Ilmoitustakuu

Takuulla kannattaa kokeilla!

Myy itse Etuovi.comissa ilman riskiä

Houkuttaako asunnon myynti itse? Etuovi.comissa kannattaa kokeilla! Saat ilmoitushinnan takaisin, jos päätät siirtää myynnin takuuvälittäjällemme.

Tutustu ilmoitustakuun ehtoihin

Kokeile
riskitöntä myyntiä!

149 €/ ilmoitus (sis. alv.)

Tee myynti-ilmoitus

Takuuvälittäjän avulla rahat takaisin

Etuovi.comin ilmoitustakuu on riskitön tapa kokeilla asunnon myyntiä itse, jopa kokonaisen vuoden ajan. Jos et saa asuntoa kaupaksi neljän viikon kokeilun jälkeen, ei huolta. Maksamme sinulle koko ilmoitushinnan takaisin, kun otat avuksesi Etuovi.comin takuuvälittäjän. Tutustu ehtoihin »

Meillä on Suomen suurin, koko maan kattava takuuvälittäjäverkosto, joten löydät varmasti asiantuntevaa myyntiapua läheltäsi. Palautamme rahat tilillesi, kun välittäjä on ilmoittanut asuntosi Etuovi.comissa.

Ota takuuvälittäjä apuun

Valitse välittäjä

Näin ilmoitustakuu toimii

01

Kun ilmoituksesi julkaisusta on kulunut yli neljä viikkoa ja haluat siirtää myynnin välittäjälle, valitse Etuovi.comin takuuvälittäjä.

02

Tee toimeksiantosopimus välittäjän kanssa ja päätä sitten oma myynti-ilmoituksesi.
Katso ohje »

03

Lähetä meille takuulomake, kun välittäjän ilmoitus näkyy Etuovi.comissa.

04

Saat rahasi takaisin 14 päivän kuluessa.

Ilmoitustakuun ehdot

  • Ilmoitustakuu on voimassa Etuovi.comissa julkaistuille yksityisten myyjien myynti-ilmoituksille, jotka ovat olleet yhtäjaksoisesti julkisina (näkyvissä muille käyttäjille) Etuovi.comissa vähintään neljä viikkoa ja enintään vuoden. Aika lasketaan ilmoituksen julkaisupäivästä. Ilmoitustakuu ei ole voimassa jos ilmoituksen julkaisusta on aikaa yli vuosi.
  • Voit hyödyntää ilmoitustakuuta kerran/myynti-ilmoitus.
  • Kun olet tehnyt toimeksiantosopimuksen Etuovi.comin takuuvälittäjän kanssa, muista päättää* oma myynti-ilmoituksesi. Älä kuitenkaan päätä myynti-ilmoitusta ennen kuin toimeksiantosopimus on tehty. Ilmoitus tulee säilyttää julkisena Etuovi.comissa, kunnes toimeksiantosopimus välittäjän kanssa on tehty.
  • Takuuvälittäjän on julkaistava myynti-ilmoitus asunnostasi Etuovi.comissa 14 päivän kuluessa siitä, kun olet päättänyt* oman myynti-ilmoituksesi. Muuten ilmoitustakuu ei ole voimassa.
  • Lähetä meille takuupalautuspyyntö, kun takuuvälittäjän ilmoitus näkyy Etuovi.comissa. Täytä lomakkeeseen välittäjän ilmoituksen kohdenumero Etuovi.comissa sekä tilinumerosi ja yhteystietosi.
  • Saat takaisin koko ilmoitushinnan, ja palautamme rahat 14 päivän kuluessa lomakkeen vastaanottamisesta.
  • Ilmoitustakuu ei koske mahdollisia erikseen ostettuja lisänäkyvyyksiä.

* Ilmoituksen päättämisellä tarkoitetaan sitä, että ilmoitus ei enää näy julkisena (näkyvissä asuntoa etsiville) Etuovi.comissa. Ilmoitus jää edelleen ilmoittajan käyttäjätilille ja on vain ilmoittajan nähtävissä. Katso kuva