3 x upea hirsihuvila pohjoisessa – lumisia maisemia ja lämmintä tunnelmaa

Lumiset maisemat, ulkoilu kirpeässä talvisäässä, sisällä takkatuli ja lämmin tunnelma - siinäpä yhdistelmä, jota on vaikea voittaa. Jos sinäkin haaveilet talviloman vietosta tai etätöiden tekemisestä pohjoisessa, et ole yksin, sillä Etuovi.comin tilastot kertovat halutuimpien mökkipaikkakuntien löytyvän talviaikaan Pohjois-Suomesta. Tähän juttuun kokosimme kolme upeaa hirsihuvilaa, joita ympäröi pohjoisen kaunis luonto.

Talviurheilijan unelma Levillä

Kuva: Etuovi.com / AT Arvoneliöt Oy

Tämän Levin Utsuvaarassa, aivan tunturin kupeessa sijaitsevan loma-asunnon uusi omistaja pääsee nauttimaan uudenkarheasta huvilasta. Oleskelutilassa huonekorkeus nousee peräti seitsemään metriin, mikä tekee kokonaisuudesta avaran ja näyttävän. Terassin ulkoporeammeessa istuskellessa kelpaa bongailla revontulia.

Tutustu kohteeseen tarkemmin Etuovi.comin kohdesivulla!

Upea järvenrantahuvila Kuusamossa

Kuva: Etuovi.com / OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Kuusamo
Kuva: Etuovi.com / OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Kuusamo

Tämä Kuusamossa Yli-Kitka-järven rannalla omassa niemen järjessään sijaitseva huvilakokonaisuus tarjoaa upeat puitteet vapaa-ajan vietolle ympäri vuoden. Maalämmössä lämpiävässä, vuonna 2014 valmistuneessa hirsihuvilassa on kaikki mukavuudet. Omasta rannasta löytyy saunarakennus ja sen yhteydestä suuri terassi.

Tutustu kohteeseen tarkemmin Etuovi.comin kohdesivulla!

Tunnelmallinen rauhan tyyssija Saariselällä

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Ivalo | Ylä-Lapin Kodit Oy
Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Ivalo | Ylä-Lapin Kodit Oy

Tämä tunnelmallinen loma-asunto on täydellinen tukikohta, kun haluaa viettää lomaa rauhoittumisen, hiihtämisen ja vaeltamisen merkeissä. Saariselän keskustan kupeessa sijaitsevassa huvilassa asustellessa niin kaunis luonto ja kuin palvelutkin ovat käden ulottuvilla. Tilaa tässä loma-asunnossa on yli 200 neliön verran!

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Haaveiletko omasta lomapaikasta pohjoisessa? Tutustu Pohjois-Suomen loma-asuntotarjontaan!

Lue myös: Mökkikauppa – talven suosikkeina Kuusamo ja Kittilä