Hima&Huvila LKV
Hima&Huvila LKV

Omakotitalo | 4h + k + kph + wc + khh + s + ph + th + v + at

Honkatie 16, Furuvik, Hanko

Hinta

465 000 €

Koko

160 / 230 m²

Vuosi

2007

Iso oma tontti, avarat oleskelutilat, tunnelmallista tiiliseinää, useampi makuuhuone, erillinen pihasauna ja vielä autotallikin - onko tämä mäntymetsien suojassa oleva pikku paratiisi tuleva Hanko-kotisi? Tämä kaunis ja uniikki yksitasoinen omakotitalo on suunniteltu yhdessäoloa ja viihtymistä varten. Talossa on avarat oleskelutilat, jotka yhdistyvät isoon avokeittiöön - todelliseen kokkailijoiden keitaaseen. Ruokailutilasta pääsee suoraan suojaisalle etelään antavalle terassille, josta on näkymät omalle pihalle ja siellä kasvaviin mäntyihin. Iltaa voi jatkaa ihanassa nautiskelijan paratiisissa, erillisessä piharakennuksessa, jossa on oma saunamaailmansa puulämmitteisine kiukaineen ja paljuineen. Tunnelmallisessa takkahuoneessa kelpaa istuskella talvi-iltoina ja sinne mahtuu hyvin majoittamaan vieraatkin. Ja ai mikä nautinto kipitellä talvellakin lumista polkua pitkin saunomaan. Täällä viihdytään ja nautiskellaankin ihan jokaisena vuodenaikana! Päärakennuksessa on kolme tilavaa makuuhuonetta ja todella kätevä iso kodinhoitohuone. Noin kolmasosa seinistä on kivirunkoisia ja se näkyy sisätiloissa komeina Ruukintiili-tiiliseininä. Piharakennuksessa on saunaosaston lisäksi erillinen varasto sekä autotalli. Pihapiirissä on myös puuliiteri. Vuonna 2007 valmistuneessa talossa on varaava leivinuunihella, ilmalämpöpumppu, lämmön talteenotto sekä sähköinen lattialämmitys. Kaunis ja helppohoitoinen oma tontti on osittain luonnontilainen. Etupiha on asfalttia ja tyylikkäitä kivetyksiä. Takapihalla on reilusti tilaa niin peleille ja leikeille kuin vaikka koirakavereiden telmiä. Ja jos lisää telmimismaastoja kaipaa, ihan vierestä alkavat upeat metsäpolut, jotka vievät puolen kilometrin päässä alkaville pitkille hiekkarannoille. Sieltä löytyy myös upea Furuvikin luonnonsuojelualue kasvipeitteisine dyyneineen ja luonnontilaisine hiekkarantoineen. Rannoilla on mahtava kävellä myös talvella, kun meri kimmeltää vieressä vapaana. Sovi oma esittelyaikasi! Unelmakauppias Nana puh. 0400942052 nana@himajahuvila.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351734
Sijainti
  • Hanko Furuvik
  • Honkatie 16, 10960
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + wc + khh + s + ph + th + v + at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
160 m²
Muiden tilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
230 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Asuinrakennuksen kerrosala 168m² . Autotalli/saunarakennuksen kerrosala 41+34,5m² .
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

465 000,00 €

Velaton hinta

465 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

500,00 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Karjaan Puhelin, 100/(100M, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Iso suojaisa eteläterassi omalle pihalle päin.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Kohteen yleiskunto on hyvä. Asumisen jälkiä näkyy.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 23000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu
Tulisija
Leivinuunihella vuolukivestä
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuitu Karjaan Puhelin
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja Kivi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Noin 1/3 runkomateriaalista kiveä (designharkko) mm. märkätilat, loput puuta. Kiviseinät näkyvät asunnossa kauniina punaruskeana ruukintiili-tiiliseinänä. Keittiön ja ruokailutilan välissä puolikorkea lasitiiliseinä. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa tunnelmalliset tapetit. Muut seinät maalattu. Märkätilojen seinissä laatta. Pintamateriaalit (lattia): Eteisessä, keittiössä, ruokailutilassa ja työtilassa kätevä tumma laatta. Muualla näyttävä ja erittäin kestävä Pergon laminaatti. Märkätilojen lattiassa kaakeli. Pintamateriaalit (katto): Puupaneeli.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Puu. Tässä hyvin suunnitellussa keittiössä mahtuu kokkaamaan useampikin oman elämänsä Gordon Ramsay yhtä aikaa. Kaappitilaa ja laskutilaa on todella reilusti ja luonnonvaloa tulvii monesta suunnasta. Keittiö on erotettu puolikorkealla lasitiiliseinällä ruokailutilasta. Lattialla kätevä ja näyttävä iso laatta, seinät osittain tiiltä ja osittain maalattu. Ruokailutilan vieressä myös avara työpiste/oleskelutila. Käynti suojaisalle isolle terassille.
Jääkaappi (Uusittu n. 5v sitten), erillinen pakastin (Uusittu n. 5v sitten), erillisuuni, astianpesukone (Uusittu n. 5v sitten), leivinuuni/puuliesi (Leivinuunin yläpuolella hormi), liesituuletin (Hormiin) ja mikroaaltouuni
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Tiili ja maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Päärakennuksen kylpyhuone sijaitsee kodinhoitohuoneen vieressä, josta on suoraan käynti ulos. Saunaosasto ja isompi kylpyhuone piharakennuksessa.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Päärakennuksessa 1 erillinen wc ja yksi wc kylpyhuoneessa. Piharakennuksessa wc pesuhuoneen yhteydessä.
Seinämateriaalit: Tiili/puu
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen saunaosasto sijaitsee piharakennuksessa. Puulämmitteinen kiuas, joka antaa makoisat löylyt. Kiuas vaihdettu n. 5v sitten. Erillinen pesuhuone ja tilava takkahuone, jossa kamiina. Lisäksi ihana terassi, jossa puulämmitteinen palju. Todellinen nautiskelijan paratiisi ja mikä fiilis kipitellä tänne talvellakin pihan poikki!
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tässä kodinhoitohuoneessa ei kaappitila lopu kesken! Kodinhoitohuoneesta on kulku ulos ja sen yhteydessä on myös kylpyhuone. Työtason alla on rinnakkain tilaa pesukoneelle ja kuivausrummulle.
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pyyhekuivain / seinäpatteri, keskuspölynimuri, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, pesuallas ja lattiakaivo
Olohuoneen kuvaus
Tyylikäs olohuone nousee harjakaton alla korkeaksi. Isot ikkunat ovat omalle pihalle ja terassille. Lattialla näyttävä ja kestävä Pergon laminaatti. Seinät maali/tapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikki makuuhuoneet sijaitsevat järkevästi erillään toisistaan. Päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, muissa makuuhuoneissa liukuovikaapistot. Lattiassa Pergon laminaatti, seinät maali/tapetti.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, vaatehuone, kaapistot ja Autotalli
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
78-10-1054-5
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 982 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
396 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 300000
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Pitkä hiekkaranta 500 m, Neljän Tuulen Tupa -kahvila ja ravintola 1 km, Regatta Courts -tennishalli 1 km, juna-asema 1,5 km, ruokakauppa (Lidl) 1,7 km, tenniskentät 2,2 km, keskusta 3 km, Itäsatama 3,2 km.
Pihan kuvaus
Helppohoitoinen ja kaunis piha, joka osittain luonnontilaista mäntymetsää. Etupiha asfaltoitu, kauniit kivetykset. Pihalta löytyy myös tulentekopaikka, joten pääset eräretkelle omalle pihalle!
Tiedustelut
Nana Hyry, 0400 942052, nana@himajahuvila.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hanko

Asuinalueena Hanko

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nana Hyry

Unelmakauppias YKV, LKV, LVV, FM Kaupanvahvistaja

Hima&Huvila LKV

Hima&Huvila LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.