AUREA KODIT OY, Oulu
AUREA KODIT OY, Oulu

Erillistalo | 5h, k, s

Rantamänniköntie 8, Oulunlahti, Oulu

Hinta

589 000 €

Koko

126,5 / 160,5 m²

Vuosi

2025

Ennakkomarkkinoinnissa uusi upea koti meren välittömästä läheisyydestä ja tietysti kaikilla herkuilla. Kohteessa oma tontti, maalämpö, lämmin autotalli, kattoterassi ja paljon muuta, mistä olet ehkä aina vain haaveillut. Uuden kotisi sijainti on täydellinen lähellä keskustaa ja todella upeilla näkymillä. Talot toteutetaan piha-alueineen valmiiksi urakkasopimuksella rakentajan kanssa. Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy:n suunnittelema upea kokonaisuus. Lämmitysmuotona maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, myös autotallissa. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja ilmalämpöpumppu viilennykseen lisäävät asumismukavuutta. Kodin näyttävä ja avara olohuone ja keittiö löytyy kodin yläkerrasta, josta avautuu isot ikkunat länteen meren suuntaan. Upea kattoterassi kruunaa tämän kodin asumisen viihtyisyyden ja helppouden, täällä vietät leppoisia iltoja auringon laskua katsoen! Puustellin tasokas keittiö kivitasoilla ja laadukkailla integroiduilla kodinkoneilla. Tyylikäs kylpyhuone-saunaosasto alakerrassa, jossa isot 60x60 laatat sekä seinissä että lattiassa ja linjakaivot. Lisäksi toiminnallinen kodinhoitohuone ja tilava vaatehuone. Kolme makuuhuonetta, joissa hyvät säilytystilat, sillä kaikissa huoneissa on kaapistot ja yläkerran makuuhuoneessa lisäksi vaatehuone. Molemmista kerroksista löytyy myös wc-tilat. Talon yhteydessä lämmin 25 neliön autotalli, lisäki autokatos ja tilava 9 neliön varasto/tekninen tila. Tontista tehdään kauppakirja erikseen ja rakentamisesta urakkasopimus. Sinun ei tarvitse valita kuin mieleiset pintamateriaalit ja itsellesi räätälöidyt kalusteet, rakentaja hoitaa kaiken muun. Pihamullat levitettynä, nurmi kylvettynä ja pihatiet asfaltoituna, täysin avaimet käteen- periaatteella! Ole pian yhteydessä niin saadaan teille uusi upea koti meren läheisyydestä! Myynti- ja lisätiedot: Samu Saarnio p. 0407215991 tai samu.saarnio@aurealkv.fi Tuomo Karhumaa p. 0445396763 tai tuomo.karhumaa@aurealkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 11:30 - 12:00
Esittelijänä Samu Saarnio
p. 040 721 5991

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80355939
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
126,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
34 m²
Kokonaispinta-ala
160,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 126,5m2, autotalli + varasto 34m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2025
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Rakentamisen aikataulu noin 9-10kk aloituksesta.

Hinta

Myyntihinta

589 000,00 €

Velaton hinta

589 000,00 €

Tilojen kuvaus
Lämmin varasto 9m2, lämmin autotalli 25m2.
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Yläkerran katettu parveke lasikaiteella (lasitusvaraus), jonka lisäksi iso kattoterassi. Alakerrassa katettu terassi.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus teetetään rakennuslupakäsittelyn yhteydessä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: On.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Erillisen sisustussuunnitelman mukaan, johon asiakkaalla mahdollisuus vaikuttaa. Lähtökohtaisesti kuivat tilat maalataan, kylpyhuone laatoitetaan ja sauna paneloidaan. Pintamateriaalit (lattia): Erillisen sisustussuunnitelman mukaan, johon asiakkaalla mahdollisuus vaikuttaa. Lähtökohtaisesti kuivissa tiloissa parketti, märkätiloissa 60x60 laatta. Pintamateriaalit (katto): Erillisen sisustussuunnitelman mukaan, johon asiakkaalla mahdollisuus vaikuttaa. Lähtökohtaisesti kuivissa tiloissa tasoitettu ja maalattu kipsilevy, märkätiloissa paneeli.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. Puustellin keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan, johon asiakas pääsee itse vaikuttamaan. Kivitasot, integroidut kodinkoneet, lattiassa parketti. Hintaan sisältyy suunnittelupalaveri kalustetoimittajan suunnittelijan luona, jossa asiakas voi räätälöidä kalustetoimituksen oman makunsa mukaan.
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaksi suihkua, 60x60 laatta seinissä sekä lattiassa, linjakaivot. Materiaaleihin ostajalla mahdollisuus itse vaikuttaa. Kylpyhuoneen yhteydessä seinäkkeellä eroteltu wc-tila.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Yläkerrassa erillis-wc, alakerrassa wc kylpyhuoneen yhteydessä, joka eroteltu seinäkkeellä suihkutilasta.
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunassa Lumisaunan Trendi- lauteet pohjakuvan mukaisesti, Harvian Cilindro 6,8kWh pilarikiuas etäohjauksella ja ikkuna länteen meren suuntaan. Laudepakettia mahdollisuus räätälöidä oman maun mukaan. Seinät ja katto lämpöhaapapaneelia. Saunan ja kylpyhuoneen välissä kirkas kokolasiseinä.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa erillinen kodinhoitohuone. Puustellin kalusteet kalustesuunnitelman mukaan, johon ostajalla mahdollisuus vaikuttaa. Siivouskaappi, pyykkikaappi, allaskaappi ja allas, yläkaappi sekä tilat ja liitännät pesutornille.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Yläkerran olohuone yhtenäistä tilaa keittiön kanssa. Olohuoneesta isot ikkunat ja ovi lännensuuntaiselle kattoterassille (58,5m2) meren suuntaan. Alakerran oleskelutila, josta kulku kylpyhuoneeseen ja katetulle terassille.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta. Alakerran kaksi makuuhuonetta 9m2, yläkerran makuuhuone 13m2, jonka yhteydessä myös vaatehuone. Kaikissa makuuhuoneissa kaapistot kalustesuunnitelman mukaisesti.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto, kaapistot ja vaatehuone
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-30-52-1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
599 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Tontin kauppahinta 130.000€ sisältyy ilmoitettuun kokonaishintaan. Tontista tehdään kauppakirja erikseen ja rakentamisesta urakkasopimus, kokonaishinta 589.000€. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Jokainen vastaa omasta määräosastaan ja rakennuksestaan itsenäisesti, ei vastikkeita tai yhteisiä maksuja. Määosan pinta-alat 555-599m2.
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Tuomo Karhumaa, 044 539 6763, tuomo.karhumaa@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Oulunlahti, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuomo Karhumaa

Kiinteistönvälittäjä, LKV

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.