Rivitalo | 5h + avok + s + kph + wc + khh + vh + var + las.parv. + ter.

Niittyrinne 1 A, Sarvvik, Kirkkonummi

Hinta

385 000 €

Koko

106 m²

Vuosi

2020

Tämä vielä uudenkarhea rivitalon päätyasunto Sarvvikissa tarjoaa mukavat puitteet monenlaiseen tarpeeseen! Lapsiperhe löytää tästä kaipaamansa kodin toimivine aputiloineen. Jokaiselle on yksityinen tilansa ja yhteisen ajan viettämiseen on mukavat ja väljät tilat niin sisällä kuin ulkona. Pyykkirumba ym. kodin askareet pysyvät hallitusti kodinhoitohuoneessa poissa silmistä. Oma sauna tuo joustavuutta käyttöaikoihin oman tarpeen mukaan. Lasitetut parveke ja terassi toimivat viihtyisinä lisäolohuoneina. Yhtä lailla asunto on omiaan esimerkiksi paljon etätöitä tekevälle pariskunnalle, molemmille järjestyy erillinen työhuone. Tilava ja suurien ikkunoiden ansiosta äärimmäisen valoisa olohuone keittotilan kiinteässä yhteydessä luo rauhallisen tilan mukavaan yhdessäoloon. Säilytystilaa on mukavasti, lisäapua tulee vielä asunnon ulkopuolella olevasta varastosta. Autonkaan sijoittamista ei tarvitse pohtia, jokaisen asunnon käytössä on autopaikka. Sijainti päättyvän kadun varrella on rauhallinen, ja hyviä ulkoilumaastoja arvostavalle jopa ylellinen. Finnträskin jylhä ja monimuotoinen korpimetsä ja hyvä uimaranta ovat lähes kotiovelta lähtevän ulkoilureitin varrella. Meren ranta on joka puolella kävelymatkan päässä. Läheisyydessä toimiva Sarvvik Beach Club tarjoaa merellisiä liikuntamuotoja rentoutumiseen. Mm. hyvästä ravintolastaan tunnettu Sarfvik Golf on naapurissa, joten myös antaumukselliselle golffarille sijainti on mitä parhain. Huoneisto sopiikin myös hyvin vaikka golfkauteen täyspainoisesti panostavalle kakkoskodiksi. Sarvvikin merellinen alue kehittyy voimakkaasti, suunnitteilla on mm. oma koulu ja uusi ruokakauppa. Yhteydet sekä Espoon että Kirkkonummen palveluihin ovat hyvät: Länsiväylälle hurauttaen kymmenessä minuutissa sekä Kirkkonummen keskustaan että Lippulaivaan tai Iso-Omenaan, Helsingin keskustaan noin 20 minuuttia. Länsimetroon pyöräilet noin 10 minuutissa (myös liityntäpysäköinti mahdollinen). Tutustu, ihastu, osta omaksesi ja asetu taloksi! Lisätiedot ja esittelyt/förfrågningar och visningar/inquiries: Shama Österman, 040 586 6849 tai/eller shama@neliotliikkuu.fi Service also in English. Etsitkö myös omalle kodillesi ehdottoman sitoutunutta ja laadusta tinkimätöntä välittäjää? Ota epäröimättä yhteyttä jo tänään! Kaikki välittäjistämme annetut asiakasarviot on julkaistu kotisivuillamme. Katso mitä asiakkaamme ovat sanoneet: https://neliotliikkuu.fi/tiimi/shama-osterman/

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353099
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + avok + s + kph + wc + khh + vh + var + las.parv. + ter.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
106 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
2 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

385 000,00 €

Velaton hinta

385 000,00 €

Neliöhinta

3 632,08 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

318,00 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

349,80 € / kk

Tontin vuokravastike

318,00 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

667,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu on ennakkomaksu, joka tasataan todellisen kulutuksen mukaan. Kylmä vesi 5,01 euroa/m3, lämmin vesi 9,95 euroa/m3. Yhtiökokouksessa 19.6.2023 päätetty: Sähkötolpan käyttö auton lämmitykseen, korvaus yhtiölle 3 euroa/kk ja sähkötolpan käyttö sähköauton lataukseen, korvaus yhtiölle 10 euroa/kk. Maksuja ei vielä ole otettu käyttöön. Hoitovastikkeen ja tontinvuokravastikkeen maksuperusteena käytetään huoneiston pinta-alaa. Hallituksella on valtuudet tarvittaessa periä 2 kk ylimääräinen vastike. Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, josta osakkailla on halutessaan mahdollisuus lunastaa osuuksia. Oman huoneistokohtaisen osuutensa lunastanut osakas vapautuu tontinvuokravastikkeen maksusta. Nyt myytävän huoneiston osalta huoneistokohtaista osuutta ei ole lunastettu. Osakkeenomistajalla on oikeus maksaa yhtiölle huoneistokohtainen osuus tontin määräosan lunastushinnasta. Huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta määrätään käyttäen perusteena kunkin asuinhuoneiston pinta-alan suhdetta kaikkien asuinhuoneistojen yhteenlaskettuun pinta-alaan. 27.12.2023 saadun lunastushintalaskelman mukaan nyt myytävän asunnon tonttiosuuden lunastushinta on 87 532,31 euroa. Täsmällinen hinta lunastukselle kustannuksineen määräytyy lunastusajankohdan mukaan. Lunastushinnan lisäksi lunastaja vastaa isännöinnin, pankin ja kaupanvahvistajan kuluista sekä varainsiirtoverosta (4 % lunastushinnasta).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä laattalattia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Lasitettu terassi. Lasitus osakkaan vastuulla. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Huoneistossa Vallox lämmöntalteenottojärjestelmä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Taloyhtiö on teettänyt kuntotutkimuksen syksyllä 2021 ja rakennuttaja on sen jälkeen tehnyt takuukorjauksia. Lisää tietoa raportissa ja vuosikorjaukset - excel-dokumentissa.
Kuntotarkastus
Tehty 14.10.2021
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Vesikiertoinen lattialämmitys
Tulisija
Ei takkaa
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti. Puustellin keittiö. Tasot ja välitila laminaattia. Käynti ulos terassille suoraan keittiöstä. Electrolux induktioliesi, AEG erillinen uuni, jossa höyry toiminto, Franke liesituuletin hormilla, Electrolux pakaste- ja jääkaappi, AEG integroitu tiskikone ja AEG mikro.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneessa avattava ikkuna, sadesuihku, suihkuseinä, bidee-suihku valaistu peili ja allaskaappi. Puukatto tervaleppää.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, peili, allaskaappi ja bidee-suihku
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen WC bidee-suihkulla. Valaistu peili, sadesuihku, suihkuseinä ja allaskaappi.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Harvian pilarikiuas Cilindro upotettu lauteisiin, digitaaliohjauksella sekä puukehikolla. Avattava ikkuna. Puuseinät ja katto tervaleppää. Saunan lauteet haapaa.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone, jossa avattava ikkuna. Runsaasti säilytystilaa.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja valoisa olohuone, jossa isot ikkunat. Näkymä omalle terassille sekä kadulle.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerran makuuhuoneesta näkymä pihalle. Yläkerran makuuhuoneesta näkymä omalle pihalle. Ikkunassa hyttysverkko. Päämakuuhuoneesta käynti omalle parvekkeelle. Makuuhuoneissa runsaasti säilytystilaa. Kaikissa makuuhuoneissa omat vesikiertoisen lämmityksen säädöt ja yläkerran makuuhuonneissa rullapimennysverhot.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone. Lisätietoja säilytystiloista: Asuntoon kuuluu huoneiston välittömässä läheisyydessä oleva lämmin varasto. Molemmissa kerroksissa varasto/vaatehuone.
Kattotyypin kuvaus
Vinokatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
257-473-1-124
Isännöitsijän yhteystiedot
Markus Savolainen, hallituksen puheenjohtaja, markuss@elisanet.fi
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv (Elisa) ja taloyhtiövarasto (Puolilämmin)
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Rivitalo, jossa 7 kpl kaksikerroksisia asuntoja, tekninen tila, talovarasto, jätekatos ja pyöräkatos. Lisäksi yhtiöllä on leikki- ja oleskelualue sekä puttausalue.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 7 Parkkipaikkoja: Jokaiselle huoneistolle kuuluu huoneiston yhteydessä oleva sähkötolpallinen autopaikka (paikat 1-7). Osakkaalla on oikeus omalla kustannuksellaan muuttaa autopaikan lämmitystolppa sähkönkulutusta mittaavaksi sähköautonlatauspisteeksi. Sähköauton latauksesta aiheutuvasta kulusta on vastuussa ko. autopaikkaa hallitseva osakkeen omistaja. Yhtiöjärjestyksen kohta 6. Autopaikat 8-14, ovat yhtiön hallinnassa. Paikat 13 ja 14 ovat LE-paikkoja.

Tehdyt remontit
2023: Ulko-ovet korjattu uusin säädöin ja tiivistein taloyhtiön toimesta. Jätekatoksen ovi uusittu valmistajan takuutyönä.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen 2023 mukaiset vuosittaiset huoltotoimenpiteen / korjaukset:
Ilmanvaihtokanavien suodattimien vaihto (kesäkuu, pahimman siitepölykauden jälkeen ja marraskuu, ennen lumen tuloa)
Tuholaistorjunta, muurahaiset (toukokuu)
Tuholaistorjunta, hiiret (kuukausisopimus)
Jyrsijäverkkojen lisäys (lisätty kunnossapitotarveselvitykseen varsinaisessa yhtiökokouksessa 19.6.2023)
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 19.6.2023 sovittiin sähköautojen latauspisteitä koskeva urakka toteutettavaksi kerätyin varoin alustavasti 2024-2026.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 13.02.2029
Tontin koko
2 426 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Vuokralaisella (yhtiöllä) on oikeus kerran vuodessa lunastaa osuus kiinteistöstä. Vuosittaisen lunastusmahdollisuuden käyttämisestä on ilmoitettava viimeistään elokuun loppuun mennessä. Kaupat toteutetaan vuosittain marraskuussa.
Kaavoitustiedot
Asuinpientalojen korttelialue (kaavamerkintä AP) Kaavoitushankkeita alueella: Sarvvikinranta, Sarvvikinniitty. Lisätiedot: www.kirkkonummi.fi/kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
20 217,60 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Korkia Tonttirahasto Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
5.8.2069

Asunto Oy Kirkkonummen Niittyrinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Käytettävissä sekä Kirkkonummen että Espoon kattavat palvelut: Masala n. 3,5 km. Espoossa mm. kauppakeskus Lippulaiva n. 3,5 km ja kauppakeskus Iso Omena n. 10 km.
Paikallistiedot: Lähellä erinomaiset ulkoilu- ja vapaa-ajan mahdollisuudet. Finnträsk-järvi, jossa Kurkirannan uimapaikka n. 1 km, Sarfvik Golfklub (myös ravintola) n. 400 m sekä meren äärellä Sarfvik Beach Club (vesiurheilua, padel, saunalautta ja ravintola) n. 2 km.
Koulut: Nissnikun koulu (luokat 1-9) n. 3,6 km, Bobäcks skola (årskurserna 1-6) n. 5,9 km, Winellska skolan (årskurserna 1-9) n. 9,5 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Bussipysäkki n. 400 m, josta linjat 171 Kirkkonummi-Matinkylä (Metro) ja 173N Upinniemen koulu-Kamppi. Lyhyt matka Länsiväylälle, jota pitkin esim. Helsinkiin n. 20 min. ja lähellä myös Kehä III Kirkkonummelta itään. Lähin metroasema 3.9 km pyöräilymatkan päässä (Kivenlahti).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistolle kuuluu autopaikka, AP 1.
Pihan kuvaus
Yhtiön pihalla on asukkaiden yhteinen leikki- ja oleskelualue, pyöräkatos sekä golfin harrastajille oma puttausalue.
Tiedustelut
Shama Österman, 040 586 6849, shama@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sarvvik, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Shama Österman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.