Kerrostalo | 2h, k

Kirjurintie 4 A, Koskela, Helsinki

Hinta

244 000 €

Koko

54,4 m²

Vuosi

1973

Valoisa ja tyylikäs kaksio Koskelassa on valmis uusille asukkaille. Tämä 54,4 m² koti Kirjurintie 4:ssä tarjoaa modernia asumista historiallisessa ympäristössä. Vuonna 2018 täysin uusitut keittiö ja kylpyhuone heijastavat nykyaikaisen asumisen mukavuutta ja tyyliä. Keittiön toiminnalliset ratkaisut tekevät ruoanlaitosta vaivatonta ja yhtiön tehdyt laajat remontit tekevät asumisesta viihtyisää sekä mutkatonta. Olohuoneen ja keittiön muodostama avara tila kutsuu viettämään aikaa yhdessä. Tilava ja etelään suuntaava lasitettu parveke tarjoaa keväästä syksyyn lisätilaa rentoutumiseen. Tunnelmaltaan rauhallisen makuuhuoneen sisustat väljästi leveällä parivuoteella ja silti tilaan mahtuu hyvin vielä työpiste. Vaatehuone tuo kotiin toivottua säilytystilaa. Asunto sijaitsee alueella, jossa arki sujuu vaivattomasti. Lähin bussipysäkki on vain 200 metrin päässä, ja koulut, päiväkodit sekä kaupat ovat kävelyetäisyydellä. Asunto-Oy Kirjurintie 4 tarjoaa asukkailleen erinomaiset fasiliteetit, kuten saunan, pesutuvan, viileän kellariosaston säilytystä varten ja lisämukavuutta autoilijoille autopaikkojen sähköautolatausmahdollisuuden myötä. Tämä koti on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat kaupunkimaista asumista ja hyviä liikenneyhteyksiä. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä valoisasta ja viihtyisästä asunnosta oma kotisi. Ole minuun yhteydessä ja tilaa kohteen asiapaperit tutustuttavaksi jo ennen näyttöä. Katselmus paikan päällä on antoisampaa, kun yhtiön asiat ovat jo tuttuja. Tutustu myös kohteen esittelyvideoon. Kirsi Sainio p.040 508 9552 kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi, www.etuikkunalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353350
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54,4 m²
Kokonaispinta-ala
54,4 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1973
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

182 436,08 €

Velkaosuus

61 563,92 €

Velaton hinta

244 000,00 €

Neliöhinta

4 485,29 €/m²

Vastike

Hoitovastike

287,40 € / kk

Pääomavastike

500,08 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

789,68 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 2,20 € / kk Lisätietoja vastikkeista: DNA-taloyhtiölaajakaista 2,20€/kk Osakkailta peritään ennakkovesimaksua kuukausittain huoneiston asukasmäärän mukaan. Vesimaksu tasataan marras- ja toukokuussa. Isännöitsijätoimisto lähettää osakkaille joko lisälaskun tai palautuksen maksetusta vedestä. Osakkaiden ei erikseen tarvitse ilmoittaa lukemaa isännöitsijätoimistolle vaan ne luetaan etänä. Asukkaiden vaihtuessa asunnossa, pitää siitä ilmoittaa viipymättä isännöitsijätoimistoon, jotta vesilaskutus tasataan lähtevän asukkaan kanssa. Lisätietoja maksuista: Auton teholatauspaikan vuokra on 20,00€ / kk + käytetty sähkö. Autopaikka 10,00€ / kk + käytetty sähkö. Yhtiön talous tilikaudella 2023 on hyvä. Talousarvio tilikaudelle 2024: hallituksen esitys hoitovastikkeeksi on 0,25€ / osake. Ehdotettu hoitovastike on 0,05€ pienempi kuin nykyinen hoitovastike. Uusien vastikkeiden esitetään astuvan voimaan 1.7.2024. Myytävää asuntoa kohti tämä tarkoittaa 47,90€ / kk. Varsinainen yhtiökokous 3.5.2023 päätti esityksen mukaisesti yksimielisesti ARA-avustuksen käyttämisestä pihaurakan rahoittamiseen ja hallitukselle valtuudet toteuttaa pihaurakka.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welho, 10 M, Talonetti, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2021 lämmitysmuodon muutoksen suunnittelu, julkisivusaneerauksen toteutussuunnittelu, 2020 parvekkeiden betonitutkimus, 2017 kattohuolto raportti, LVIS-talotekniikan ja kylpyhuoneiden toteutussuunnitelma, 2016 julkisivukorjausten hankesuunnittelu, 2008 julkisivukorjausten hankesuunnittelu, 2007 julkisivun betonirakenteiden kuntotutkimus, 2006 kuntoarvio.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Linjasaneerauksen yhteydessä tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät ovat osaltaan maalattu ja osaltaan tapetoitu. Pintamateriaalit (lattia): Lattiamateriaali on huoneissa ja eteisessä lautaparketti ja keittiössä helppohoitoinen laatta.
Keittiön kuvaus
Kaunis ja toiminnallinen keittiön on remontoitu vuonna 2018. Keittiön kaapistoissa on nykyaikaiset mekanismit ja integroitu astianpesukone. Keittiössä on tila neljän hengen ruokaryhmälle. Vierasvaraa varten, keittiön pöydän voi kääntää niin päin, että jatkopala suuntaa olohuoneeseen, jolloin tilaa saadaan useammalle vieraalle. Valoisan keittiön varustukseen kuuluu jääkaappipakastin, astianpesukone, keraaminen liesi ja liesituuletin. Keittiön lattia on helppohoitoinen laatta ja seinät on maalattu ja välitila maalattu vedenkestävällä maalilla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat on remontoitu putkiremontin yhteydessä 2018. Valoisassa tilassa on varustuksena peili- ja allaskaappi, käsienpesuallas, bidee-suihku, suihku, sisään taittuvat suihkuseinät, seinä-wc ja pesukoneliitäntä. Seinissä valkoinen kaakeli ja lattia harmaata laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone muodostaa avaran yhtenäisen tilan keittiön kanssa. Olohuone tarjoaa useampia sisustusvaihtoehtoja. Tilaan mahtuu väljästi niin muhkea sohvaryhmä nojatuoleineen kuin TV-tasokin. Valoisan olohuoneen ikkunat suuntaavat sekä etelään että itään. Huoneesta on käynti lasitetulle ja etelään suuntaavalle väljälle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone on niin tilava, että sinne mahtuu väljästi leveä parivuode ja tarvittaessa myös työpiste. Makuuhuoneen ikkuna suuntaa etelään. Huoneessa on vaatehuone, joka tarjoaa hyvät tilat säilytykseen.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
91-26-679-6
Isännöitsijän yhteystiedot
Emännöintitoimisto Aamu, Tero Pitkänen, pavelumestari@aamu.io, 0961507333
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Jäähdytetty kellari, pesutupa, urheiluvälinevarasto, mankeli, väestönsuoja ja sauna
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 7 092 300 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Ylimääräinen yhtiökokous 3.5.2023 päätti, että parkkialueelle tulee 5 kpl 22 kw sähköautolatausasemia. Loput autopaikkatolpat ovat hitaalle lataamiselle soveltuvia. Ylimääräinen yhtiökokous 8.11.2023 päätti hinnaksi latausasemille 20,00 € /kk/paikka + käytetty sähkö. Loput autopaikat ovat 10,00 € /kk/paikka + käytetty sähkö. Sähköenergian hinnaksi toistaiseksi 12,00 snt/kWh. Autopaikkoja on 14.4.2024 vapaana 7 kpl.

Tehdyt remontit
1988 katot uusittu, 1991 kaukolämpölaitteet uusittu, 1996 ulko-ovien saneeraus, kuntotarkartoitus, 1997 elementtisaumojen korjaus, ulkoikkunoiden maalaus ja ikkunapielien kunnostus, 2000 porrashuoneiden maalaus, 2001 kylpyhuoneiden vesieristys korjaus 12kpl, 2003-2004 parvekelinjojen peruskorjaus, 2005 leikkialueen kunnostus, piha-alueen puuaitojen uusinta, ilmastoinnin puhdistus ja säätö, 2006 kuntoarvio, 2007 julkisivun betonirakenteiden kuntotutkimus, 2008 julkisivukorjausten hankesuunnittelu, 2009 julkisivusaumausten elementtien uusiminen ja tarvittaessa julkisivun pienet betonikorjaukset, 2013 kaukolämpölaitteiston uusiminen, 2014 ilmanvaihdon nuohous ja ilmamäärien säätö, D 40 kph-vesivahinkokorjaus, 2015-2016 C-talon kattokaivon vaihto, 2016 C-talon kattokernin uusimisia, D 41 kph-vesivahinkokorjaus, 2017 LVIS-talotekniikan ja kylpyhuoneiden toteutussuunnitelma, lasisten täyskorkeiden parvekekaiteiden osittainen saneeraus, 2018 A ja B rappujen parvekkeiden kattokernikorjaukset, 2018-2019 LVIS-talotekniikan ja kylpyhuoneiden uusiminen, 2019 lukitusten uusiminen, 2020 pihavalaistuksen uusiminen, 2021 parvekkeiden betonitutkimus, piharakennuksen kunnostaminen jätehuoltokäyttöön, LVIS (linjasaneerauksen) takuutyöt ja tarkastus, lämmitysmuodon muutoksen suunnittelu, julkisivusaneerauksen toteutussuunnittelu, 2022-2023 julkisivu-, parveketornien ja ikkunasaneeraus, sekä vesikatteen uusiminen, energiaremontti/hybridilämmitys, parkkialueen sähkösaneeraus, 5 kpl 22 kw asema + hidaslataus muihin, energiatodistuksen laatiminen seuraavalle 10 vuodelle.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve 2024 yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana:
2024 piha-alueen suunnittelu ja toteutus, mm. leikkipaikan kunnostus, pyörätelineiden / -katosten asennus, 2025 kevyen kuntoarvion teettäminen, 2028 parvekelasituksien vuosihuolto.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.08.2033
Tontin koko
9 808 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
24 650,89 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2035

Asunto-Oy Kirjurintie 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Alueen asukkaita lähimpänä palvelee Alepa Koskela, johon matkaan alle 500 m. K-Market Masurkka noin 1 km ja Ogelin ostoskeskus n. 2 km päässä. Arabian kauppakeskuksen monipuoliset palvelut ovat alle 2,5 km päässä. Käpylän apteekki palvelee noin 1 km ja Käpylän kirjasto alle 2 km päässä. Terveyskeskus on Oulunkylässä, johon matkaa reilu 2 km.
Paikallistiedot: Alue tarjoaa ulkoliikkujalle ja luonnon ystävälle mahtavat puitteet. Reilun kolmen kilometrin säteellä virikkeitä tarjoavat Helsingin Yliopiston Viikin kampus, Lammassaaren, Pornaistenniemen ja Hakalan lintutornit, Lammassaaren pitkospuut sykähdyttävinen maisemineen, Vanhankaupunginkosken suvanto ja vesiputous, Pornaistenniemen luontopolku, Viikin upea arboretum, Savelanpuiston kuntoportaat, Pikkukosken suosittu uimaranta, koirapuistoja jne.
Koulut: Koskelan ala-aste sijaitsee n. 300 m päässä. Ruotsinkielinen Kottby skola n. 1 km, peruskoulu Herttua ja Koskela sekä Koskelanpuisto noin puolen kilometrin säteellä.

Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki on noin 200 m päässä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat ovat vuokraus- ja jonotusperusteiset.
Tiedustelut
Kirsi Sainio, +358 40 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Koskela, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Sainio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

Etuikkuna LKV [A]

Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Teljäntie 11,
00350 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.