Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Kerrostalo | 1h, kk

Linikkalankatu 3 A 6, Korkeavaha, Forssa

Hinta

35 000 €

Koko

33 m²

Vuosi

1971

Tästäkö suoraan sijoittajan käsiin, lapselle asunto opiskelujen ajaksi vai itselle koti, sinä päätät. Sijainti ei ole ollenkaan hullumpi, koko asunon levyinen lasitettu parveke vehreälle takapihalle ja taloyhtiöstäkin pidetty hyvää huolta. Ja vaikka pistäisit koko asunnon uuteen kuosiin, niin sekään ei kohtuuttoman kalliksi tule.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354326
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, kk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
33 m²
Kokonaispinta-ala
33 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

27 800,00 €

Velkaosuus

7 200,00 €

Velaton hinta

35 000,00 €

Neliöhinta

1 060,61 €/m²

Vastike

Hoitovastike

122,10 € / kk

Pääomavastike

64,35 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

186,45 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Pääomavastikkeet (3 kpl) 1.7.2024 alkaen 0,77 €/m²/kk, yht.76,23 €/kk. Autotallivuokra (lämmin) 53€/40 € /kk. Autopaikka 10 €/kk. Saunamaksu 10 €/kk. Kylmä vesi 5,14 €/m³, lämmin vesi 12,50 €/m³. Asukas tekee asuntoon oman sähkösopimuksen.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Lounea, 10/10 Mbit, Valokaista.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2012: Viemäri- ja lämmitysverkoston kuntotukimus
Asbestikartoitus
  • Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on aina saatava lupa taloyhtiöltä ja purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku- ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaan omaehtoisiin kunnostus. ja muutostöihin. Asbestilaki ei vaikuta taloyhtiössä voimassa olevaan kustannustenjakoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Ikkunallinen, pieni keittokomero, kossa muovimatto, maalatut seinät, välitila laatoitettu ja rapattu katto. Kodinkoneina sähköliesi ja jääkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa on muovimatto ja osin laatoitetut seinät, yläosa maalattu, kiviseinät. Vessa tässä samassa tilassa. Pyykikoneelle tulo valmiina.
Saunan kuvaus
Taloyhtiössä on sauna
Olohuoneen kuvaus
Reilun kokoisen olohuoneen takaseinällä alkovissa sängyle paikka. Laminaattilattiat, tapetoidut seinät ja rapattu katto.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Eteisessä kummallakin seinällä korkeat kaapit. Taloyhtiössä häkkivarasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Kiinteistötunnus
61-4-359-5
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta isännöinti Forssa, Jari Sava, forssa.isp@retta.fi, 010 228 7000
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, jäähdytetty kellari (4 kpl talokylmiöitä), väestönsuoja (4 kpl), pesutupa ja kuivaushuone (4 kpl)
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: 6 kpl:tta saunaosastoja. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön hallinnassa on 5 kpl autotallipaikkoja rakennusten maantasokerroksissa, joista 2 on kuivaushuoneina, 2 pyöräsuojina ja 1 kalustevajana. Yhtiökokous on päättänyt v.2019 antaa luvan ilmalämpöpumpun asentamiselle taloyhtiön huoneistoihin, mikäli osakas hyväksyy ja allekirjoittaa hallituksen laatiman sopimuksen ja täyttää kaikki sopimuksessa mainitut ehdot.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Osakashallinnassa 64 autotallipaikkaa ja yhtiön hallinnassa 11 autotallipaikkaa rakennusten maantasokerroksessa. Yhtiön hallinnassa on 66 lämpötolppapaikkaa. Yhtiön hallinnassa olevat autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella.

Tehdyt remontit
2022: Lindvallinakatu 2 piha-alueen uudistaminen, piha-alueen loppuunsaattaminen.
2020: Linikkalankatu 1 ja 3 saunojen korjaus, 3 kpl. Lämmitysjärjestelmän perussäätö, venttiilien ja trermostaattien tarkastus kaikka talos. Pyykkituvan pesukoneen uusiminen Talpet CW 10. Lindvallinkatu 4 pysäköintialueen laajentaminen. Raitisilmaventtiilien suodattimien uusiminen 818 kpl.
2019: Lämmönjakopumpun uusinta, Lindvallinkatu 2. Hissien uusinta kaikki talot. Kondenssikuivain uusittu Linikkalankatu 3, Talpet Sahara eco.
2018: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, älykäs ilmanvaihtojärjestelmä asennus. Huoneistoparvekesaneeraus kaikki talot.
2016: Linikkalankatu 1, lämmönsiirtimen uusiminen.
2015: Linikkalankatu 1:n ja 3:n välisen piha-alueen kunnostus. Lindvallinkatu 4 pihan kunnostus. Linikkalankatu 1 pihan kunnostus. Siivousparvekeikkunoiden ja ovien kunnostus ja tiivistäminen.
2014: Linikkalankatu 3 pihan kunnostus.
2013: Lindvallinkatu 2 pihatöiden loppuunsaattaminen. Porrashuoneiden valaisimet uusittu LED-valaisimiksi. Valokuituliittymä ja tietoliikenneverkon modernisointi. Asuntojen lukitusjärjestelmän uusiminen. Porraskäytävien maalaus alakerrat. Lindvallinkatu 4 pihan uudistaminen, istutusten vaihto, pengerrykset ym.
2012: Rappukäytävien pielirakenteet ja ulko-ovet uusittu. Sähköjärjestelmän huolto, keskukset imuroitu ja liittimet kiristetty. Asuinrakennusten ulko-ovien lukitukset uusittu.
2011: Poistoilmapuhaltimien huolto, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, Saunatilojen kunnostus. Kunnostamattomien märkätilojen saneeraus.
2010: Huoneistoparvekkeiden huoltomaalaus osa parvekkeista. Julkisivusaneeraus ja siivousparvekkeitten kunnostus (ei huoneistoparvekkeet tai taustaseinärakenteet). Savunpoistoluukkujen asennus porraskäytävään. Linikkalankatu 1 ja 3 autotallirakennusten peruskorjaus.
2009: Lindvallinkatu 4 autotallirakennuksen peruskorjaus.
2008: Lindvallinkatu 2 autotallirakennuksen peruskorjaus.
2007: Lindvallinkatu 2 käyttövesiputkistosaneeraus. Vesimittarit asennettu kaikkiin huoneistoihin.
2003: Linikkalankatu 3 käyttövesiputkistosaneeraus. Lindvallinkatu 2, vesikaton uusinta. Linikkalankatu 1 ja 3, Lindvallinkatu 4 uusi autotallirakennus, jätekatokset.
2002: Linikkalankatu 1 käyttövesiputkistosaneeraus.
2000: Linikkalankatu 1 vesikaton uusinta.
1999: Linikkalankatu 3 vesikaton uusinta.
1998: Lindvalllinkatu 4 veiskaton uusinta. Lindvallinkatu 4 käyttövesiputkistosaneeraus.
1996: Kadunpuoleisten ikkunoiden uusinta.
1995: Siivousparvekkeiden kunnostus- ja maalaustyöt.
1993: Sähköpääkeskusten kunnostukset.
1986: Yläpohjien lisäeristäminen puhallusvillalla.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys (esitetään yhtiökokoukselle 25.4.2024):
2024: Autotallien päätyjen laudoitusten uusiminen - päätös tehty. Kattokaivojen tarkastus - päätös tehty. Ikkunoiden raitisilmaventtiilien suodattimien vaihto - päätös tehty. Linikkalankatu 3 väestönsuojan rakenteiden ja ilmanlaadun tarkastus ja tarvittavat korjaukset - päätös tehty. Talosaunojen peruskorjaus - suositeltu. Viemäreiden kuntotutkimus - päätös tehty. Palovaroittimien asentaminen huoneistoihin - päätös tehty.
2025: Lukituksen uusiminen - suositeltu. Lämmöntalteenottojärjestelmän kannattuvuuslaskelma, suunnittelun aloitus, lämmöntalteenoton asentaminen, lämmönsiirtimien uusinta ja kiinteistöautomaation päivitys - suositeltu.
2026: Vanhan kattilalaitoksen purkaminen - suositeltu.
2028: Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö - suositeltu.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 20.12.2031
Tontin koko
19 206 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Taloyhtiöllä on neljä tonttia, joista jokaisella on asuinkerrostalo sekä autotallirakennus (Linikkalankatu 1 ja 3 sekä Lindvallinkatu 2 ja 4). Rakennusvuodet: 1971, 1972, 1973 ja 2003.
Kaavoitustiedot
Kaavoituksen lisätiedot antaa Forssan kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Oy Forssan Korkeavaha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Terveyskeskus, sairaala ja Lamminarannan uimaranta ulkoiluvälineineen on lähietäisyydellä ja tietysti se urehilukenttä ja jäähallikin, samaten päivittäistavarakauppa. Ammattikoulullekin matka taittuu nopeasti.
Pihan kuvaus
Kiva talyhtiön piha asukkaiden käytössä. Talojen keskellä on puistoalue.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Korkeavaha, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.