Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Rivitalo | 3h, k, s, wc, terassi

Katinalantie 11 B, Katinala, Hattula

Hinta

124 500 €

Koko

78 m²

Vuosi

1989

Viihtyisä 78 m2 rivitalokolmio Katinalassa, Tiiriön palveluiden läheisyydessä ja vain alle 10 minuutin ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Tämä koti on porrastettu persoonallisesti kolmeen tasoon ja varustettu muun muassa ilmalämpöpumpulla. Terassit löytyy sekä etu- että takapihalta, ja talonmies hoitaa myös asuntojen takapihojen nurmialueet. Huoneistolle kuuluu pistokkeellinen autokatospaikka! Sisäänkäynti asuntoon tapahtuu sisäpihan ja aidatun sekä pienellä portilla varustetun katetun etukuistin kautta keskikerrokseen. Tuulikaapissa on yksi kiinteä kaappi ja lisää säilytystilaa löytyy välioven takaa eteisaulasta. Eteisaulan oikealla puolella sijaitsee ensimmäisenä erillinen wc. Allaskalusteessa on isot vetolaatikot, ja etupihalle päin olevasta ikkunasta tulee kivasti valoa sisälle. Wc:n vieressä keskikerroksen oikealle sivustalle sijoittuvassa kodinhoitohuoneessa on lattialämmitetty käytännöllinen laattalattia, kivasti säilytystilaa, vesipiste allaskalusteineen ja tilavaraus pyykinpesukoneelle. Liukuoven takana sijaitsee valoisa pesuhuone, jossa on suihku ja ikkuna. Lasioven takana sijaitsee siistikuntoinen sauna, johon leveä ikkuna tuo kauniisti valoa. Eteisaulasta on kulku yläkertaan, jossa sijaitsee kodin vaaleansävyiset makuuhuoneet. Molemmissa makuuhuoneissa on runsaasti kiinteää kaappitilaa, minkä lisäksi isomman makuuhuoneen yhteydessä on myös erillinen vaatehuone. Myös alakertaan vievät raput lähtevät eteisaulasta. Alakerrassa sijaitsee keittiö ja olohuone. I-kirjaimen mallinen keittiö sijoittuu alakerran oikealle sivustalle kahdelle seinämälle. Jääkaappi ja pakastin ovat täyskorkeat, ja liesituuletinta lukuun ottamatta kaikki kodinkoneet on uusittu viime vuosina. Keittiön päädyssä takapihalle päin olevien ikkunoiden edessä on ruokailutila, johon mahtuu ruokailuryhmä. Olohuone sijaitsee keittiön vieressä vasemmalla. Olohuoneessa on kodin 9/2021 uusittu ilmalämpöpumppu, ja kolmanteen kerrokseen vievien portaiden alla olevaa tilaa voi käyttää halutessaan säilytykseen. Vinyylikorkkilattia on uusittu muutama vuosi sitten sekä pohja- että keskikerroksessa. Olohuoneesta on käynti rauhalliselle, sivuiltaan aidatulle takaterassille ja pienelle nurmialueelle. Asunto Oy Hattulan Katariina on hyvin huollettu pieni, yhdeksän asunnon taloyhtiö omalla tontilla rauhallisella sijainnilla Katinalassa. Jokaiselle asunnolle kuuluu huoneistokohtainen lämmin varasto, ja asukkaiden yhteiskäytössä on urheiluväline- ja talovarasto. Varaa oma esittelyaikasi puh. 050 4525 254 / piia@laatulkv.fi tähän viihtyisään rivitalokolmioon hyvällä sijainnilla!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353079
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, wc, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1989
Vapautuminen
Sop.muk/1-2kk

Hinta

Myyntihinta

117 737,73 €

Velkaosuus

6 762,27 €

Velaton hinta

124 500,00 €

Neliöhinta

1 596,15 €/m²

Vastike

Hoitovastike

308,10 € / kk

Pääomavastike

65,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

373,10 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Vesilaskutus mittareiden mukaan 3 x vuodessa. Autokatospaikoista ei peritä maksua. Sähkönkulutus ollut yhteensä n. 12 000 kWh/v (2hlöä). Lainosuus on maksettavissa pois ilman pankin kuluja 30.6. ja 30.12. Muina aikoina tehdyistä ylimääräisistä lyhennyksistä pankki veloittaa vähintään 400 euroa. Lisäksi tulee isännöitsijäntoimiston laskentapalkkio 55,80 euroa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhotangot ja ilmalämpöpumppu.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Etu- ja takaterassit, takana lisäksi pieni piha-alue.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Teetetty kosteusmittaus asuntokaupan yhteydessä 2019, raportti saatavilla välittäjältä. Kylpyhuone on todettu olevan teknisen käyttöikänsä päässä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Vinyylikorkkilattia, seinät maalattu/ tapetoitu. Valkoiset kaapin ovet harmailla rajauksilla, tumma laminaattitaso ja välitilassa valkoinen laatta. Kodinkoneet uusittu edellisen omistajan aikana: jääkaappi, pakastin, keraaminen liesi ja astianpesukone. Liesituuletin on alkuperäinen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa. Suihku ja ikkuna. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Laattalattia, seinät maalattu. Peili, allaskaappi, wc-istuin ja ikkuna.
Saunan kuvaus
Lattia laattaa, seinät paneloitu. Lauteet (uusittu edellisen toimesta), sähkökiuas ja ikkuna.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia laattaa, seinät maalattu. Kaapistoja, vesipiste, varaus pesutornille. Lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Vinyylikorkkilattia, seinät maalattu/ sisustuspaneelia. Kulku takaterassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Parkettilattia, seinät maalattu. Molemmissa kaapistoja ja toisessa lisäksi vaatehuone.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa kaapistoja ja vaatehuone, lisäksi huoneistokohtainen varastokomero B-talon kellarissa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Isännöitsijän yhteystiedot
Pohjola Isännöinti, Jukka Pohjola, palvelu@toimistopohjola.fi, 050 329 3053
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: B-talon kellarissa huoneistokohtaiset varastokomerot sekä yhteiskäytössä olevat urheiluvälinevarasto ja talovarasto.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 9

Tehdyt remontit
Tiilikatteiden pesu ja sokkelien maalaus 2011, asuntojen sähköpattereiden uusiminen 2013-2016, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2016, vesikatteiden pesu, sammaleenesto ja pinnoitus, kattosiltojen uusiminen, A-talon takapihan puoleisen vesikourun osittainen uusinta ja autokatoksen sokkelin korjaus 2018, B8 kattovuodon korjaus 2020, ulkopuolen puuosien maalaus (räystäät ja julkisivut) 2019-2021, B8 kylpyhuoneen ja erillis-wc:n saneeraus 2019, B8 maapaineseinän korjaus 2020, autokatoksen maanpohjan uudelleensoratus/ kivituhka 2021, asunnon B5 etuoven puoleisen sokkelin huoltomaalaus, varastotilan rappukäytävän seinäpinnotteiden huoltomaalaus, A3 lämminvesivaraajan uusiminen, asuntojen ulko-ovien (etuovet ja terassiovet) uusiminen ja lukituksen uusiminen 2022, vesikaton PTS-raportin mukaiset korjaushuomiot 2023
Tulevat remontit
Korjaustarveselvitys: maanpinnan profilointi poispäin rakenteesta piha-alueen osalta, kurttulehtiruusujen poisto (pensaat leikattu matalaksi, juuret maassa), leikkialueelta keinun ja hiekkalaatikon poisto 2024, sähköautojen latausaseman asennus.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013
Tontin koko
2 159 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hattulan Katariina

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Tiiriön palvelut ja Parolan keskustan palvelut n.4km
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella huoneistolla käytössään pistokkeellinen autokatospaikka.
Tiedustelut
Piia Heikkilä, 050 4525 254, piia@laatulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hattula

Asuinalueena Katinala, Hattula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Piia Heikkilä

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

Hämeen Laatu LKV

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV
SKVL jäsenyritys

Arvi Kariston katu 13 lh 4,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.