RE/MAX Ilo | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

Kerrostalo | 3H + K + S

Survontie 35 A, Ainola, Jyväskylä

Hinta

169 000 €

Koko

81,5 m²

Vuosi

1994

Tilava kolmio lasitetulla parvekkeella suositulla Ainolan alueelta. Asunto on hyvässä kunnossa kuin myös taloyhtiö. Parveke lännen suuntaan ja auringon paistaessa voi vaikka riippumatolla nauttia kesäpäivästä. Kosteatila on kauttaaltaan uusittu heinäkuussa 2014. Ulkoilureittejä löytyy useita eri vaihtoehtoja, voi kiertää Jyväsjärveä joko kokonaan tai vain osittain. Jyväskylän keskustaan matkaa vähän yli kaksi kilometriä, matka taittuu nopsasti joko kävellen tai pyöräille Kuokkalan siltaa pitkin. Lutakon satamasta löytyy useita ravintoloita ja jätskikioskeja, satama on erittäin suosittu paikka kesäisin. Tervetuloa tutustumaan tähän neljännen kerroksen kolmioon, Tervetuloa

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80355057
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3H + K + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81,5 m²
Kokonaispinta-ala
81,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
1994
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

169 000,00 €

Velaton hinta

169 000,00 €

Neliöhinta

2 073,62 €/m²

Vastike

Hoitovastike

378,63 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

378,63 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 27 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Yhtiökokous 2024 valtuutti hallituksen tarvittaessa perimään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Yhtiökokous valtuutti hallituksen hyväksymään osakkaiden muutostyöilmoituksen hitaan latauksen latauslaitteiden asentamisesta osakkaan kustannuksella Alvan selvitysraportin puitteissa. Sähköennakot isännöitsijäntodistuksessa koskevat niitä osakkaita, jotka ovat omakustanteisesti asentaneet sähköauton latauspisteen vuokraamalleen autopaikalle, ja maksavat sähköstä tasauslaskun mittarilukemien mukaan kahdesti vuodessa. Hallitus velvoittaa tekemään kunkin osakkaan kanssa kirjallisen sopimuksen latauslaitteen kunnossapitovastuusta, latauksen käytön sähkön laskutuksesta, ja autopaikan palauttamisesta ennalleen osakkaan mahdollisesti luopuessa autopaikasta. Taloyhtiöllä on limiittitili.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: 16§ Yj ilmalämpöpumppujen ulkoyksikkö on mahdollista sijoittaa parvekkeille parvekekaiteiden ja -lasitusten sisäpuoliselle alueelle rakennuksen ulkoseinään kiinnitettynä siten, että ulkoyksikön yläreuna on maksimissaan yhdenmetrin korkeudessa. Osakkaan tulee ennen asennustyötä toimittaa taloyhtiön hallitukselle hyväksyttäväksi osakkaan muutostyöilmoitus ja asennussuunnitelma. Ilmalämpöpumppu kuuluu osakkeen omistajan kunnossapitovastuulle. Osakkeenomistaja vastaa kaikista ilmalämpöilmalämpöpumpun asentamisesta ja sen mahdollisesti aiheuttamista korjaus- ja huoltokuluista sekä muista mahdollisista kuluista. Osakkeenomistaja vastaa kuluista myös tapauksissa, joissa ilmalämpöpumppu joudutaan poistamaan yhtiön tehdessä sille kuuluvaa korjaustyötä sekä niiden uudelleenasentamisesta, äänihaitoista sekä niiden poistamisesta. Osakkeiden luovutuksen yhteydessä vastuu ilmalämpöpumpusta siirtyy uudelle osakkeenomistajalle. Yhtiö ei missään tilanteessa vastaa ilmalämpöpumpusta aiheutuvista kuluista.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kosteantilan remontti 7/2014. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Yläpohjarakenteet ja vesikatto varusteineen kuntotarkastus 2023, asuntojen märkätilat kylpyhuoneiden ja vesikalusteiden tarkastus 2014.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, peilikaappi ja allaskaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Maali ja kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
179-23-98-5-L1
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Service Oy, Olli Leinonen, olli.leinonen@retta.fi, 010 228 1885
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, pyörävarasto, askarteluhuone ja huoneistokohtaiset varastot
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 295 300 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Isännöitsijä hallitsee ja jakaa autopaikat jonotuksen mukaan. Yhtiökokous valtuutti hallituksen hyväksymään osakkaiden muutostyöilmoituksen hitaan latauksen latauslaitteiden asentamisesta osakkaan kustannuksella Alvan selvitysraportin puitteissa. Hallitus velvoittaa tekemään kunkin osakkaan kanssa kirjallisen sopimuksen latauslaitteen kunnossapitovastuusta, latauksen käytön sähkön laskutuksesta, ja autopaikan palauttamisesta ennalleen osakkaan mahdollisesti luopuessa autopaikasta.

Tehdyt remontit
2005 parvekelasitus, 2006 lukkojen sarjoitus Excec-avaimelle, 2007 porraskäytävien huoltomaalaus, ilmastoinnin poistokanavien puhdistus ja säätö, 2009 porraskäytävän aulan korjaus, 2010 pihan kunnostus, 2012 metallisten ulko-ovien huoltomaalaus, 2013 vesikaton kuntotarkastus, 2014 pihavalojen ja yleisten tilojen valaistuksen uusinta led-valoille, 2015 elementtisaumojen uusinta, julkisivun puu- ja metalliosien huoltomaalaus, 2017 lämmityksen alajakokeskuksen uusinnan ja patteriverkoston perussäädön suunnittelu, ilmastoinnin puhdistus, säätö ja mittaus, 2019lämmityksen alajakokeskuksen uusinta, 2020 patteriverkoston perussäätö, kiinteistön kuntoarvion ja PTS-korjaussuunnitelman päivittäminen, 2022 kerrostaso-ovien uusiminen, vesikaton kermikorjauksia
Tulevat remontit
Salaojien tarkastus ja puhdistus 2024, parvekelasien huolto 2025, piha-alueen kunnostus 2026. Lukijan on huomattava, että tämä kunnossapitoselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Tämä ei ole korjausohjelmaesitys.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 28.12.2033, Lisätiedot: E=174
Tontin koko
2 536 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
8 726,86 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Jyväskylän kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.10.2042

Asunto Oy Jyväskylän Rantalehto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Ruokakauppa, ravintoloita, partureita, kioski, lähikirjasto löytyvät 600m päästä Kuokkalan keskustasta. K-Market 270m.
Paikallistiedot: Kuokkalan palvelut 750m
Koulut: Yhteinäiskoulu 1,1km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Hyvät liikenneyhteydet Jyväskylän keskustaan, busseja menee monta tunnissa arkena.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Isännöitsijä hallitsee ja jakaa autopaikat jonotuksen mukaan, Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi numeroitu autopaikka.
Pihan kuvaus
Osin asfaltoitu, osin leikkipaikkoja
Tiedustelut
Antti Osmonen, 045 273 0595, antti.osmonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Ainola, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Osmonen

Myyntipäällikkö LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Ilo | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

RE/MAX Ilo | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.