Tietoa palvelusta

Löydä sisustusideoita- ja tuotteita oman kodin sisustamiseen!

Etuovi.com Sisustus -palvelun ideagalleriasta löydät joka päivä uusia sisustusideoita ja inspiraatiota uuteen tai nykyiseen kotiisi. Poimimme sinulle Suomen kauneimmat kodit ja parhaimmat sisustuskuvat ja -tuotteet sekä runsaasti blogijuttuja sisustus- ja remonttiaiheista. Voit bongata sisustustuotteita kuvien pinkeistä tuoteikoneista ja näin löydät mm. sohvat, tuolit, jakkarat ja pöydät, kuten ruokapöydät, sohvapöydät, yöpöydät ja työpöydät. Tuotetiedoissa on näkyvillä tuotteen nimi ja jälleenmyyjän tai valmistajan nimi sekä linkki suoraan verkkokauppaan tai liikkeen verkkosivuille.

7 vinkkiä mitä voit palvelussamme tehdä:

  1. Kurkista, miten suomalaisia koteja on sisustettu ja poimia ideoita myytävien asuntojen kuvista ja sisustuskuvista
  2. Löydä suoraan sisustuskuvista tietoa, mikä sisustustuote on kyseessä ja mistä sen voi hankkia ja klikkaa suoraan ostoksille
  3. Kokeile uutta avainsanahakua esim. etsiä tuotteita ideagalleriasta sanalla ”matto” tai tyyliä sanalla ”skandinaavinen”
  4. Selaa eri tiloihin liittyviä sisustustuotteita esim. kylpyhuone, keittiö, olohuone
  5. Tutustu sisustuskauppojen omiin ideagallerioihin, joista löydät tuotetiedot suoraan kuvista
  6. Lue blogijuttuja eri teemoihin esim. kodin yleisimpiin remontteihin liittyen
  7. Jaa omat sisustuskuvasi meille Instagramissa #etuovisisustus . Instan kuvafeedi näkyy palvelumme etusivulla.

Mainostaja, haluatko tavoittaa asumisesta ja sisustuksesta kiinnostuneet käyttäjät?

Etuovi.com- palvelua käyttävät uudesta kodista haaveilevat ja juuri asunnon ostaneet tai myyneet käyttäjät sekä uusia ideoita nykyiseen tai uuteen kotiin etsivät sisustajat ja remontoijat.

Ideagalleriamme tarjoaa käyttäjille poimintoja Suomen kauneimmista kodeista ja ideoita uusiin sisustus- ja remonttiprojekteihin. Sisustuskuvissa näkyvät tuotetiedot eli tuotesijoittelu ohjaa käyttäjät suoraan tutustumaan tuotteeseen yrityksen verkkosivuilla tai ostamaan tuotteen. Käyttäjiltä saamamme palautteen mukaan tuotesijoittelu sisustuskuvissa koetaan lisätietoa antavana ja informatiivisena, ei häiritsevänä mainontana. Jokaiselle yritykselle räätälöimme oman yrityskuvagallerian, jossa voit esitellä yritystä ja sen tarjoamia tuotteita. Suosituimmat sisustuskuvat näkyvät blogijutuissamme, ja jaamme niitä Etuovi.comin some –kanaviin esim. Facebookiin tai Instagramiin.

Tarjoamme sisustuskaupoille ja erilaisia sisustus- ja remontointituotteita myyville yrityksille monipuolisia mainosratkaisuja Etuovi.comissa, josta löydät asumisesta kiinnostuneen kohderyhmän. Kysy lisää palvelustamme ja mainosratkaisuista myynnistämme: sirpa.harjula@almamedia.fi tai 050 438 0826.