RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

Kerrostalo | 2h, k, et, ph

Kirkkokatu 19 C, Kotkansaari, Kotka

Hinta

74 000 €

Koko

47 m²

Vuosi

1940

Hyväkuntoinen kaksio asuintiloiltaan, laatoitettu ja siistikuntoinen pesuhuone. 1/2023 uusittu keittiö kodinkoneineen ja asunnon kaikki maalipinnat: katto, seinä ja lautalattiat valmistunut remontista. Huoneistoon kuuluu ullakko- ja kellarikomerot. Rauhallinen sijainti yhtiössä ja ikkunoista sisäpihan näkymät. Hissitalon 4-kerros ja hissille kulku on katutasosta portaattomasti. Vuonna 1940 valmistunut taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja juuri valmistunut hissien uusimisesta 3/2024. Loistava ratkaisu autottomalle keskustan asumiseen. Palvelut, kulttuuritarjonta ja luonnonläheiset ulkoilumaastot ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Tämä koti sopii erinomaisesti niin sinkuille, pariskunnille kuin pienille perheillekin, jotka arvostavat kaupunkiasumisen helppoutta ja historiaa kunnioittavaa arkkitehtuuria. Asunto vapautuu toukokuun alussa ja sovi yksityisesittelystä: Anne Vastamäki +358 50 3176 100, anne.vastamaki@remax.fi Yrittäjä, LEAT, YAT, Ylempi kiinteistövälittäjä YKV, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja https://remax.fi/annevastamaki/ Onko huoneisto, kiinteistö, loma-asunto, liiketila vielä myymättä tai vuokraamatta? Autan sinua mielelläni kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa ja tilaa maksuton asunnon hinta-arvio. #remaxainavähänenemmän #kotkakiinteistonvalitys #https://remax.fi/room/ #kotkavuokraus #kotkamyynti #remaxkotka

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351966
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, et, ph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
47 m²
Kokonaispinta-ala
47 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1940
Vapautuminen
01.05.2024

Hinta

Myyntihinta

74 000,00 €

Velaton hinta

74 000,00 €

Neliöhinta

1 574,47 €/m²

Vastike

Hoitovastike

183,30 € / kk

Pääomavastike

54,52 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

237,82 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 29 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Käyttökorvausmaksut: vakiosaunamaksu 20 €/vuoro/kk, pesutupamaksu on maksuton/2024. Ostaja tekee oman sähkösopimuksen Väre Oy ja kotivakuutuksen.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: seinähyllyt, peili, naulakko, säilytystaso, kiinteät kaapistot. Katto maali. Seinät maali. Lautalattia.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantennijärjestelmä.).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asuintilat ovat hyväkuntoiset. Laatoitetun pesuhuoneen tarkka ikä/valmistumisvuosi ei ole tiedossa/saatavilla. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2010 vesikaton kuntoarvio. 2007 huoneistojen pintakosteuskartoitus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): 1/2023 maalipinnat. Pintamateriaalit (lattia): 1/2023 lautalattiat maalattu. Pintamateriaalit (katto): 1/2023 maalipinnat.
Keittiön kuvaus
1/2023 valmistunut keittiö remontista kodinkoneineen. Jääkaappi/pakastin, liesitaso, uuni, liesituuletin, astianpesukone. Katto maali. Seinät kaakeli ja maali. Lautalattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, pesuallas, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä, kuivauspatteri, bideesuihku, wc-istuin. Seinät kaakeli. Laattalattia.
Olohuoneen kuvaus
Kiinteät kaapistot. Työtila: pöytä, seinähyllyt, kiinteä kaapisto. Verhotanko. Katto maali. Seinät maali. Lautalattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Verhotanko, liukuovi. Katto maali. Seinät maali. Lautalattia.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero ja ullakko
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kotka toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
285-2-25-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Kotkan Seudun Talokeskus Oy, Päivi Kääriäinen, paivi.kaariainen@talokeskuskotka.fi, 044 527 6084
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, pesutupa (A-portaassa) ja huoneistokohtaiset varastot, sauna (sijaitsee E-portaassa erillisessä rakennuksessa)
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kerroksien välissä on tuuletusparvekkeet. Yhteisantennijärjestelmä: TV viritetään antenni-TV valikosta. Yhteinen laajakaista: tekniikka Telia, maksiminopeus 10 Mb. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiökokous 6.6.2019 on päättänyt korvata osakkaan oma-aloitteisen kylpyhuoneremontin yhteydessä vesieristystarvikkeet. Tämä päätös ei koske huoneistoja joissa ei ole huoneistoselitelmän mukaisesti kylpyhuonetta. Yhtiöjärjestys7 § : Osakkeenomistaja vastaa hallitsemaansa huoneistoon tai sen ulkopuolelle osakkeenomistajan toimesta tehtyjen tai teetettyjen rakenteiden, rakennelmien sekä lisä- ja muutostöiden, kuten huoneistokohtaisten ilmalämpöpumppujen tai saunojen, kunnossapidosta ja niiden virheellisyyden tai puutteellisuuden aiheuttamien vikojen korjaamisesta ja niiden kustannuksista. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Mikäli yhtiölle syntyy lisäkustannuksia siitä, että yhtiön toteuttaman kunnossapito- tai uudistyön vuoksi samalla joudutaan purkamaan tai ennalleen saattamaan näitä osakkeenomistajan toimesta tehtyjä tai teetettyjä muutoksia tai lisäyksiä, vastaa ko. huoneiston osakkeenomistaja yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu määräytyy tämän pykälän mukaisesti myös silloin, kun muutostyö on toteutettu aikaisemman osakkeenomistajan toimesta. Taloyhtiön kiinnitykset: 971 695,31 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Taloyhtiössä ei ole jaettavissa autopaikkoja (0 kpl).

Tehdyt remontit
2021 antennijärjestelmän päivitys, huoneisto-ovien ja lukituksen uusiminen (Abloy Pulse). 2020 porrasvalaistuksen uusiminen. 2019 jäteastiakuorien hankinta. 2018 sisäpihan ovien uusiminen A, C ja D-portaat. 2014 B-portaan porraskäytävään liuska. 2013 piha-alueen kameravalvonnan asennus, porttikongin portin uusiminen. 2012-2013 julkisivujen korjaus ja maalaus. 2012 E-portaan luoteispäädyn lisäeristys. 2011 taloyhtiön rakennuspiirustusten digitalisointi, ravintoliiketilan ikkunoiden ja ovien uusiminen, pihatalon vesikaton (huopa) uusiminen, sisäpihan B- ja E-portaiden ulko-ovien uusiminen, Kirkkokadun puoleisen rakennuksen osan vesikaton korjaus. 2010 ikkunoiden ja huoneistoparvekeovien uusiminen. 2009 huoneisto- ja tuuletusparvekkeiden kunnostus. 2008 Piispalan päätyprojekti. 2005-2006 tiilipäätyjen (A- ja E-portaiden koillispäädyt) kunnostus. 2005 kaukolämpölaitteiden uusiminen. 2002 sähkösaneeraus. 1999-2000 porraskäytävän maalaus. 1998 D- ja E-portaiden hissien saneeraus. 1997 A-, B- ja C-portaiden hissien saneeraus. 1995 päärakennuksen vesikaton uusiminen. 1988 vesijohtojen ja viemärien uusiminen.
Tulevat remontit
Yhtiökokousta seuraavien 5-vuoden aikana (24.4.2023). 2023 hissien perusparannus. 2024-2027: -.

*Taloyhtiössä on aloitettu syksyllä 2023 kaikkien portaiden hissien uusiminen. Urakka on valmistunut 3/2024. Urakka rahoitetaan 650.000 €:n lainalla, jonka korkoja ja lyhennyksiä varten kaikilta osakkailta on kerätty 1,16 €/osake/kk suuruista rahoitusvastiketta 1.9.2023 alkaen. Osakkaille, jotka haluavat maksaa osuutensa urakasta kerralla, annetaan mahdollisuus maksaa osuutensa, kun urakan lopulliset kustannukset ovat selvinneet ja ARA:lta on haettu esteettömyysavustuksen maksatusta kevään 2024 aikana. Huoneiston osalta hissien uusiminen, lainaosuus arvioitu 4.429,25 €.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Lisätiedot: E-luku 152. Viimeinen voimassaolopäivä 23.2.2034.
Tontin koko
2 264,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
https://www.kotka.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu-ja-kaavoitus/
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kotkan Piispalankulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Anne Vastamäki, 050 3176 100, anne.vastamaki@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kotka

Asuinalueena Kotkansaari, Kotka

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Vastamäki

Yrittäjä, YKV, LKV, LVV

RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.