Turvaa remonttisi kilpailuttamalla se Urakkamaailmassa

Kilpailuta remonttisi Urakkamaailmassa

 

Urakkamaailma.fi on Suomen suosituin tapa löytää tekijä niin kodin remontteihin kuin taloyhtiöurakoihin. Jättämällä Urakkamaailmaan ilmoituksen tulevasta remontistasi saat tarjouksia luotettavilta urakoitsijoilta, ja voit valita itsellesi sopivimman. Remontti-ilmoituksen tekeminen on ilmaista ja turvallista. Voit kilpailuttaa remonttisi kylpyhuoneremonteista ja pintaremonteista lähtien isoihinkin kattoremontteihin ja talonrakennusprojekteihin.

Tutustu Urakkamaailmaankeyboard_arrow_right

 

Miksi Urakkamaailma on Suomen suosituin tapa löytää urakoitsija?

1. Remonttiturva

  • Urakkamaailman Remonttiturva suojaa kaikkia Urakkamaailman kautta teetettyjä remontteja. Elämme remontissasi mukana.

2. Helppo, nopea ja ilmainen

  • Urakkamaailman kautta löydät helposti tekijän remontillesi ilmaiseksi ja nopeasti. Remontti-ilmoituksen jättäminen kestää noin pari minuuttia ja saat kauttamme vähintään neljä yhteydenottoa.
  • Remontti-ilmoituksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua remontin tilaamiseen.

3. Luotettavat urakoitsijat

  • Tarkistamme jokaisen urakoitsijan taustatiedot, jotta kaikista remonteista on mahdollista saada kotitalousvähennys.
  • Lue urakoitsijoista puolueettomia arvosteluja ennen valintaasi.
  • Muut tiedot urakoitsijoista Urakkamaailmassa (referenssejä, yrityksen kuvaus, tilaajavastuulain mukaiset sekä muut rekisteritiedot).

4. Remonttisopimus

  • Kauttamme saat automaattisesti turvallisen remonttisopimuksen, joka varmistaa remonttisi onnistumisen. Löydät kauttamme myös rakennusalan yleiset sopimusehdot, joita sovelletaan kaikissa tehdyissä sopimuksissa.

5. Asiakaspalvelu

  • Urakkamaailman aktiivinen asiakaspalvelu on käytettävissäsi koko remonttisi ajan ja sen jälkeen. Autamme sinua kaikissa remonttiisi liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.
  • Remonttiturvan ansioista olet oikeutettu lakimiehen ilmaiseen puhelinneuvontaan.

Remonttiturva banneri

Luota remonttiisi

Luotettavuus ja läpinäkyvyys remontoinnissa ovat palvelumme keskeisimmät arvot. Urakkamaailman tarkoituksena on olla tehokas tapaamispaikka kotitalouksille sekä urakoitsijoille, ja näin helpottaa remontoivien kotien arkea. Urakkamaailma kulkee kanssasi läpi koko rakennusprojektin, urakoitsijan löytämisestä, sopimuksen tekemiseen ja lopulta kohti onnistunutta remonttia. Lue miksi kannattaa kilpailuttaa remonttisi Urakkamaailmassa. Remontti-ideagalleriasta löydät ideoita remonttiisi.

Tee remontti-ilmoituskeyboard_arrow_right

 

Yhteistyössä:

Urakkamaailma