RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 2h + avok + kph + vh

Haagan urheilutie 18 B, Haaga, Helsinki

Hinta

348 000 €

Koko

59 m²

Vuosi

1955

Olisiko tässä tuleva kotisi? Nyt tarjolla tyylikkäästi remontoitu valoisa ja tilava ylimmän kerroksen kaksio toimivalla pohjalla. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, jonka keittiösaareke puoliseinällä käytännöllisesti jakaa. Suuri makuuhuone kauniine lasisine pariovineen mahdollistaa esimerkiksi reilunkokoisen työpisteen sijoittamisen makuuhuoneen yhteyteen. Makuuhuoneen yhteydestä tilaa säästävien liukuovien takaa löytyy tilava vaatehuone, joka tarjoaa hyvät säilytystilat. Kylpyhuoneeseen asennettu pesukone jää uudelle omistajalle käyttöön. Asunnon ranskalainen parveke ja ikkunat avautuvat kaakkoon tarjoten kotiin paljon luonnonvaloa. Arjen luksusta kotiin tuo sähkökäyttöiset verhot ja Phillips älyvalaistus, jolla asuntoon voi luoda monenlaista tunnelmaa. Asunto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja harrastusmahdollisuuksien äärellä. Minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Huopalahden juna-asema, josta nopea yhteys niin keskustaan (10 minuuttia), kauppakeskus Triplaan (5 minuuttia) kuin lentokentällekin (25 minuuttia). Bussi- ja raide-jokerin pysäkki löytyy talon vierestä. Sijainti toimii hyvin myös autoilijoille ja taloyhtiössä on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja ja -talleja. Mukavasta taloyhtiöstä löytyy sauna ja pesutilat. Keskuspuiston upeat ulkoilumaastot ovat viiden minuutin päässä ja peruspalvelut sijaitsevat lähellä. Minuutin kävelymatkan päässä pitää majaansa tunnelmallinen espanjalainen viinikahvila Casa Haga. Yhteydenotot ja esittelypyynnöt välittäjältäsi: Ari Mikkola, 0400381719/ari.mikkola@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80353349
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + avok + kph + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59 m²
Kokonaispinta-ala
59 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1955
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

348 000,00 €

Velaton hinta

348 000,00 €

Neliöhinta

5 898,31 €/m²

Vastike

Hoitovastike

318,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

322,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 32,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 3,80 € / kk Lisätietoja vastikkeista: laajakaistavastike 3,80 €/kk Lisätietoja maksuista: palokatkoremontin kustannukset vielä jyvittämättä. Arvio tämän asunnon lainaosuudesta noin 12000 euroa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, 10M, valokuitu.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja Siporex
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. laadukkaasti remontoitu Noblesse keittiö, pyydä tilasuunnitelma välittäjältä.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin, astianpesukone, keittiösaareke, mikroaaltouuni ja viinikaappi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, pesukone, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku
Olohuoneen kuvaus
ranskalainen parveke
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellarikomero, vinttikomero ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-29-11-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Luotsi Oy, Ismo Nurmi, ismo.nurmi@isannointiluotsi.fi, 010 207 5300
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, pyörävarasto, kuivaushuone, kellarikomero, vinttikomero, väestönsuoja ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Hallitus esitteli laajan vesivahingon ja vesivahinkoasuntojen ja palokatkohankkeiden tilanteen mukaan lukien hankkeiden edistyminen lakimiehen ja vakuutusmeklarin kanssa. Hallitus valtuutettiin hyväksymään kiinteistövakuutuksen ehdottama kertaluonteinen korvaus 10 000,00 € loppujen vakuutuksen piiriin kuuluvien korjauskustannusten kattamiseksi. Hallitus valtuutettiin hyväksymään vesivahingon aiheuttajan kotivakuutuksen ehdottama kertaluonteinen korvaus 10 587,16 € loppujen vakuutuksen piiriin kuuluvien korjauskustannusten kattamiseksi. Hallitus valtuutettiin hyväksymään Polygonin ehdottama sovintoesitys, jossa Polygonille korvataan vesivahinkosaneerauksen avoimista laskuista 37 404,74 € (alv 0%) sekä "riidanalaisista" palokatkotöistä 26 233,99 € (alv 0%), yhteensä 63 638,73 € (alv 0%), 78 912,03 € (alv 24%). Hallitus valtuutetaan laatimaan vahingonkorvausvaatimus vesivahingon aiheuttajalle loppujen vahingon korjauksiin liittyvien kustannusten korvaamisesta, joita ei ole saatu vakuutusyhtiöiltä (mm. kiinteistövakuutuksen omavastuusäännökset). Korvaussumma on n. 200 000,00 €. Hallitus valtuutettiin käyttämään asianajajaa ja tarvittaessa ratkaisemaan asia parhaaksi katsomallaan tavalla. YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 30.11.2022 Kokouksessa päätettiin: - toteuttaa palokatkourakka hallituksen esityksen mukaisesti. Urakoitsijaksi valittiin Palokatkot Järvinen. Joulukuussa tehdään malliasunto, minkä jälkeen saadaan tarkempi käsitys urakasta ja sen kestosta. Varsinainen urakka alkaa tammikuussa 2023. - toteuttaa vesikaton huoltomaalaus. Hallitus valtuutettiin nostamaan enintään 250 000 € laina tai tililimiitti 20 v. takaisinmaksuajalla. Summa pitää sisällään hieman pelivaraa mahdollisten yllätysten varalta. Laina muutetaan urakoiden valmistuttua pääomalainaksi. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 588 100 €.
Tehdyt remontit
1993 ikkunat ja parvekeovet, 1997 Lukosto, 1998 Aita rakennettu Isonnevantien puolelle, 2003 Putkiston kuntotutkimus, 2004 Julkisivujen eristys- ja rappaustyö, huoneistoparvekkeet, tuuletusparvekkeiden peruskorjaus, sokkeleiden puhdistus ja roisekekivipintojen kunnostus, ulko-ovien lakkaus, kellarin ikkunoiden ja autotalliovien maalaus, ikkunoiden korvausilmaventtiilit, vesi- ja viemärijohtojen sekä sähköverkon ja telekaapeleiden uusinta, sekä ilmanvaihtojärjestelmän muuttaminen koneelliseksi poistoilmajärjestelmäksi.
2008 rakennettu sauna, pesula ja kuivaushuone, uusittu kaukolämpölaitteet, piha asfaloitu, patteriventtiilien ja termostaattien uusinta, 2011 vesikatkon huoltomaalaus, 2012 ikkunoiden ja parvekeovien huolto, 2015 autotalliovien ja -lattioiden kevyt kunnostus, ilmanvaihtokanavien puhdistus, 2016 katutason ja ullakon ikkunat uusittu, 2017 märkätilojen kuntokartoitus, ilmanvaihtojärjestelmän korjaamisen suunnittelu 2019, palokatkojen asennus, vesikaton maalaus 2023
Tulevat remontit
Asuntoparvekkeiden pinnoitteiden (vedeneristys) uusinta , Tuuletusparvekkeiden puuosien kunnostus ja maalaus, suunnittelu sekä mahdollinen toteutus, Porrashuoneiden ulko-ovien kunnostus, suunnittelu ja mahdollinen toteutus, Ilmanvaihdon nuohous ja säätö, Porrashuoneiden maalaus, Päätyjulkisivujen halkeamien korjaus, Saunan paneelien ja lauteiden uusinta, Tonttiaidan uusinta, Energiatehokkuuden parantamisen selvitys, Sähköautojen lataamisen selvitys, Rakennus- ja LVIS-tekninen peruskuntoarvio ja PTS
Energialuokka
F (2018), Energialuokka: F2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 04.04.2028
Tontin koko
1 906 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Haagan Urheilutie 18

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja raitiovaunupysäkki lähellä
Tiedustelut
Ari Mikkola, 040 038 1719, ari.mikkola@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ari Mikkola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.