Takuulla kannattaa kokeilla!

Myy itse Etuovi.comissa ilman riskiä

Houkuttaako asunnon myynti itse? Etuovi.comissa kannattaa kokeilla! Saat ilmoitushinnan takaisin, jos päätät siirtää myynnin takuuvälittäjällemme.

Kokeile
riskitöntä myyntiä!

149 €/ ilmoitus (sis. alv.)

Tee myynti-ilmoitus

Takuuvälittäjän avulla rahat takaisin

Etuovi.comin ilmoitustakuu on riskitön tapa kokeilla asunnon myyntiä itse, jopa kokonaisen vuoden ajan. Jos et saa asuntoa kaupaksi neljän viikon kokeilun jälkeen, ei huolta. Maksamme sinulle koko ilmoitushinnan takaisin, kun otat avuksesi Etuovi.comin takuuvälittäjän.

Meillä on Suomen suurin, koko maan kattava takuuvälittäjäverkosto, joten löydät varmasti asiantuntevaa myyntiapua läheltäsi. Palautamme rahat tilillesi, kun välittäjä on ilmoittanut asuntosi Etuovi.comissa.


Ota takuuvälittäjä apuun

Valitse välittäjä

Näin ilmoitustakuu toimii

01

Kun ilmoituksesi julkaisusta on kulunut yli neljä viikkoa ja haluat siirtää myynnin välittäjälle, valitse Etuovi.comin takuuvälittäjä.

02

Tee toimeksiantosopimus välittäjän kanssa ja päätä sitten oma myynti-ilmoituksesi.

03

Lähetä meille takuulomake, kun välittäjän ilmoitus näkyy Etuovi.comissa.

04

Saat rahasi takaisin 14 päivän kuluessa.

Ilmoitustakuun ehdot

  • navigate_nextIlmoitustakuu on voimassa yksityisten myyjien myynti-ilmoituksille, jotka ovat olleet yhtäjaksoisesti julkaistuina Etuovi.comissa vähintään neljä viikkoa ja enintään vuoden. Aika lasketaan ilmoituksen julkaisupäivästä.
  • navigate_nextVoit hyödyntää ilmoitustakuuta kerran/asuntoilmoitus.
  • navigate_nextKun olet tehnyt toimeksiantosopimuksen Etuovi.comin takuuvälittäjän kanssa, muista päättää oma myynti-ilmoituksesi. Älä kuitenkaan päätä myynti-ilmoitusta ennen kuin toimeksiantosopimus on tehty.
  • navigate_nextTakuuvälittäjän on julkaistava myynti-ilmoitus asunnostasi Etuovi.comissa 14 päivän kuluessa siitä, kun olet päättänyt oman myynti-ilmoituksesi. Muuten ilmoitustakuu ei ole voimassa.
  • navigate_nextLähetä meille takuupalautuspyyntö, kun takuuvälittäjän ilmoitus näkyy Etuovi.comissa. Täytä lomakkeeseen välittäjän ilmoituksen kohdenumero Etuovi.comissa sekä tilinumerosi ja yhteystietosi.
  • navigate_nextSaat takaisin koko ilmoitushinnan, ja palautamme rahat 14 päivän kuluessa lomakkeen vastaanottamisesta.
  • navigate_nextIlmoitustakuu ei koske mahdollisia erikseen ostettuja lisänäkyvyyksiä.