RE/MAX Classic | Mareatum Oy

Omakotitalo | 3mh + oh + k + rt + kirj + th + khh + harraste + saunaos + 3wc + var + ak

Reelinki 10, Karhusaari, Helsinki

Hinta

775 000 €

Koko

301 / 326 m²

Vuosi

2000

MAALÄMPÖÖN KYTKETTY UPEA KOKONAISUUS KARHUSAARESSA MEREN LÄHEISYYDESSÄ VIHERALUEEN REUNALLA Katso kohteen esittelyvideo tästä tai nettiportaalin painikkeella:https://youtu.be/daxwzWTS25o Tässä monimuotoisessa, ajatonta arkkitehtuuria edustavassa talossa käytännöllisyys, meri, valo ja tila lyövät kättä toisilleen. Talon jokaisella kerroksella on oma funktionsa, 1. kerroksen ollessa pyhitetty liikuntatilalle, saunaosastolle ja kodinhoitohuoneelle. Toinen kerros on ruokailua ja yhdessäoloa varten ja ylimmässä kerroksessa on avarat ja rauhalliset työtilat. 2021 asennettu maalämpöjärjestelmä mahdollistaa järkevät asumiskustannukset. 2020-2021 päivitetty keittiö, 2019 uusittu sauna ja 2020 laatoitettu piha-alue kantavat pitkälle tulevaisuuteen ilman remonttihuolia. Nerokkaasti toteutetut lukuisat eri ilmansuuntiin olevat terassiparvekkeet antavat juhlavaa ilmettä rakennukselle ja tuovat laadukkaan asumisen lähemmäs Karhusaaren upeaa luontoa. Erillisen varastorakennuksen yhteydessä on kaksi autokatosta, joista toisesta astut suoraan pääovelle. Valmiiksi asennettu sähköauton latauspiste lisää kiinteistön ekologisuutta. Karhusaaren uniikkina bonuksena kiinteistöjen omistajilla on mahdollisuus käyttää viereisen Skadaholmenin yksityistä uimarantaa ja venepaikkaa. Winbergin telakan yhteydessä oleva Karhusaaren oma kyläkauppa ja sen viihtyisä kahvila antavat oman leiman tälle vertaansa vailla olevalle asuinalueelle. Esittelen mielelläni Karhusaaren erinomaiset puitteet ja tämän upean talon, joista tuleva kiinteistön omistaja voi nauttia vuoden jokaisena päivänä. Yhteydenotot ja yksityisesittelyvaraukset: Arto Holappa 0400406808 arto.holappa@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80354610
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh + oh + k + rt + kirj + th + khh + harraste + saunaos + 3wc + var + ak
Asuintilojen pinta-ala
301 m²
Muiden tilojen pinta-ala
25 m²
Kokonaispinta-ala
326 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupapirrustuksista laskettuna asuintilaksi on merkitty kaikki muut päivittäisessä asuinkäytössä olevat tilat tilat paitsi tekninen tila. Muut tilat ovat tekninen tila 15,5 m2 ja varasto 10 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2000
Vapautuminen
31.07.2024

Hinta

Myyntihinta

775 000,00 €

Velaton hinta

775 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Maalämpöpumpun käyttämän sähkön kustannukset oman sähkösopimuksen mukaan. Kiinteiostövero n.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Asunnossa on valoisa, avara ja moneen taipuva pohjaratkaisu, jossa perinteisten asuintilojen lisäksi on mm. kirjastohuone, liikuntatila, aulatilat, 20 m2 varasto ja iso, siisti tekninen tila.
Tehdyt remontit
Maalämpö 2022
Tiilikatteen maalaus 2022
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä, 2021 maalattu. Lisätietoja kunnosta: Hyvässä ja erittäin siistissä kunnossa.
Kuntotarkastus
Tehty 07.11.2023
Energialuokka
  • A (2007)
  • Energialuokka: A2007
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmalämpöpumppu, Maalämpö, Puu, vesikiertoinen patterilämmitys, uuni/takka
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi/viemäri
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu, tiili ja muu, Kevytbetoniharkko
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja ja tapetoituja. Märkätiloissa on laatoitetut seinäpinnat ja saunassa on puupaneloidut seinät. Pintamateriaalit (lattia): Asuintilojen lattiapinnat ovat pääosin parkettia, märkätiloissa ja kodinhoitohuoneessa on laatoitetut lattiat. Pintamateriaalit (katto): Asuintilojen kattopinnat ovat pääosin valkoisiksi maalatut, mutta 1. kerroksessa pääosin sisustuspaneelia. Saunassa on puupaneloitu katto.
Keittiön kuvaus
2. kerroksessa sijaitsevan, olohuoneeseen saarekkeen yli avautuvan tilavan ja valoisan keittiön kalusteovet on uusittu 2020 ja työtasot 2021. Ajanmukaisesti varustettua keittiötä palvelee keskusmuuriin integroitu upea leivinuuni. Varustuksena jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesitaso, erillisuuni, astianpesukone ja liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnossa on kaksi pesutilaa, joista isompi ja tuplasuihkuilla varustettu sijaitsee 1. kerroksessa saunaosaston yhteydessä harraste-/liikuntatilan välittömässä läheisyydessä ja toinen pienempi sijaitsee 3. kerroksessa palvellen kerroksen makuuhuonetta ja työtilaa. Pesuhuoneet ovat kauttaaltaan näyttävästi laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Asunnon jokaisessa kerroksessa on käytännölliset ja kauniisti laatoitetut wc-tilat ja lisäksi saunaosaston yhteydessä on neljäs wc.
Saunan kuvaus
Upea saunaosasto sijaitsee 1. kerroksessa harraste/liikuntatilan välittömässä läheisyydessä. Sähkökiukaalla varustetun saunan panelointi kuituvalaistuksineen on uusittu 2019.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava, laattalattialla, pesutornilla, teräksisellä pesualtaalla ja runsailla säilytystiloilla varustettu kodinhoitohuone sijaitsee 1. kerroksessa ja siihen on käynti ala-aulassa sijaitsevasta ovesta tai suoraan asunnon pääovesta.
Olohuoneen kuvaus
Valoa tulviva, isoilla ikkunapinnoilla varustettu, avara, yli 40 m2 olohuone sijaitsee toisessa kerroksessa keittiön välittömässä läheisyydessä. Olohuoneesta on käynti kahdelle isolle terasiparvekkeelle, jotka tarvittaessa toimivat hienosti olohuoneen jatkeena isollekin vierasjoukolle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi vaatehuoneilla varustettua makuuhuonetta sijaitsevat 2.kerroksessa ja isoin 20 m2 makuuhuone 3. kerroksessa. Makuuhuoneiden eri suuntiin olevista ikkunoista on avarat näkymät lähimaastoon.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnossa on runsaasti käytännöllistä säilytystilaa, kahdessa vaatehuoneessa, kaapistoissa ja isossa lämpimässä asunnon yhteydessä olevassa varastohuoneessa. Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa on runsaasti käytännöllistä säilytystilaa, kahdessa vaatehuoneessa, kaapistoissa ja isossa lämpimässä asunnon yhteydessä olevassa varastohuoneessa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-442-16-23
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 245 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala. Lisätiedot tontista: Maapohja on 1245 m2 suuruinen kantatilaksi jäävä osuus koko kiinteistöstä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
400 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 267693,95
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Käytetty
Kaavoitustiedot
Sanna Jauhiainen Asemakaavoitus Maankäyttö ja kaupunkirakenne Helsingin kaupunki +358 40 509 6755
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Karhusaaren Kauppa (Winberg) n. 1 km
K-market Östersundom n. 2 km
Alepa Vuosaaren satama n. 3,8 km
S-market Vuosaari n. 5,2 km.
Koulut: Alakoulut: Sakarinmäen peruskoulu n. 2,5 km Östersundom skola n. 2,5 km Yläkoulut: Sakarinmäen peruskoulu n. 2,5 km Vuoniityn peruskoulu n. 5,8 km Vuosaaren lukio n. 5,8 km Sotungin etälukio n. 6,3 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Reelinki n. 200 m (Linja: 93K Itäkeskukseen). Lisäksi mm. linja 841 (Helsinki-Söderkulla) Uudella Porvoontiellä, n. 1,2 km.
Tiedustelut
Arto Holappa, 040 040 6808, arto.holappa@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Karhusaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arto Holappa

Kiinteistönvälittäjä LKV, DI / Mareatum Oy

RE/MAX Classic | Mareatum Oy

RE/MAX Classic | Mareatum Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.