Asunnon valokuvaus

Pohjakuva ja valokuvat asunnon myyntiä varten

Asunnon valokuvat ja pohjakuva kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Ammattilaisten toteuttamilla kuvilla herätät mielenkiinnon ja kerrot kiinnostavasti kohteestasi. Etuovi.com tarjoaa yhteistyössä Zentuvon kanssa kattavan joukon valokuvaus- ja visualisointimahdollisuuksia, joiden avulla tehostat kotisi myyntiä. Zentuvon ohjaava verkkokauppa auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet asuntosi markkinointiin.

Yhteistyössä

Zentuvo logo
pohjakuva

Pohjakuva auttaa hahmottamaan tilanjaon

Pohjakuva on kaikkein tärkein kuva myynti-ilmoituksessa.* Laadukas pohjakuva auttaa hahmottamaan asunnon tilanjaon ja eri huoneiden sijainnin. Tilaa ammattilaisten piirtämä 2D-pohjakuva asunnostasi hintaan 20 € (sis. alv.) kätevästi Zentuvon verkkokaupasta. Saat pohjakuvan sähköpostiisi arkisin 48 h sisällä tilauksesta.

Siirry verkkokauppaan »

Tilauksen tekeminen edellyttää asunnon alkuperäistä pohjakuvaa tai itse piirtämääsi pohjakuvaluonnosta asunnostasi. Pohjakuva on suuntaa antava eikä tarkassa mittakaavassa. 2D-pohjakuvaan ei piirretä kalusteita. 3D-pohjakuvaan sisältyy myös havainnollinen sisustus.

Lue lisää blogista:

Ostaja haluaa nähdä asunnon pohjakuvan – varmista, että se löytyy asuntoilmoituksestasi! »

* Lähde: Etuovi.com Asuntokuvat -tutkimus 2022

Asunnon valokuvaus – kuvapaketit 8/15/20

Ammattilaisen ottamat laadukkaat valokuvat lisäävät asuntosi huomioarvoa ja kiinnostavuutta niin Etuovi.comin hakutuloksissa kuin sosiaalisessa mediassakin. Kohteen kattava esittely ja erityispiirteiden korostaminen on ammattikuvaajan erityisosaamista, joka takaa houkuttelevan lopputuloksen. Klikkaa Zentuvon verkkokauppaan, anna kuvattavan asunnon tiedot ja valitse suositelluista kuvapaketeista sopivin.

Kuvapaketit sisältävät valitsemasi paketin mukaisen määrän julkaisuvalmiiksi editoituja valokuvia sekä kuvausaikaa kohteessasi:

  • Asuntokuvaus 8: 8 kuvaa, 30 minuuttia kuvausaikaa, 160 € (sis. alv.)
  • Asuntokuvaus 15: 15 kuvaa, 1 h kuvausaikaa, 190 € (sis. alv.)
  • Asuntokuvaus 20: 20 kuvaa, 1,5 h kuvausaikaa, 230 € (sis. alv.)
  • Ulkokuva 6: 6 ulkokuvaa omakotitalon kuvien kausipäivitykseen, 99 € (sis. alv.)
Siirry verkkokauppaan »

Vinkki! Jos myyt omakotitaloa, muista päivittää kohteen ulkokuvat vuodenajan vaihtuessa.

Lue lisää blogista:

Tällaisilla kuvilla myydään asuntoja – asuntokuvauksen konkari kertoo »

Kamera

Lisätuotteet asuntokuvauksen tilaajalle

Ilmakuva kertoo ostajalle myös talon lähiympöristöstä

Sijainti on tärkeä osa myymäsi asunnon arvoa ja kiinnostavuutta. Ilmakuvat kertovat myytävän asunnon sijainnista, naapurustosta ja ympäröivästä luonnosta paljon selkeämmin kuin kohteen esittelyteksti

Kohteen ilmakuvaus: 3-6 julkaisuvalmiiksi editoitua kuvaa kohteesta, 170 € (sis. alv.)

Siirry verkkokauppaan »

Digitaalinen sisustus

Digitaalisella sisustuksella muutat tyhjän asunnon (tai yksittäisen huoneen) tunnelmalliseksi kodiksi. Digitaalinen sisustus auttaa ostajaa hahmottamaan käytettävissä olevan tilan ja sen sisustusmahdollisuudet

Tyhjän huoneen digitaalinen sisustus 100 € (sis. alv.) / huone.

Siirry verkkokauppaan »

Saatavilla vain Zentuvon kautta tilattuihin asuntovalokuviin.

3D-virtuaaliesittely - kuin ostaja olisi itse paikan päällä

3D-virtuaalikierroksella asunnosta kiinnostuneet ostajat saavat täysin realistisen käsityksen myymästäsi asunnosta. He voivat liikkua asunnossa virtuaalisesti aivan kuin olisivat itse paikan päällä.

Asunnon 3D skannaus, alkaen 185 € (sis. alv.)

Siirry verkkokauppaan »

Matterport Virtuaaliesityksen linkki on voimassa 6kk.

Myös kiinteistönvälittäjät käyttävät myynti-ilmoituksissa Zentuvon kuvia. Jos olet itse välittäjä, muistathan, että voit tilata Zentuvon myyntikuvat KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta.