3 x unelmien moderni puutalo – linjakasta arkkitehtuuria ja lämmintä tunnelmaa

Puu on perinteinen materiaali suomalaisessa rakentamisessa. Moderneissa puutaloissa se saa monenlaisia muotoja niin rakenteiden kuin ilmeen osalta – ne ihastuttavat selkeälinjaisella ilmeellään ja lämminhenkisellä tunnelmallaan. Tähän juttuun kokosimme viisi upeaa modernia puutaloa Etuovi.comista – tervetuloa ihastumaan!

Uniikki puutalo luonnon keskellä Oulussa

Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä
Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä

Oulussa Sanginjoen rannalla sijaitseva Villa Tieva on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka sopii sekä kodiksi että vapaa-ajan asunnoksi. Tässä upeassa puutalossa vallitsee taianomainen tunnelma, joka joka syntyy sen arkkitehtuurin ja ympäröivän luonnon vuoropuhelusta. Kosken pauhua kuunnellessa ja isoista ikkunoista avautuvaa, vuodenaikojen mukana vaihtuvaa maisemataulua katsellessa sielu lepää! Sen lisäksi, että puu on talon pääasiallinen rakennusmateriaali, on sitä käytetty hienosti myös sisällä pintamateriaalina – seinissä ja matossa on petsattua koivuvaneria ja lattia petsattua pystypuuta.

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Kelluva CLT-talo Loviisan Kuningattarenrannassa

Kuva: Etuovi.com / OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava
Kuva: Etuovi.com / OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Tämä kelluva talo on yksi Loviisan asuntomessujen kiinnostavimmista kohteista. CLT-massiivipuuelementeistä rakennettu talo lepää vakaalla perustuksella, joka myötäilee veden pintaa. Tämä on todellinen merta ja veneilyä rakastavan unelmakoti, sillä meri näkyy jokaisesta ikkunasta ja veneen saa kiinni omaan terassiin. Sisätilojen kauniit puupinnat ja ikkunoista tulviva valo luovat tähän kotiin ihanan lämminhenkisen tunnelman.

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Lapsiperheen unelmatalo Hyvinkäällä

Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä
Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä

Tämä Hyvinkään Metsäkaltevan asuinalueelle vuonna 2021 rakennettu puutalo hurmaa selkeälinjaisella arkkitehtuurillaan ja lapsiperheen arkea ajatellen suunnitellulla, käytännöllisellä pohjaratkaisullaan. Kodin sydän on tilava oleskelutila avokeittiöineen ja ruokailutiloineen. Sopivan kokoisella pihalla on hyvin tilaa sekä puutarhaharrastukselle että lasten leikeille. Tilava ja tyylikäs lehtikuusiterassi poreammeineen on kesällä mukava paikka oleskella.

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Haaveiletko sinäkin modernista puutalosta?

Katso myös, minkälaisia muita moderneja puutaloja Etuovi.comissa on myynnissä!