Asunnon hinta-arvio

Mietityttääkö asunnon hinta?

Tee asunnon hinta-arvio Etuovi.comin laskurilla

Jos harkitset asuntosi myymistä tai haaveilet uudesta kodista, Etuovi.comin asunnon hintalaskuri auttaa. Älä jää arvailemaan vaan katso sopiva hintapyyntö asunnon hintalaskurin avulla.

Laske asunnon hinta-arvio

Voit laskea asunnon hinta-arvion, kun olet ensin kirjautunut palvelun käyttäjäksi.


Anna asiantuntijan myydä asuntosi.

Hae asunnolle välittäjä »


Myy itse Etuovi.comissa 149 € / ilmoitus.

Myy asunto itse »

Miten asunnon hinta-arviointi toimii?

Etuovi.comin hintalaskuri kertoo, millaista hintaa sinun kannattaa pyytää asunnostasi ja mitä unelmakotisi maksaa. Sen avulla on helpompi miettiä seuraavia askeleita kuten mikä olisi lopullinen kauppahinta, minkä verran lainaa tarvitset tai milloin on sopiva myyntihetki.

  • Perustuu muiden samankaltaisten asuntojen hintapyyntöihin Etuovi.comissa
  • Huomioi vertailussa asunnon koon, sijainnin, huoneiden määrän ja talon iän
  • Laskee näiden pohjalta sopivan hinnan myynti-ilmoitukseesi
  • Päivittyy jatkuvasti, kun palveluun lisätään ilmoituksia

Asunnon hintalaskuri näyttää myös hinta-arvion luotettavuuden. Mitä enemmän palvelussamme on ollut vastaavia ilmoituksia, sitä luotettavamman hinta-arvion saat.

Kokeile asunnon hinta-arviota nyt

Hinta-arvio ei ole lupaus asunnon kauppahinnasta

Lopullisen kauppahinnan neuvottelevat aina ostaja ja myyjä, ja siihen vaikuttavat asuntojen yksilölliset erot aina taloyhtiöstä ja tehdyistä remonteista varusteluun, kuntoon ja asuinkerrokseen.

Kun olet myymässä asuntoasi, voit pyytää kiinteistönvälittäjältä hinta-arvion, joka pohjautuu toteutuneisiin asuntojen kauppahintoihin. Kiinteistönvälittäjän hinta-arvio ennustaa tarkemmin asuntosi todellisen arvon.

Hinta-arvio näyttää asuntojen hintakehityksen

Etuovi.comin hinta-arvion avulla päätät sopivan hinnan asuntosi myynti-ilmoitukseen tai tarkistat, onko unelmakotisi hintapyyntö kohdallaan. Se on myös kätevä tapa seurata asuntojen hintakehitystä.

Asuntojen tiedot tallentuvat käyttäjäprofiiliisi, ja niiden hinta-arviot tarkentuvat aina, kun palveluumme lisätään uusia samankaltaisia kohteita. Voit lisätä, muokata ja poistaa asuntoja mielesi mukaan.

Välittäjien vertailu ja valintaVälittäjien vertailu ja valintaUutta
Löydä kiinteistönvälittäjä myymään asuntosi

Autamme sinua löytämään kiinteistönvälittäjän, joka tuntee myyntikohteesi alueen ja jolla on kokemusta vastaavien asuntojen myymisestä.

Tutustu palveluun