Bo LKV Helsinki, Töölö

Kerrostalo | 3h, avok., kph, ransk.parveke (Yj:n mukaan 3H + KT)

Paatsamatie 16 D 159, Haaga, Helsinki

Hinta

427 000 €

Koko

66,5 m²

Vuosi

2024

NYT MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA Huoleton A-energialuokan kotitalo | Asunto Oy Helsingin Elvira Miltä kuulostaisi uusi koti Etelä-Haagasta? Elvira rakentuu kauniin Haagan Alppiruusupuiston viereen, Etelä-Haagan pohjoisosaan. Tämä tyylikäs asuintalo käsittää yhteensä 34 huolella suunniteltua kotia ja rakennetaan kolmesta kuuteen kerrokseen, jonka kodit tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Yhtiön asunnot ovat kooltaan 32,5-123 neliömetriä ja sisältävät 1-5 huonetta ja keittiön. Osassa asunnoista on oma sauna, ja monet niistä tarjoavat ranskalaisen parvekkeen, lasitetun parvekkeen tai pihaterassin. Paatsamantien puoleisissa kodeissa ensimmäisen ja viidennen kerroksen asunnoissa on poikkeuksellisen korkea, noin kolmen metrin huonekorkeus. Pintamateriaalit on valittu tarkoin, yksilöidyt tarpeesi huomioiden. Vaalean harmonian tuoma kauneus sekä kestävät materiaalit jättävät myös tilaa omalle sisustuksellesi. Elvira sijaitsee viihtyisällä ja turvallisella alueella, jossa on lähellä vehreitä puistoja ja erinomaiset liikenneyhteydet. Taloyhtiö tarjoaa asukkaille mukavuutta ja käytännöllisyyttä hissin, laajakaistan ja kaapeli-TV:n muodossa. Energiatehokkuutta on parannettu asettamalla aurinkopaneelit vesikatolle, ja rakennus täyttää A2018 energialuokan vaatimukset. Lisäksi pihakannen alla on parkkihalli asukkaiden autoille ja moottoripyörille sekä muutama autopaikka on yhtiössä vieraspaikkoja. Taloyhtiö on savuton. Elvira tarjoaa erinomaisen sijainnin lähellä kouluja, päiväkoteja ja juna-asemaa. Kaari ja Sello-kauppakeskukset ovat myös kätevästi saavutettavissa. Alueen hyvät liikenneyhteydet tekevät matkustamisen keskustaan vaivattomaksi. Elvira valmistuu sisäpuolisten ja ulkopuolisten töiden osalta aikaisintaan 2.8.2024 ja viimeistään 1.10.2024. RS-kohde. Myynti- sekä lisätiedot vapaista asunnoista ja monimuotoisista pohjaratkaisuista saat välittäjiltä: Niko Karhu | 040 500 2789 | niko.karhu@bo.fi tai Maarit Niemelä | 040 166 0248 | maarit@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9893640
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok., kph, ransk.parveke (Yj:n mukaan 3H + KT)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66,5 m²
Kokonaispinta-ala
66,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Muu ehto: 2.8.2024-1.10.2024.
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

128 965,00 €

Velkaosuus

298 035,00 €

Velaton hinta

427 000,00 €

Neliöhinta

6 421,05 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Osakkailla on mahdollisuus lyhentää osakkeitaan rasittavaa yhtiölainaa seuraavasti: * osakkeenostajat voivat maksaa pois osakkeitaan rasittavan osuuden yhtiön lainasta, tai osan siitä ( 25 %, 50 %, 75 % tai 100 %) valmistumisen yhteydessä ilman erillisiä pankin kuluja, tarkemmin joko muuttokirjeessä tai erillisessä kyselyssä annettavan ohjeistuksen mukaisesti. Velkaosuus erääntyy maksettavaksi yksi kaksi viikkoa ennen sisäänmuuttopäivää. * osakassuorituksia yhtiön lainaan tehdään velkakirjan ehtoja noudattaen, hallituksen päättämisen erin ja ajankohdin. Lyhennyksistä valmistumisen jälkeen tulee ottaa yhteyttä isännöitsijätoimistoon. * pankki antaa mahdollisuuden tehdä lainalle ylimääräisiä lyhennyksiä pankin palveluhinnaston mukaisin palvelumaksuin yhtiön hallinnonluovutuksen yhteydessä, kohteen valmistumisen jälkeen perustajaosakkaan myydessä asuinhuoneiston ensimmäistä kertaa käyttöönotettavaksi sekä muina aikoina kaksi kertaa vuodessa koron maksun ja lyhennyksen laatimisen hetkellä. Maksettavaksi tulee lainaosuuden ja mahdollisten pankin kulujen lisäksi isännöitsijätoimiston kulut.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

698,25 € / kk

Pääomavastike

1 163,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 861,75 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastike asunnot: 10,50 €/m2/kk, sisältää mm. tontinvuokrakulut. Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta. Tämän asunnon pääomavastike A:n peruste, lkm 895. Pääomavastike A (asunnot) sis. vain yhtiölainan korot: n. 1,30 €/pääomavastike A:n peruste, lkm/kk. Pääomavastike A (asunnot) sis. koron ja lyhennyksen: n. 2,53 €/pääomavastike A:n peruste, lkm/kk. Pääomavastike tarkastetaan lähempänä valmistumista sen hetkiseen korkotasoon velkakirjan ehtojen mukaisesti. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa noin 4,673 % kokonaiskorkoa (sis. Euribor 12 kk not. 14.4.2023, marg. 0,95 % ja pankin kulut) ja RS-myyntihinnaston kohdassa "Tiedot yhtiölainasta" ilmoitettuja yhtiölainan tietoja. HUOM! Korkotason / viitekoron muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu.

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike autohallipaikka: 47,25 €/ahp/kk autohallipaikan osakelukumäärä 45/10 * 10,50 € = 47,25 €/ahp/kk Hoitovastike moottoripyöräpaikka: 23,10 €/mpp/kk moottoripyöräpaikan osakelukumäärä 22/10 * 10,50 € = 23,10 €/mpp/kk Mediavastike: 1,50 €/as/kk sis. kaapeli tv ja 50M taloyhtiölaajakaistan Vesimaksuennakko, asuinhuoneistot: 25,00 €/hlö/kk. Tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. Muuttokirjeessä annetaan tiedot muiden käyttökorvausmaksujen suuruudesta. Vastikkeet ja hinnastossa esitetyt käyttökorvausmaksut on arvoitu (04/2023) rakentamisvaiheen jälkeistä tilikautta varten (v. 2025). Ostaja vastaa autopaikan rekisteröintikustannuksista ja rekisteröimisestä huoneistotietojärjestelmään. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: lattia: vinyyli, seinät: maalattu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Asunto Oy Helsingin Elviran ja Asunto Oy Helsingin Atsalean yhteiset jätetilat (syäkeräyssäiliöt) sijaitsevat tontin nro 13 pohjoispäädyssä. Korttelin 29081 tonttien 13, 14 ja 15 on laadittu yhteisjärjestelysopimus. Asunto Oy Helsingin Elviran ja Asunto Oy Helsingin Atsalean (tontti nro 13) välille on laadittu hallinnanjakosopimus. Tontin lisätiedot: Helsingin kaupungin vuokratontti, tontista 13 määräosa 2600/5200. Ostajan on tutustuttava kohteen lopullisiin myyntiasiakirjoihin ennen kauppakirjan allekirjoittamista.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihto: huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, jossa on LTO ja sähköinen jälkilämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesikupu
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Jokaisella asuinhuoneistolla on oikeus käyttää ko. huoneistolle numeroitua irtaimistovarastokomeroa yhtiön hallinnassa olevissa tiloissa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermi
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna, Hissi, Väestönsuoja, Kuivaushuone
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Asuinhuoneisto.

Yhtiöjärjestys 12 § lunastuslauseke:
Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nro 21006 -21995 (autohallipaikat), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen
kannalta riittävät tiedot.
Muuta: ulkoiluvälinevarasto, monitoimitila
Energialuokka
A (2018), Laadittu 23.05.2023, voimassa 23.05.2033.
Tontin koko
4 254 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Helsingin kaupunki, puh: 09 310 1673 (vaihde), 09 310 1691 (asemakaavoitus).
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
131 000 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2080

Asunto Oy Helsingin Elvira

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Gymnasiet Lärkan -ruotsinkielinen lukio n. 0,7 km, Pohjois-Haagan ala-asteen sivukoulu n. 0,7 km, Haagan peruskoulu n. 1,9 km, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu n. 4,2 km.
Palvelut: K-Market Kasari n. 0,5 km, K-market Tunnelitie n. 0,8 km, K-Supermarket Haaga n. 0,9 km, Kauppakeskus Kaari n. 1,9 km. Alppiruusupuisto tien toisella puolella, Riistavuoren puisto n. 0,7 km, Keskuspuisto n. 1 km. Laajasuon liikuntapuisto n. 0,6 km, Etelä-Haagan urheilukenttä n. 1 km. Etelä-Haagan kirjasto n. 1,4 km.
Päiväkodit: Useita n. 1,1 km säteellä.
Liikenneyhteydet
Raide-Jokerin pysäkki n. 0,5 km, Huopalahden asema n. 0,7 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunto Oy Helsingin Atsalealle ja Asunto Oy Helsingin Elviralle välille on laadittu hallinnanjakosopimus koskien tontin 13 yhteisiä hallinta-alueita. Autohallipaikka (sähkö) velaton hinta 30 000 €, Autohallipaikka velaton hinta 25 000€ ja moottoripyörähallipaikka 5 000€. Hoitovastike autohallipaikka: 39,60 €/paikka/kk. Hoitovastike moottoripyöräpaikka: 19,80 €/paikka/kk Sähköauton latausmaksu: 0,20 €/kWh
Osakekannassa on 22 autopaikkaa ja viisi moottoripyöräpaikkaa pysäköintilaitoksessa. Myytävinä olevista autopaikoista kuusi kpl varustetaan sähköautojen latauspisteillä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karhu Niko

kiinteistönvälittäjä LKV

Bo LKV Helsinki, Töölö

Bo LKV Helsinki, Töölö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.