4 x moderni hirsitalo – linjakasta arkkitehtuuria ja lämmintä tunnelmaa

Hirsi on houkutteleva materiaali uuden talon rakentajalle, sillä se on kaunis, ekologinen ja terveellinen vaihtoehto. Moderni hirsitalo on selkeälinjainen ja monimuotoinen – se sopii niin perinteisempään kuin minimalistiseenkin makuun. Tälläkin hetkellä Etuovi.comissa on myytävänä upeita moderneja hirsitaloja ja tähän juttuun kokosimme niiden joukosta parhaat palat.

Hulppea hirsitalo järvimaisemissa Nokialla

Kuva: Etuovi.com / Sp-Koti | Aula Kodit Oy, Tampere
Kuva: Etuovi.com / Sp-Koti | Aula Kodit Oy, Tampere

Nokian Tottijärvellä, Pyhäjärven rannalla vuodesta 2017 asti seisonut hirsitalo hurmaa näyttävällä arkkitehtuurillaan – olohuoneen korkea katto kohoaa hulppeisiin korkeuksiin ja tilaan tulvii valoa lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Talon sisustuksessa on yhdistelty kekseliäästi uutta ja vanhaa, mikä luo taloon avariin ja korkeisiin tiloihin kodikkaan tunnelman.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Kaunis ja toimiva hirsitalokaunotar Jyväskylässä

Kuva: Etuovi.com / Jyväskylän VendoLKV Oy
Kuva: Etuovi.com / Kuva: Etuovi.com / Jyväskylän VendoLKV Oy

Tämä rinnetontille vuonna 2018 painumattomasta hirrestä takennettu talo on  valoisuudesta ja ajattomasta kauneudesta haaveilevan unelma. Toimivat tilat ovat kahdessa tasossa – sisääntulokerroksessa keittiö ruokailutiloineen ja kolme makuuhuonetta, muutamaa askelmaa alempana omassa rauhassaan oleskelutila, saunatilat ja vielä yksi makuuhuone.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Uudenkarhea hirsitalo rantatontilla Kuortaneella

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Seinäjoki | Asuntolakeus Oy
Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Seinäjoki | Asuntolakeus Oy

Tämä Kuortaneen golfkentän ja muiden harrastusmahdollisuuksien äärellä sijaitseva hirsitalo onkin aivan uudenkarhea, sillä se valmistui vuonna 2021. Taloon on valittu tyylikkäät sävyt ja sisustusmateriaalit – tummat seinäpinnat ja keittiö tuovat kontrastia avaraan ja valoisaan kokonaisuuteen. Päärakennuksen lisäksi järvenrantatontilla on tunnelmallinen rantasauna.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Kaunis koti hirsitalossa Kangasalla

Kuva: Etuovi.com / OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta
Kuva: Etuovi.com / OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Tämä Kangasalla sijaitseva, harjakattoinen hirsitalo on ulkomuodoltaan perinteisempi, mutta sisätiloissa vallitsee seesteinen ja ajattoman moderni fiilis. Kodin sydämenä toimii korkea ja valoisa olohuone, johon lämpöä ja tunnelmaa tuo näyttävä vuolukivitakka. Talon tontti lampineen ja monipuolisine kasvivalikoimineen on oikea puutarhaihmisen paratiisi! Pihassa on myös upea leikkipaikka lapsille.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Haaveiletko sinäkin omasta modernista hirsitalosta? Katso myös muut tällä hetkellä Etuovi.comissa myynnissä oleva uudet hirsitalot!