Yhteistyössä:

Kiinteistönvälitysalalla menestyminen edellyttää monipuolista osaamista niin juridiikasta, myynnistä, markkinoinnista kuin henkilöbrändäyksestä. Tulevana syksynä Bo LKV:n uusi Bo Academy -valmennusohjelma tarjoaa kiinteistönvälittäjän työstä kiinnostuneille mahdollisuuden unelma-ammattiin.

Kiinteistönvälitysala vetää puoleensa niin vasta alaansa etsiviä kuin eteenpäin pyrkiviä eri alojen ammattilaisia. Bo LKV on asuntokaupan edelläkävijä, joka on raikkaasti ja menestyksekkäästi uudistanut koko alaa. Menestyksen yhtenä keskeisenä tekijänä ovat olleet kokeneet, jo muualla menestyneet, välittäjät.

Välitystyö on hyvin itsenäistä ja menestyminen vaatii kattavia verkostoja. Kokeneilta välittäjiltä nämä löytyvät jo ennestään, kun taas vasta-alkajat tarvitsevat paljon tukea ja ohjausta. Samaan aikaan meille on tullut paljon tiedusteluja alaa harkitsevilta, Bo:n operatiivinen johtaja Saara Murtovaara kertoo.

Tähän haasteeseen Bo vastaa nyt uudella Bo Academy -valmennusohjelmalla. Bo haluaa tarjota laajamittaisen koulutus- ja työssäoppimiskokonaisuuden, joka valmentaa tulevia huippuvälittäjiä henkilöistä, joilla on innostusta ja kykyä alalle. Valmennusohjelma käynnistyy syksyllä ja kestää kolme kuukautta.

Opiskelu Bo Academyssa sisältä  lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista oman mentorin rinnalla. Valmennettavat saavat tietoa asuntokaupan juridiikasta ja myyntitekniikasta sekä Bo:n ainutlaatuisesta osaamisesta stailauksen, markkinoinnin ja henkilöbrändäyksen alueilta. Bo:n tavoitteena on, että Bo Academystä valmistuneet jatkavat välitystyötä yrityksessä ja voivat suorittaa LKV-tutkinnon lähitulevaisuudessa.

Bo Academy on vastauksemme lahjakkaille, työtä pelkäämättömille ja myyntiä rakastaville henkilöille, jotka unelmoivat kiinteistönvälittäjän työstä, mutta joilla ei ole vielä kokemusta alasta, Murtovaara lupaa.

HAE MUKAAN VALMENNUSOHJELMAAN

Muotiyrittäjistä menestyviksi välittäjiksi

Välitysalalle tullaan monenlaisista eri taustoista. Tuloshakuisuus ja itseohjautuvuus ovat välittäjälle tärkeitä ominaisuuksia, ja siksi aiempi menestys esimerkiksi myyntityössä tai yrittäjänä luo hyvän pohjan uudelle uralle.

Sipoolaista Sari Kullbergia ja espoolaista Monika Nyströmiä yhdistää kaksi asiaa: tausta muodin yrittäjinä sekä menestyksekäs ura välitysalalla.

Rakastin työtäni ja olin varma, että vietän loppuelämäni silkkien ja drapeerauksien keskellä. Muotibisneksen herätessä verkkokaupan mahdollisuuksiin päätin kuitenkin vaihtaa toimialaa. Vietin seuraavat kuusi vuotta päivittäistavarakauppiaana. En kokenut kuitenkaan soveltuvani työyhteisön johtajaksi. Olen todella itseohjautuva ja haluan pitää kaikki langat tiukasti omissa käsissäni. Itsenäinen työ soveltui minulle paremmin, Kullberg toteaa.

Sari Kullberg

Nyström puolestaan toimi 20 vuotta yrittäjänä jalkinepuolella.

Tein Suomen lisäksi myyntiä Baltiassa. Vuoden 2020 vaihteessa kuitenkin huomasin, ettei työni enää innostanut entiseen tapaansa, ja koronan iskettyä muotikauppaan päätin vaihtaa alaa, Nyström muistelee.

Sekä Kullbergille että Nyströmille suositeltiin hakemista Bo:n välittäjäksi.

Bo:lla työskentelevä ystäväni suositteli hakemaan heille töihin, mutta koska minulla ei ollut aiempaa kokemusta alalta, hain opiskelemaan kiinteistönvälitysalaa. Saatuani opiskelupaikan hain Bo:lle ja aloitin työt huhtikuussa 2021, Nyström kertoo.

Kullbergia puolestaan oli vuosien aikana pyydetty mukaan välitysalalle monta kertaa, mutta hän ei ollut lämmennyt ehdotuksille.

Ajattelin kiinteistönvälityksen olevan viimeinen ala, jonne lähtisin, vaikka olin kyllä aina ollut kiinnostunut asunnoista ja vietin paljon aikaa asuntoportaaleissa. Sieltä löysin myös Bo:n, jonka brändi kolahti minuun kovaa. Kun minua sitten kyseltiin Bo:lle vuonna 2018, päätin tarttua tilaisuuteen, Kullberg kertoo.

HAE MUKAAN VALMENNUSOHJELMAAN

 

Monika Nyström

Huipputuloksia ennätysajassa

Sekä Nyström että Kullberg ovat olleet todella tyytyväisiä uranvaihtoonsa Bo:lla ja menestyneet lyhyessä ajassa erinomaisesti. He kuuluivat vuonna 2021 kumpikin Bo:n ansioituneimpiin välittäjiin myyntituloksissa mitattuna. Oma määrätietoinen työ on ollut avainasemassa, mutta molemmat korostavat brändin merkitystä myyntityölle.

Minulle Bo oli ainoa vaihtoehto. Koin, että minä voisin sopia tähän yritykseen, sillä saisin jatkaa yrittäjämäistä toimintaa ja samalla minulla olisi yrityksen tuoma turva ja vahva brändi takanani. Uskon hyvän brändin edesauttavan myyntiä, Nyström hymyilee.

Kullberg on samoilla linjoilla.

Olen 30 vuoden työurallani tottunut työskentelemään brändien kanssa, ja Bo jos mikä on hiottu timantti. Alkuun minua kyllä mietitytti, menettäisinkö vapauteni, mutta tilanne on onneksi täysin päinvastainen. Saan hyvän perustan työlleni koko organisaatiolta. Tämän ansiosta pääsen keskittymään omaan erityisalaani, asiakaskontakteihin ja myyntityöhön, Kullberg hehkuttaa.

Haluatko sinäkin tehdä menestyksekkään uranvaihdon? Lähetä hakemuksesi Bo Academy -valmennusohjelmaan, mikäli jaat laillamme intohimon kiinteistönvälitysalaan ja haluat olla mukana uuden ajan asuntokaupassa ja alan innovatiivisimmassa tiimissä!

HAE MUKAAN VALMENNUSOHJELMAAN

Bo LKV

  • Bo LKV perustettiin vuonna 2015 Turussa. Yli 180 välittäjän lisäksi tiimiin kuuluu stailaajia, valokuvaajia, markkinoinnin ammattilaisia ja myynnin tukihenkilöstöä. Viihtyisät ja upeasti sisustetut toimistot sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Levillä
  • Bo tarjoaa parhaat työkalut välitystyöhön, mm. oman Bo App -sovelluksemme myynninhallintaan. Jokainen myytävä kohde stailataan myyntikuvia varten. Lisäksi Bo järjestää välittäjille vuosittaisia koulutuksia osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon, mm. laki- ja LKV-koulutukset sekä oman From Good To Best –koulutuksen myynnin kasvattamiseen.
  • Bo on 100 % suomalaisomisteinen yritys, jolla on Design From Finland ja Avainlippu -tunnukset. Yritykselle on myös myönnetty Future Workplaces –sertifikaatti, joka kertoo Bo:n olevan valtakunnallisiin tilastoihin verrattuna yksi työpaikkojen edelläkävijöistä. Lue lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio