarvittaessa parvekelasien huolto.
Energialuokka
A (2018), Energialuokka: A2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 17.11.2031
Tontin koko
1 200 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Huoneisto on vapautunut tontinvuokravastikkeen maksamisesta maksamalla yhtiöjärjestyksen 8§ kohdan mukaisen tonttiosuuden lunastushinnan.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, p. 09 816 21
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
16.6.2064

Asunto Oy Espoon Helios

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon myynnin yhteydessä mahdollisuus ostaa autohalliosake hintaan 20 000 euroa.
Tiedustelut
Timo Lindström, 040 170 2011, timo.lindstrom@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kivenlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Timo Lindström

Asuntomyyjä, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.