Korson Koti Lkv

Omakotitontti

Nahkiaisentie 59, Jokivarsi, Vantaa

Hinta

89 000 €

Koko

1 102

Tilaisuutesi! Viihtyisällä ja rauhallisella Jokivarren alueella sijaitseva aurinkoinen tontti. Tontti 1102 m2 ja alueella asemakaava AO e = 0,20. saa rakentaa 220 krsm2. Tonttia kohden saa rakentaa korkeintaan 2 asuntoa, asuntojen tulee sijaita erirakennuksissa. Rakennuksia voi liittää kevyin rakennelmin. Tontti on kalliopohjaista, kallio noin 1,0-1,5m syvyydellä viereisen talon kohdilla ja viettää talosta poispäin. Meluvallin puolella syvänteen kohdalla kallio lähempänä. Päällä läpäisevää moreenimaata. Rakennusluvan hakemisen yhteydessä voi hakea erillistä lupaa salaojien imeyttämisestä maahan, jolloin ei tarvitse pumppaamoa. Esittelyt ja tiedustelut: Sami Laisi 040-840 1672 sami.laisi@korsonkoti.com

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
9709756
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

89 000,00 €

Velaton hinta

89 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Määräala on tasamaata sekä loivaa rinnettä. Pohjoispuolelle on merkitty tien paikka. Yleisesti Jokivarren alue on loivaa moreeniselännettä. Kalliopohjaista, kallio noin 1,0-1,5 m syvyydellä viereisentalon kohdilla ja viettää talosta poispäin. Meluvallin puolella syvänteen kohdalla kallio lähempänä. Päällä läpäisevää moreenimaata. Rakennusluvan hakemisen yhteydessä voi hakea erillistä lupaa salaojien imeyttämisestä maahan, jolloin ei tarvitse pumppaamoa. Ostaja maksaa lohkomis- ja mittaamiskulut. Tonttia kohden saa rakentaa korkeintaan 2 asuntoa, asuntojen tulee sijaita erirakennuksissa. Rakennuksia voi liittää toisiinsa kevyin rakennelmin.
Vesihuollon kuvaus
Kunnan viemäri menee rajalla.
Viemäri
Rajalla
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-85-5-10
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 102 m²
Lisätietoja tontista
Tontti on tasamaata sekä loivaa rinnettä. Pohjoispuolelle on merkitty tien paikka. Yleisesti Jokivarren alue on loivaa moreeniselännettä. Kalliopohjaista, kallio noin 1,0-1,5 m syvyydellä viereisentalon kohdilla ja viettää talosta poispäin. Meluvallin puolella syvänteen kohdalla kallio lähempänä. Päällä läpäisevää moreenimaata. Rakennusluvan hakemisen yhteydessä voi hakea erillistä lupaa salaojien imeyttämisestä maahan, jolloin ei tarvitse pumppaamoa. Tonttia kohden saa rakentaa korkeintaan 2 asuntoa, asuntojen tulee sijaita erirakennuksissa. Rakennuksia voi liittää toisiinsa kevyin rakennelmin.
Rakennusoikeuden pinta-ala
220 m²
Tontin nimi
K 2224 T 2
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Erillinen sitova tonttijako tehty 16.3.2020,tullut voimaan 24.4.2020.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Vantaan kaupunki.
Kaavoitustiedot
AO e = 0,20.
Erillispientalojen korttelialue.
Rakennusoikeus 220 krsm2.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Jokivarsi, Mikkola, Korso.
Palvelut: Lidl.
Päiväkodit: Metsola.
Liikenneyhteydet
Hyvät.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Jokivarsi, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laisi Sami

Myyntiedustaja

Korson Koti Lkv

Korson Koti Lkv

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.