RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 1h + kk + kph + vh + parv

Haukilahdenranta 17 A, Haukilahti, Espoo

Hinta

145 000 €

Koko

28 m²

Vuosi

1969

Onko kesä vihdoin täällä? -Tarjolla ylimmän kerroksen kompakti kulmahuoneisto hissillisessä talossa aivan Haukilahden venesataman vastapäätä! Tämän parempaa sijaintia ei juurikaan ole Haukilahdessa tarjolla, mikäli arvostat satama-alueen, Paviljongin ja Mellstenin läheisyyttä! Alue on todella idyllinen varsinkin kesällä. Asunnon parvekkeelta ja keittiön ikkunasta näkee osittain Haukilahden venesataman, joka alkaa tien toisella puolella. Mikäli kerroslukema toimii mittarina, niin tässä on helposti tämän talon paras yksiö! Muut huoneistot taloyhtiössä ovat 2-3+ huoneen kokonaisuuksia. Yksiöitä on vain kolme ja tämä on ylimmässä kerroksessa. Mutta huoneisto itsessään kaipaa monen tämän päivän ostajaehdokkaan mielestä pintaremonttia, mikä selittää osittain houkuttelevan hintapyynnin! Välittäjän vinkki on yhdistää keittiötä olohuoneeseen samaan aikaan kun modernisoi keittiötä. Tähän kaveriksi voi miettiä vaatehuoneen pienentämistä ja yhdistämistä tulevaan avokeittiöön, mutta tämä riippuu tottakai ostajasta - arvostaako avaruutta vai säilytystilaa. Asunnossa on siis todella iso vaatehuone! Tästä ideasta on tehty virtualisesti remontoitu kuva (ilmoituksen ensimmäinen kuva ja pohjakuvaluonnos). Tästä asunnosta saa itselleen Haukilahden makeimman yksiön! Rakennus on vuodelta 1969. Yhtiössä on kerrostalo, erillinen 214 m² liiketilarakennus ja autotallirakennus. Taloyhtiössä on tehty viemäreiden sukitus vuonna 2018, mutta käyttövesilinjoja ja mm. sähköjä ei ole uusittu. Yhtiössä on huonokuntoisia kylpyhuoneita, jotka kaipaavat remonttia. Tällä hetkellä on meneillään hankesuunnitelma yhtiön eri korjauksille ja syksyllä 2024 tehdään toteutussuunnitelma. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä että remontteja käynnistellään vuonna 2025. (Vink: Myytävän huoneiston kylpyhuone kannattaa ehkä remontoida taloyhtiöremonttien yhteydessä). Remontit tulevat olemaan raskaammalla puolella, mutta tämä on pyritty huomioimaan hintapyynnissä. Huoneisto on neliömäärältään pienemmästä päästä, joten tulevat velkaosuudet eivät tule olemaan yhtä painavat kuin isompien huoneistojen osalta. Yhtiöllä on ulkopuolisen asiantuntijan tekemä PTS-ehdotus, johon kannattaa tutustua ennen esittelyä. Asiakirjoissa on myös maininta mahdollisesta maalämpöön siirtymisestä. Huoneistoon kohdistuu 9 626,457 euron velkaosuus, joka lukeutuu velattomaan kauppahintaan. Velkaosuus on tietenkin maksettavissa pois esim. kaupanteossa, jolloin huoneiston vastikkeeksi jää 168 €/kk. Talon edessä bussipysäkki. Sijoittajille tiedoksi: käypä vuokra noin 680 €/kk - 700 €/kk. Kohteessa järjestetään vain yksityisiä esittelyitä. Varaa esittely välittäjältä! Myyntiä hoitaa Sebastian Linden LKV, LVV, KiAT, NHS, Välittäjä-yrittäjä 050 536 1876 sebastian.linden@remax.fi Betjäning även på svenska! Service also in English!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80353083
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kk + kph + vh + parv
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
28 m²
Kokonaispinta-ala
28 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1969
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

135 373,55 €

Velkaosuus

9 626,45 €

Velaton hinta

145 000,00 €

Neliöhinta

5 178,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

168,00 € / kk

Pääomavastike

109,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

277,80 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Kylmäpaikka 20,00 €/kk Autotalli 85,00 €/kk Autotalli 2/vanha 95,00 €/kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen ja isohko vaatehuone.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneiston kunto on lähtökohtaisesti tyydyttävä. Ostaja haluaa todennäköisesti tehdä pintaremonttia huoneistossa. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 01.09.2023 Eerika Consulting / Asunto Oy Vuoripirtti Kevyt kuntoarvio ja PTS
Kuntotarkastus
Tehty 31.08.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunta.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalattu. Kunto tyydyttävä. Pintamateriaalit (lattia): Laminaatti. Kunto tyydyttävä. Pintamateriaalit (katto): Maalattu. Kunto tyydyttävä.
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta. Osittain näkymät satama-alueelle.
Jääkaappipakastin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kunto tyydyttävä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku ja pesuallas
Olohuoneen kuvaus
Olohuone jaettu vaatekaapilla muodostaen alkoven. Kaappi on helposti poistettavissa.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Jäähdytetty kellari ja kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Kylmäkellari + häkkivarasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Aarre Isännöinti, Teemu Metsälä, asiakaspalvelu@aarre.com, 020 198 6700
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkoiluvälinevarasto, sauna/uima-allasosasto, pesutupa, kuivaushuone
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 900 000 €.
Tehdyt remontit
Oleellisimmat lueteltu, ks tehdyt korjaukset parempaa selostusta varten:
2000-2001 Pihojen asfaltoinnin uusiminen ja viemäreiden huuhtelu.
2002 Sokkeleiden maalaus, kerrostalon lattioiden, ikkunapuitteiden ja seinien maalaus.
2003 Rivitaloon uusittu ikkunoita huoneistoihin 13,15 ja 16, Sammaleen poisto rivitalon katolta, salaojien kuvaus.
2007 Kaukolämpölaitteiston vaihto, Linjasulkuventtiilien ja patteritermostaattien vaihto
2011 Korjattu Haukiverkko 8 sokkeleita ja sisäpihan seinärakenteita
2012 Huoneistojen 10 ja 13 vesivahinkokorjaukset,
2012 Hissin vastapainojen tasaukset, rivitalon sokkeleiden maalausten aloitukset, IV-hormit puhdistettu.
2012 DNA tukiaseman asennus,
2013 Sokkeleiden maalaukset ja rappauskorjaukset.
2014 As 17 patteriverkon vuodon paikannus ja korjausten aloitus.
2015 Rivitalossa suoritettu ylä- ja alasokkeleiden, sekä puupintojen kunnostustöitä, Kerrostalon parvekekaiteet uusittu ja parvekelaatat kunnostettu,
2016 Kerrostalon ikkunoiden ja parvekeovien uusinta,
2016-2017 Vesi- ja viemäriverkon saneerauksen hankesuunnittelu,
2017 Liikerakennuksen vesikaton pinnoitus, Lukitusjärjestelmän uusinta Abloy Sento järjestelmään,
2018 Viemäriverkoston sisäpuolinen sukitus
2022 Kerrostalon julkisivun ja katon lisäkorjaukset, Vesikattojen ja julkisivujen kuntotutkimus, Rappukäytävän lattiapinnan vaurioiden korjaus, Rivitalon IV-kanavien tarkastus ja nuohous, Hissikorjaukset.
2023 Peruskorjaussuunnitelma tai hankesuunnitelma, PTS ja kuntotarkastus (Eerika Consulting). Salaojat ja vedeneristeet, LVI, Sähköjärjestelmät, Maalämmön käytön arviointi.
Tulevat remontit
Yhtiön hallituksen puheenjohtajan haastattelun mukaan tullaan aloittamaan remontit yhtiössä melko vauhdilla. Sysksyllä 2024 on tarkoitus päättää toteutussuunnitelmasta (missä järjestyksessä, milloin aloitetaan remontit, kilpailutukset jne). Tarkkaa aloitusajankohtaa eri remonteille ei kuitenkaan vielä ole tiedossa, mutta 2025 vuoden aikana alkaa jo todennäköisesti tapahtumaan.

Pääpointit yhtiön peruskorjauksesta: Yhtiön viemärit ovat sukitettu joten välitöntä korjaustarvetta tässä ei ole, mutta käyttövesilinjat pitää uusia (esim. kotelointi rappukäytävään), sähköt pitää uusia ja huonot kylpyhuoneet remontoida. Katto pitää vähintään uudelleenpinnoittaa bitumilla. Kustannuksista ei vielä osata sanoa lopullista hintaa, missä kohtaa ne jyvitetään ja tehdäänkö remontit esim. kahdessa erässä (esim. 2025 ja 2027). PTS suunnitelmassa on kustannusarvioita toimenpiteistä ja hyvä kuvaus yhtiön kunnosta. Pyydä materiaali välittäjältä.

Edellisen kunnossapitotarvesuunnitelman mukaan 2023:

2023 Peruskorjauksen hankesuunnitelma
2024 Syksy. Perukorjauksen toteutus-suunnitelma.
2024-2025 Salaojat ja vedeneristykset, käyttövesien uusiminen, Osakashallinnassa olevien ikääntyneiden märkätilojen uusiminen, sähkökeskusten, sähkönousujen ja johdotuksien uusinta, kerrostalon saunaosaston uusiminen, autojen sähkölatauspisteet ja infra.
2025 Piha-alueen asfaltoinnin uusiminen, julkisivujen valaistuksen uusiminen, kerrostalojen huoneistojen ulko-ovien uusiminen ja yleisten tilojen sisäpintojen maalaus ja kunnostus, Rivitalon pääsisäänkäynnin ulko-ovien uusiminen/entisöinti, Sokkeleiden ja betonipintojen maalaus, Jätehuone Haukiverkko 6-8, Kerrostalon postilokerot.
2026 Tiilien, saumojen ja eristeiden korjaus/uusinta, Lämmönsiirtimet, sulkuventtiilit, putket ym., Rivitalon autokatosten vesikattojen korjaus, Autotallin ja myymälärakennuksen pintojen maalaus.
2028 Rivitalon ja myymälärakennuksen ikkunoiden uusinta/korjaus, Koneellisen ilmanvaihtotekniikan uusiminen.
2029 Vesikattojen ja peltikatteiden korjaus/uusiminen.
2030 Julkisivun puuosien huolto, Lipputangon ja tamppaustelineen korjaus/uusimine.
Energialuokka
F (2018), Energialuokka: F2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 22.12.2033
Tontin koko
3 187 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vuoripirtti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Haukilahden venesatama tien toisella puolella. Haukilahden paviljonki 370m, Cafe Mellsten 550m. S-Market Haukilahti 700m. Haikaranpesä 370m. Iso Omena 1,6km.
Koulut: Matinlahden koulu 500m, Mattliden 1,05 km, Haukilahden koulu 850m.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki suoraan talon edessä. Linjat 111, 114. Isoon Omenaan bussilla 5 minuutissan reittioppaan mukaan.
Ajo-ohjeet
Auto kannattaa jättää Haukiverkko 7 osoitteeseen (kadulle) näyttöjen ajaksi, josta on 30 metrin kävely talolle.
Tiedustelut
Sebastian Linden, 050 536 1876, sebastian.linden@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Haukilahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sebastian Linden

Kiinteistönvälittäjä LKV, Yrittäjä, LVV, KiAT, NHS / Bamseboss Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.