Välittäjien vertailu ja valinta

Löydä kiinteistönvälittäjä myymään asuntosi

Autamme sinua löytämään kiinteistönvälittäjän, joka tuntee myyntikohteesi alueen ja jolla on kokemusta vastaavien asuntojen myymisestä. Vertailupalvelu on veloitukseton asunnon myyjälle eikä se sido sinua mihinkään.

Neljä askelta välittäjän valintaan

Aloita sopivan välittäjän etsiminen antamalla myytävän asuntosi tiedot. Välittäjien vertailu edellyttää kirjautumista.

Hae asunnolle välittäjä
Välittäjien vertailu ja valinta

Neljä askelta välittäjän valintaan

Lisää asunnon tiedot ja tee haku (edellyttää kirjautumista)
1.

Lisää asunnon tiedot ja tee haku (edellyttää kirjautumista)

Tutustu välittäjiin, joita ehdotetaan asunnon myyjäksi
2.

Tutustu välittäjiin, joita ehdotetaan asunnon myyjäksi

Lähetä viesti haluamillesi välittäjille
3.

Lähetä viesti haluamillesi välittäjille

Tapaa välittäjät ja valitse itsellesi sopivin
4.

Tapaa välittäjät ja valitse itsellesi sopivin

Välittäjien vertailu ja valinta

Näin valitset kiinteistönvälittäjän Etuovi.comin avulla

Etuovi.com auttaa sinua löytämään asunnollesi parhaiten sopivan, aluetta tuntevan kiinteistönvälittäjän, jolla on kokemusta samankaltaisten asuntojen myynnistä.

Välittäjän valinta -palvelussa ovat mukana ne kiinteistönvälittäjät, jotka ovat valmiita palvelemaan sinua asuntosi myynnissä ja ovat ilmoittautuneet mukaan palveluun.

Etuovi.comin kattava data apuna kiinteistönvälittäjän valinnassa

Hyödynnämme Välittäjän valinta -palvelussa Etuovi.comin kattavaa dataa kiinteistönvälittäjillä myynnissä olleista asunnoista. Suosittelemme sinulle kiinteistönvälittäjiä, joilla on eniten kokemusta vastaavien asuntojen myynnistä alueellasi, perustuen laajaan ilmoitusdataamme.

Lue lisää Etuovi.comin hinta-arviosta

Valitse sinua kiinnostavat välittäjät - lähetä yhteydenottopyynnöt kätevästi Etuovi.comin kautta

Välittäjän valinta -palvelussa suositellut kiinteistönvälittäjät ovat siis paikallisen asuntokaupan asiantuntijoita. Voit tutustua tarkemmin välittäjien tietoihin vertailulistalla ja otat heihin yhteyttä kätevästi yhdellä kertaa palvelun kautta. Valitset itse sopivilta tuntuvat välittäjät, joille viestisi lähetät ja jatkat keskustelua asuntosi myynnistä kiinteistönvälittäjän kanssa.

Tapaa välittäjät henkilökohtaisesti

Kiinteistönvälittäjä ottaa sinuun yhteyttä 2 arkipäivän kuluessa – sovit tapaamisesta kiinteistönvälittäjän kanssa henkilökohtaisesti. Tavatessanne tutustut välittäjiin tarkemmin, keskustelet asuntosi myynnistä ja välityspalkkiosta suoraan välittäjän kanssa.

Valitse itsellesi sopivin välittäjä

Teet itse päätöksen, kuka sinut vakuuttaa ammattitaidollaan, kenen kanssa juttu luistaa ja kenet valitset asuntosi myyntiin. Vaikka välityspalkkion suuruus on oleellinen osa välittäjää valitessa, tärkeintä on löytää kumppani, jonka kanssa yhteistyö sujuu, jolla on kokemusta vastaavien asuntojen myynnistä, ja joka myy asuntosi parhaaseen hintaan mahdollisimman nopeasti. Kiinteistönvälittäjän kilpailuttaminen pelkän välityspalkkion perusteella on huono lähtökohta, kun tarkoituksena on löytää sinun etujasi parhaiten ajava yhteistyökumppani elämäsi suurimmille kaupoille. Keskity siis ensin välittäjän ammattitaidon ja aluetuntemuksen arviointiin välityspalkkioiden vertailun sijaan.

Auta muitakin valitsemaan hyvä kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin

Saat Etuovi.comilta kahden viikon kuluttua yhteydenottopyyntöjen lähettämisestä sähköpostiisi pyynnön antaa palautetta palvelusta kiinteistönvälittäjälle. Pääset antamaan oman arviosi kiinteistönvälittäjästä ja kertomalla palvelukokemuksestasi autat myös muita vertailemaan ja valitsemaan sopivan ja hyvin palvelevan kiinteistönvälittäjän. Toimitamme asiakaspalautteesi kiinteistönvälittäjälle (anonyymisti, jos niin haluat) toiminnan kehittämisen tueksi. Tuomme nämä "Etuovi-arviot" myöhemmin näkyviin myös palvelussa kiinteistönvälittäjien valinnassa.

Aloita sopivan välittäjän etsiminen antamalla myytävän asuntosi tiedot. Välittäjien vertailu edellyttää kirjautumista.

Hae asunnolle välittäjä

Kehitä palvelua kanssamme

Etuovi.com kehittää Välittäjien vertailu ja valinta -palvelua. Arvostaisimme palautetta palvelusta, jotta voimme kehittää sitä eteenpäin asunnon myynnin avuksi.

Kiinteistönvälittäjä, ilmoittaudu mukaan palveluun!

Kiinteistönvälittäjän voivat ilmoittautua mukaan palveluun ja avaamme sen uusille paikkakunnille sitä mukaa, kun palvelussa on tarpeeksi kiinteistönvälittäjiä mukana. Etuovi.comin Yrityshausta löydät edelleen kaikki Etuovi.comissa mukana olevat, yli tuhat kiinteistönvälittäjää ja rakennuttajaa ympäri Suomen.

Lue lisää