Bo LKV Turku

Paritalo | 3h + k + kph / wc + s + khh + erill.wc + vh + ak / var.

Peltopurontie 2b, Masku, Masku

Hinta

298 000 €

Koko

88 / 96,2 m²

Vuosi

2024

Upea muuttovalmis uudiskohde omalla tontilla Maskussa! Uusi paritalokoti Maskun Piuhan alueella kutsuu luokseen. Kodin oivallinen sijainti sopivan lähellä moottoritietä mahdollistaa nopeat kulkuyhteydet ja vain viidentoista minuutin matkan Turun kauppatorille. Tee tästä uusi kotisi ja varaa pian aika esittelyyn! Energiatehokas NIBE F750 tehokas invertterikompressori tuo energiatehokkuuden samalle tasolle maalämmön kanssa, SCOP 4,5 lattialämmitykselle (EN14825, kylmä ilmasto), vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla takaavat edulliset asumiskustannukset ympäri vuoden. Harkittuja yksityiskohtia ja nykyaikaista tekniikkaa tarjolla unelmiesi kodissa. Vaaleat ja kauniit pintamateriaalit luovat tyylikkään ja modernin yleisvaikutelman koko kotiin. Tämän kodin korkealaatuisessa suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ajattomiin sisustusratkaisuihin, jotka miellyttävät silmää vielä monien vuosien päästä. Arjen toimivuus ja käytännöllisyys ovat olleet onnistuneen toteutuksen sekä kestävän suunnittelun lähtökohtina. Suuret lähes lattiatasosta alkavat ikkunat siivittävät luonnonvalon kauniisti sisätiloihin tehden tästä upeasta kodista entistä viihtyisämmän ja kerrassaan vastustamattoman. Olohuoneeseen saumattomasti yhdistyvässä avokeittiössä on reilusti työskentelytilaa tehden tarjoilujen esillepanosta ja kokkailusta helpompaa. Avokeittiön välittömään läheisyyteen saa sijoitettua ruokapöydän, jolloin olohuoneeseen jää tilaa hyvin sohvakalustolle. Olohuoneen laajasta ikkuna-alasta avautuva metsäinen näkymä rauhoittaa mielen ja luo kotiin harmonisen tunnelman. Osittain metsään rajoittuva takapiha koko huoneiston levyisine terasseineen on rauhaisa ja suojaisa tila, jossa on ihana viettää grilli-iltamia ja nauttia aamukahvit. Asunnossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa on runsaasti säilytystilaa kiinteiden kaappien ja vaatehuoneen ansiosta. Toisen makuuhuoneen yhteydessä upea läpikuljettava vaatehuone. Lattialaatoitetussa eteisessä on peilaava liukuovikaapisto ja autokatoksen päätyyn sijoittuvassa noin 8 m2:n kokoisessa varastossa on mukavasti lisää säilytystilaa. Tilava kodinhoitohuone edeltää tyylikästä kylpyhuonetta ja saunaa. Erillinen wc sijaitsee eteiskäytävällä ja toinen wc on kylpyhuoneessa. Pesutornille löytyy paikka kodinhoitohuoneen kaapistojen välistä ja saunan kiuas on upotettu siististi lauteisiin. Tämänkin uuden kodin sinulle rakentaa laadukkaasti ja huolellisesti vakavarainen Mäkelän Rakennus Oy, joka on tunnettu laadukkaasta ja kestävästä rakentamisesta. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan uuteen kotiisi mahdollisimman pian. Esittelyt ja lisätiedot: Mauno Heinonen 040 937 2247 | mauno.heinonen@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9567107
Sijainti
  • Masku Masku
  • Peltopurontie 2b, 21250 Masku
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph / wc + s + khh + erill.wc + vh + ak / var.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
88 m²
Muiden tilojen pinta-ala
8,2 m²
Kokonaispinta-ala
96,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustusten mukaan asuinrakennuksen asuintilojenpinta-ala on 88 m2 ja kerrosala 107,5 m2. Lisäksi asuntoon kuuluu autokatos ja varasto 8,2 m2.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero, vesi- ja sähkö kulutuksen mukaan. Energiatodistuksen mukainen kokonaissähkön kulutuksen vuosikäyttö arvio 8 769 kWh/v. Varainsiirtovero 3 prosenttia kauppahinnasta. Kaupanvahvistus 128 e, lainhuuto. Kiinteistövero.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
NIBE F750 tehokas invertterikompressori tuo energiatehokkuuden samalle tasolle maalämmön kanssa, SCOP 4,5 lattialämmitykselle (EN14825, kylmä ilmasto)
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Valoisa ja avara avokeittiö, jossa reilusti kaappi- ja laskutilaa. Keittiössä integroidut kodinkoneet, jääkaappi, pakastinkaappi, astianpesukone, kalusteuuni, induktioliesitaso, kalustemikro, liesituuletin. Lattiat vinyylilankkua ja seinät maalattuja.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, suihku, wc
Upea moderni kylpyhuone. Lattiat ja seinät laattaa alakatto haapaa. Kylpyhuoneessa, kaksi suihkua, pesuallas, altaan alla laatikot sekä peilivalolla, wc-istuin.
WC-tilojen kuvaus
Kylpyhuoneen seinät -ja lattia laattaa. Allas laatikostot ja peilivalolla.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Saunassa lauteisiin integroitu pilarikiuas ja tunnelmallinen led-valaistus sekä ikkuna ulos. Kylpyhuoneen paneelit sekä lauteet vaaleaa haapaa ja lattia laattaa. Saunan ja kylpyhuoneen välissä lasiseinä.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone, josta kulku lasioven kautta suoraan takaterassille. Kodinhoitohuoneessa reilusti kaappi -ja laskutilaa, pesuallas, paikka pesutornille.
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lastenhoitopöytä/taso, lattiakaivo, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Makuuhuoneissa ja eteisessä liukuovikaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
481-415-1-455
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 248 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Hallinnanjakosopimuksen mukainen puoliosuus 1/2 tontista sekä puoliosuudella sijaitsevat rakennukset. Asunto 2b:n puoliosuus tontista noin 1274 m2.
Tontin nimi
Tontti 481/1
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
antaa Maskun kunnan rakennusvalvonta
Kaavoitustiedot
antaa Maskun kunnan rakennusvalvonta
Kaavoitustilanne
Asemakaava, Rakennuslupa
Rakennukset
autokatos, varasto

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Masku

Asuinalueena Masku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heinonen Mauno

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.