Viikon helmi: uudenkarhea omakotitalo Kauniaisissa

Kauniaisissa sijaitseva uniikki talo on ollut yksi Etuovi.comin katsotuimmista kohteista viikolla 20. Haaveiletko sinäkin muutosta uudenkarheaan omakotitaloon, jossa kaikki on valmiiksi viimeisen päälle pihaa myöten? Tässä talossa ei tarvitse remonteista huolehtia.

Vuonna 2019 rakennettu talo hurmaa valoisuudellaan, raikkaan modernilla ilmeellään ja käytännöllisellä pohjaratkaisullaan. Kodin sydän on alakerran avara oleskelutila, jonka jatkeena on aurinkoinen terassi. 

Harmoninen tunnelma syntyy seesteisestä väripaletista ja pinta- ja sisutusmateriaalien sinfoniasta. Rouhean betonilattian rinnalla toimivat vaalea puu ja pehmeät tekstiilit. Särmikäs musta keittiö tuo ilmeeseen kontrastia. Harkitut yksityiskohdat, kuten puusepällä teetetyt portaat kruunaavat kokonaisuuden. 

Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä (Tuomas Mustonen)
Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä (Tuomas Mustonen)

Talon tinkimätön tyyli jatkuu sisätiloista myös pihalle – ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama piha on tyylikäs ja helppohoitoinen. Pihalta lötyy kauniita kukkaistutuksia, nurmialueita ja hyötypuutarha. Kadun päässä sijaitseva tontti rajoittuu metsä- ja puistoalueisiin. 

Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä (Tuomas Mustonen)

Ihastuitko? Tutustu kohteeseen tarkemmin täällä!

Lisää unelmakoteja löydät Etuovi.comista!