Omat sijainnit

Omat sijainnit ja matka-ajat

Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Etuovi.comin kartan avulla löydät etsimäsi entistä helpommin.

Kirjaudu ensin palveluun, jos haluat lisätä omia sijainteja, muokata tai poistaa niitä.

Kirjaudu

Uutta! Minne pääsisi vartissa? Tutustu matka-aikoihin

Matka-aika ja etäisyyksien mittaaminen

Kun olet kirjautunut palveluun, näet jokaisen myynti-ilmoituksen yhteydessä matka-ajan ja etäisyydet valitsemallasi matkustustavalla omiin sijainteihisi. Omat sijainnit merkitään myös kartalle, jolloin hahmotat helpommin, miten arki rullaisi uudesta kodista käsin.

Ohje omien sijaintien lisäämiseksi

Voit lisätä palveluun sinulle tärkeitä sijainteja kuten työpaikka, päiväkoti, koulu, tai vaikkapa mummola ja mökki.

Näin lisäät oman sijainnin:

1. Anna sijainnille nimi, esimerkiksi "Työpaikka".

2. Anna sijainnin paikkatieto kirjoittamalla kadun tai kaupungin nimi tai siirtämällä osoitin kartalla suoraan oikeaan kohtaan.

Voit muokata ja poistaa omia sijainteja koska tahansa.

Kiinnostaisiko sinua tehdä haku matka-ajan tai säteen perustella haluamastasi pisteestä? Anna palautetta - kehitetään karttaa yhdessä!

Hyödynnä matka-aikaa

Etsitkö asuntoa sopivan kävely- tai pyöräilymatkan päästä? Entä miten sujuisi matka omalla autolla tai julkisella liikenteellä? Nyt voit piirtää kartalle haluamasi matka-ajan ja näin löytää sinua kiinnostavat kohteet matka-ajan perusteella. Ominaisuutta voit hyödyntää kohteiden ilmoitussivulla.

Ohje matka-ajan näyttämiseen

1. Kirjaudu palveluun

2. Klikkaa "Näytä matka-aika kartalla" päälle. Valitse haluttu matkustustapa ja -aika.

Palvelussa näytettävät matka-ajat perustuvat Traveltime.com-palvelun laskennallisiin matka-aikamallinnuksiin. Kävelyssä oletusnopeus on 1,4 m/s. Pyöräilyssä huomioidaan maaston kaltevuuden vaikutus nopeuteen. Autoilun matka-aika huomoi tietyypin, ympäröivän alueen ja tiestön ominaisuudet ja nopeusrajoitukset. Julkisen liikenteen matka-aika perustuu aikatauluihin joista on laskettu yhteinen malli kaikille julkisen liikenteen muodoille (esim. bussi, raitiovaunu, juna). Mallit huomioivat matkatavasta riippumatta myös kävelyyn tarvittavan ajan esimerkiksi asunnolta julkisen liikenteen pysäkille tai pysäköintipaikalle siirtymiseen. Lähtöaika kaikissa matka-aikahauissa on maanantai klo 8.00.


Löydä asunnollesi ostaja!

Halutaan ostaa -ilmoitukset nyt Etuovi.comissa