Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Omakotitalo | 5 h + k + s + wc + psh + at

Ruokosuontie 241, Perttula, Ypäjä

Hinta

59 000 €

Koko

189 / 209 m²

Vuosi

1977

Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän... 1977 omalle perheelle rakennettu talo, jossa on tilaa temmeltää ja ikkunoista näkyy aito peltomaisema, ei naapurin seinät. 5119 m²:n tontti mahdollistaa vaikka ja mitä, eikä paha ole se entinen navettakaan, ulkomitoin n. 10x25 m, johon kolme pariovea plus pienemmät ovet. Remppahaalarit saa vetää jalkaan, sillä alkuperäisessä talossa on laitettavaa, mutta asumiskelpoisena se on näinkin. Kunnan vesi on n. 400 metrin päässä, niin sen laittaisin ihan ensimmäisenä kuntoon. Asumiskustannukset on nyt todella alhaiset. Kouluun on kuljetus lapsille.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80356815
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h + k + s + wc + psh + at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
189 m²
Muiden tilojen pinta-ala
20 m²
Kokonaispinta-ala
209 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Ilmoitettu pinta-ala perustuu kuvissa olevaan rakennuspiirustukseen.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1977
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

59 000,00 €

Velaton hinta

59 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

287,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Tie on yksityistie ja maksetaan mitä tehdään. Mahdollisuus tilata lumilinkous pihaan asti naapurilta. Puilla lämmitettäessä sähkönkulutus ollut 3400 kWh/v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Osa polttopuista kuuluu hintaan ja traktorista voi tehdä erikseen kauppaa. Mahdollisesti ulkorakennuksiin jäävien tavaroiden tyhjennys jää ostajalle, toki siellä käyttökelpoistakin tavaraa on.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Uusittu 2005. Lisätietoja kunnosta: Öljylämmitys on vaihdettu v. 2008 puupannuksi ja ostettu 1800 litran varaaja, jossa 3x6 kWh sähkövastukset varalle tai käyttöön kesäisin. Vanha öljysäiliö on edelleen maassa. Sähköt 3x25 A ja ulkorakennuksessa voimavirta. Salaojista ei ole tietoa, eikä sadevesiä ole johdettu umpiputkella pois.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Myyjä hankkii energiatodistuksen myöhemmin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puupannu ja sähkövastukset 3x6 kWh.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma rengaskaivo, ei ole tutkittu. Lisätietoja vesijohdosta: Kunnan vesijohto noin 400 metrin päässä. Veden laatu ja riittävyys: Veden laatua ei ole tutkittu ja vähäisen käytön vuoksi juomavesi on tuotu kanisterissa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Keittiön kuvaus
Isossa keittiössä on muovimatto, puuliesi, keraaminen sähköliesi, pieni jääkaappi ja täyskorkeat pakastin- ja jääkaapit. Lisäksi pieni "konttuuri", eli ruokakomero tavaroiden säilytykseen. Puuhellan ja sähkölieden päällä olevan liesituulettimen toiminnasta ei ole tietoa, koska se ei ole ollut käytössä. Myös täällä tarvitaan jossain vaiheessa ikkunoiden vaihto. Puulieden pesä vaatii pienen korjauksen ennen käyttöä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Reilun kokoinen pesuhuone, jossa betonilattian päällä oleva muovimatto on irti ja irvistää saumasta. Kota-pata veden lämmitykseen normaalin suihkun lisäksi.
WC-tilojen kuvaus
Vessassa on muovimatto ja muovitapetit seinässä.
Saunan kuvaus
Puulämmitteinen kiuas, seinissä paneeli/tiili ja maalattu betonilattia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pieni kodinhoitohuone, jossa paikka pyykkikoneelle ja käsienpesulavuaari.
Olohuoneen kuvaus
Iso olohuone, jossa muovimatto, maalatut levyseinät, yksi seinä tiiltä. Elementti-ikkunoiden väliin on päässyt ilmaa, joten ikkunoiden vaihto on jollakin aikajänteellä edessä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolmessa makuuhuoneessa on kokolattiamatto, yhdessä muovimatto ja siellä on oma vaatehuone ja makuuhuoneen katossa on valumajälki ajalta, jolloin huopakatto oli vuotanut. Näkyy kuvissa. Vaihdettu uusi peltikatto vuonna 2005.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Erillinen, iso vaatehuone ja yhdessä makuuhuoneessa pienempi oma vaatehuone. Runsaasti kaapistoja ja sitten sinne navettaan mahtuu ihan mitä vaan.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
981-406-8-145
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
5 119 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 85439.46
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Ypäjän kunta
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Palvelut
Palvelut: Ypäjän keskustan palveluihin on matkaa 5,4 km.
Koulut: Hevospitäjän yhtenäiskoulussa toimii Perttulan yksikkö, luokat 1-4 ja Kartanon yksikkö, luokat 5-9, ositteessa Pertulantie 57. Matkaa 6,87 km.

Ajo-ohjeet
Forssa-Loimaa tieltä poikkea Koski viitan mukaan, toiselle puolelle mistä käännytään Ypäjän keskustaan ja 2 km kuluttua Moisio viitan kohdalta Ruokosuontielle. Sitten älä enää kuuntele navigaattoria, vaan aja se 2,4 km, kunnes oikealla puolella on vihreä postilaatikko ja selkeä numero 241. Sitten oletkin jo kotitiellä.
Pihan kuvaus
Nyt sitten mahtuu tähän puolen hehtaarin pihaan vaikkapa oma perunamaa, jos sormet syyhyää multaan. Valmiina on jo marjapensaita ja omenapuu. Vanhan pihan kauniit perennat ovat vasta näyttämässä upeuttaan, pieniä merkkejä kuitenkin näkyy jo.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ypäjä

Asuinalueena Perttula, Ypäjä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.