Välittäjien vertailu ja valinta
Välittäjien vertailu ja valinta
Beta

Löydä kiinteistönvälittäjä myymään asuntosi

Autamme sinua löytämään kiinteistönvälittäjän, joka tuntee myyntikohteesi alueen ja jolla on kokemusta vastaavien asuntojen myymisestä. Vertailupalvelu on veloitukseton eikä se sido sinua mihinkään.

Välittäjien valinta -palvelu on avattu alueilla: Pirkanmaa. Mukana on jo useita kiinteistönvälittäjiä. Palveluun on tulossa pian myös palautteen antaminen välittäjälle.

Neljä askelta välittäjän valintaan

Laske hinta-arvio myytävälle asunnolle
1.
Laske hinta-arvio myytävälle asunnolle
Tutustu välittäjiin, joita ehdotetaan asunnon myyjäksi
2.
Tutustu välittäjiin, joita ehdotetaan asunnon myyjäksi
Lähetä viesti haluamillesi välittäjille
3.
Lähetä viesti haluamillesi välittäjille
Tapaa välittäjät ja valitse itsellesi sopivin
4.
Tapaa välittäjät ja valitse itsellesi sopivin

Välittäjien vertailu edellyttää kirjautumista.


Näin valitset kiinteistönvälittäjän Etuovi.comin avulla

Etuovi.com auttaa sinua löytämään asunnollesi parhaiten sopivan, aluetta tuntevan kiinteistönvälittäjän, jolla on kokemusta samankaltaisten asuntojen myynnistä.

Välittäjän valinta -palvelussa ovat mukana ne kiinteistönvälittäjät, jotka ovat valmiita palvelemaan sinua asuntosi myynnissä.

Etuovi.comin kattava data apuna kiinteistönvälittäjän valinnassa

Hyödynnämme Välittäjän valinta -palvelussa Etuovi.comin kattavaa dataa kiinteistönvälittäjillä myynnissä olleista asunnoista. Suosittelemme sinulle kiinteistönvälittäjiä, joilla on eniten kokemusta vastaavien asuntojen myynnistä alueellasi, perustuen laajaan ilmoitusdataamme. Haemme siis Etuovi.comin hintalaskurissa antamiesi asunnon tietojen perusteella sopivia kiinteistönvälittäjiä.

Lue lisää Etuovi.comin hinta-arviosta

Valitse sinua kiinnostavat välittäjät - lähetä yhteydenottopyynnöt kätevästi Etuovi.comin kautta

Välittäjän valinta -palvelussa suositellut kiinteistönvälittäjät ovat siis paikallisen asuntokaupan asiantuntijoita. Voit tutustua tarkemmin välittäjien tietoihin vertailulistalla ja otat heihin yhteyttä kätevästi yhdellä kertaa palvelun kautta. Valitset itse sopivilta tuntuvat välittäjät, joille viestisi lähetät ja jatkat keskustelua asuntosi myynnistä kiinteistönvälittäjän kanssa.

Tapaa välittäjät henkilökohtaisesti ja valitse itsellesi sopivin

Kiinteistönvälittäjä ottaa sinuun yhteyttä 2 arkipäivän kuluessa – sovit tapaamisesta kiinteistönvälittäjän kanssa henkilökohtaisesti. Tutustut välittäjiin, keskustelet asuntosi myynnistä ja välityspalvelun hinnoittelusta suoraan välittäjän kanssa. Teet itse päätöksen, kuka sinut vakuuttaa ammattitaidollaan, kenen kanssa juttu luistaa ja kenet valitset asuntosi myyntiin.

Auta muitakin valitsemaan hyvä kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin

Saat kahden viikon kuluttua yhteydenottopyyntöjen lähettämisestä sähköpostiisi pyynnön antaa palautetta palvelusta. Pääset antamaan oman arviosi kiinteistönvälittäjästä ja kertomalla palvelukokemuksestasi autat myös muita vertailemaan ja valitsemaan sopivan ja hyvin palvelevan kiinteistönvälittäjän. Toimitamme asiakaspalautteesi kiinteistönvälittäjälle (anonyymisti, jos niin haluat) oman toiminnan kehittämisen tueksi. Tuomme nämä "Etuovi-arviot" myöhemmin näkyviin myös palvelussa kiinteistönvälittäjien valinnassa.

Usein kysytyt kysymykset

Välittäjän valinta -palvelua pilotoidaan ensimmäisessä beta-vaiheessa rajatulla alueella. Pyrimme laajentamaan palvelua muillekin paikkakunnille mahdollisimman pian.

Palvelussa ovat mukana ne kiinteistönvälittäjät, jotka ovat ilmoittautuneet aktiivisiksi Välittäjän valinta -palveluun ja ovat valmiita palvelemaan sinua asuntosi myynnissä palvelun kautta.

Jos et löydä sopivia kiinteistönvälittäjiä alueeltasi, voit edelleen käyttää myös Etuovi.comin yrityshakua. Sieltä löydät kaikki Etuovi.comissa mukana olevat, yli tuhat kiinteistönvälitysyritystä ja rakennuttajaa ympäri Suomen.

Etuovi.comin hintalaskuri kertoo, millaista hintaa sinun kannattaa pyytää asunnostasi ja mitä unelmakotisi maksaa. Sen avulla on helpompi miettiä seuraavia askeleita kuten mikä olisi lopullinen kauppahinta, minkä verran lainaa tarvitset tai milloin on sopiva myyntihetki.

Asunnon hinta-arvio Etuovi.comissa perustuu palvelussa julkaistuihin samankaltaisiin asuntoilmoituksiin. Saat sitä luotettavamman hinta-arvion, mitä enemmän palvelussa on ollut myynnissä vastaavia asuntoja ja mitä vähemmän niiden hinnat ovat vaihdelleet. Alueilla, joilla asuntokauppa on ollut hiljaista, luotettavan hinta-arvion laskemiseksi saattaa olla liian vähän tietoa.

Koneoppimista hyödyntävä hintalaskuri ottaa huomioon asunnon koon, sijainnin, huoneiden määrän ja talon iän, muttei sen yksilöllisiä ominaisuuksia. Näitä ovat vaikkapa tyyli, kunto, tehdyt remontit, taloyhtiön erityispiirteet ja pohjaratkaisu. Miettiessäsi sopivaa hintaa, pidäthän mielessä myös nämä tärkeät asiat. Voit käyttää apuna myös muiden alueen asuntojen hintapyyntöjä.

Hyödynnämme Välittäjän valinta -palvelussa Etuovi.comin kattavaa dataa kiinteistönvälittäjillä myynnissä olleista asunnoista.

Haemme sopivia kiinteistönvälittäjiä ottaen huomioon antamasi asunnon tiedot kehittämäämme koneoppimista hyödyntäen. Suosittelemme sinulle ja kyseessä olevalle myyntikohteelle kiinteistönvälittäjiä, joilla on eniten kokemusta samankaltaisten asuntojen myynnistä alueellasi.

Listalle haetaan ensin 5 välittäjää, joilla on ollut eniten samankaltaisia kohteita myynnissä Etuovi.comissa. Voit hakea lisää välittäjiä listan lopusta "Näytä lisää".

Voit vapaasti selata listaa ja tutustua välittäjiin tarkemmin avaamalla heidän tietonsa listalla. Valitset itse 1–3 kiinteistönvälittäjää, joille haluat lähettää yhteydenottopyyntösi.

Saat lähettämistäsi yhteydenottopyynnöistä kopion sähköpostiisi. Voit odottaa yhteydenottoa kiinteistönvälittäjiltä seuraavan 2 arkipäivän kuluessa ja jatkat keskustelua kiinteistönvälittäjän kanssa asuntosi myyntiä koskien.

Välittäjän valinta –palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä ja kirjautumista Etuovi.com -palveluun.

Kirjautumalla pääset antamaan asuntosi tiedot, voimme laskea asunnollesi alustavan hinta-arvion ja suositella näiden antamiesi tietojen perusteella alueella toimivia kiinteistönvälittäjiä.

Pääset myös vertailemaan sinulle suositeltuja kiinteistönvälittäjiä ja tarkastelemaan välittäjäkohtaisia tietoja sekä myös palvelun käytön jälkeen antamaan asiakaspalautetta tapaamistasi välittäjistä.

Yhteydenottopyynnön jälkeen valitsemasi kiinteistönvälittäjät saavat viestin, jossa on mukana antamasi tiedot myytävästä asunnosta, Etuovi.comin laskema alustava hinta-arvio, viestisi, yhteystietosi ja tieto toivomastasi yhteydenottotavasta.

Kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä viimeistään 2 arkipäivän kuluessa yhteydenottopyynnön lähetyksestä. Suosittelemme, että tapaat kiinteistönvälittäjät henkilökohtaisesti - arviokäynnillä saat tarkemman hinta-arvion asunnostasi, tutustut välittäjään vielä tarkemmin ja voit jatkaa keskustelua asuntosi myynnistä suoraan välittäjän kanssa.

Kahden viikon kuluttua yhteydenottopyyntöjen lähettämisestä saat Etuovi.comilta sähköpostiisi pyynnön antaa asiakaspalautetta kiinteistönvälittäjille. Pääset antamaan oman arviosi kiinteistönvälittäjästä. Toimitamme asiakaspalautteesi kiinteistönvälittäjälle (anonyymisti, jos niin haluat) avuksi oman toiminnan kehittämistä varten.

Kertomalla palvelukokemuksestasi kiinteistönvälittäjän kanssa autat jatkossa myös muita vertailemaan ja valitsemaan sopivan ja hyvin palvelevan kiinteistönvälittäjän. Tuomme Etuovi.comin rekisteröityneiden käyttäjien kiinteistönvälittäjille antamat "Etuovi-arviot" myöhemmin näkyviin Välittäjän valinta -palvelussa.

Etuovi.com Välittäjän valinta -palvelun käyttäminen on veloituksetonta eikä sido sinua valinnassasi - voit siis tutustua sinulle suositeltuihin kiinteistönvälittäjiin ja lähettää valitsemillesi kiinteistönvälittäjille yhteydenottopyynnöt maksutta. Jatkat keskustelua kiinteistönvälittäjien kanssa, kun he ottavat yhteyttä ja sovit asuntosi myynnistä haluamallasi tavalla.

Etuovi.com ei ota kantaa kiinteistönvälittäjien palvelupaketteihin ja hintoihin tai muihin asunnon myyntiin liittyviin kuluihin. Näistä sinun on sovittava suoraan kiinteistönvälittäjän kanssa henkilökohtaisesti.

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta? Lähetä kysymys asiakaspalveluun

Kehitä palvelua kanssamme

Etuovi.com kehittää Välittäjien vertailu ja valinta BETA -palvelua. Arvostaisimme palautetta palvelusta, jotta voimme kehittää sitä eteenpäin asunnon myynnin avuksi.

Kiinteistönvälittäjä, ilmoittaudu mukaan palveluun!

Kiinteistönvälittäjän voivat ilmoittautua mukaan palveluun ja avaamme sen uusille paikkakunnille sitä mukaa, kun palvelussa on tarpeeksi kiinteistönvälittäjiä mukana. Etuovi.comin Yrityshausta löydät edelleen kaikki Etuovi.comissa mukana olevat, yli tuhat kiinteistönvälittäjää ja rakennuttajaa ympäri Suomen.

Lue lisää