4 x mainio minitalo – neliöt tehokäyttöön!

Nyt blogissa || Poimimme Etuovi.com-kotien joukosta kiinnostavimmat, kompaktin kokoiset omakotitalot 🏡 Lue lisää!

”Punainen tupa ja perunamaa” – siinäpä aika monen suomalaisen unelma. Sen toteuttamiseen ei kuitenkaan välttämättä tarvita suurta määrää neliöitä. Tähän Viikon valinnat -juttuun kokosimme Etuovi.com-kotien joukosta kiinnostavat ”minitalot”, eli reilusti keskimääräistä pienemmät omakotitalot.

90-neliöinen omakotitalo Kivikossa

Kuva: Etuovi.com / Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy
Kuva: Etuovi.com / Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Tämä Helsingin Kivikossa sijaitseva omakotitalo rouhean lämminhenkisellä tunnelmallaan, harkitulla pohjaratkaisulla ja energiatehokkuudellaan. Asuinneliöitä vuonna 2019 valmistuneessa talossa on 93,5 ja ne jakautuvat kahteen kerrokseen. Makuuhuoneita on tällä hetkellä kaksi, mutta yläkerran aula on mahdollista muuttaa kolmanneksi makuuhuoneeksi pienillä muutostöillä.

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

80-neliöinen omakotitalo Itä-Pakilassa

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy
Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Tässä vuonna 2018 rakennetussa, 85-neliöisessä omakotitalossa on panostettu asumismukavuuteen – pientä luksusta arkeen tuovat esimerkiksi älyvalaistus, laadukas keittiö ja tunnelmalliset kylpytilat. Muunneltavuus on otettu tämänkin kompaktin omakotitalon suunnittelussa huomioon, sillä toinen yläkerran tilavista makuuhuoneista on mahdollista jakaa kahdeksi pienemmäksi.

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

70-neliöinen erillistalo Siuntiossa

Kuva: Etuovi.com / Prime House Oy LKV
Kuva: Etuovi.com / Prime House Oy LKV

Tässä erillistalossa yhdistyvät kauniisti Key West-henkisen rantahuvilan tunnelma ja suomalainen hirisirakentaminen. Korkean oleskelutilan ansiosta 73,5 neliöisen talon tunnelma on todella avara ja valoisa. Täällä kelpaa nauttia Pickalan monipuolisista harrastusmahdollisuuksista tai omasta rauhasta terassilla tai Drop-altaassa istuskellen.

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

60-neliöinen omakotitalo Vantaan Ylästössä

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Classic | Cloud Shop Oy
Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Classic | Cloud Shop Oy

Tämä 67-neliöinen, uudenkarhea omakotitalo sijaitsee halutulla pientaloalueella Vantaan Ylästössä. Yksitasoisen kodin sydän on L-mallisen avokeittiön ja olohuoneen muodostama avara oleskelutila. Makuuhuoneita on kaksi ja helpotusta arkeen tuo kodinhoitohuone, josta on oma uloskäyntinsä.

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Suuretkin unelmat voi siis saada mahtumaan kohtuullisiin neliöihin, kun fiksusti suunnitellaan. Jos haaveissa siintää oma talo, kurkkaa vinkit huoneiden suunnitteluun ja omien tarpeiden kartoittamiseen

Täällä voi käydä katsomassa minkälaiset minitalot ovat tällä hetkellä myynnissä Etuovi.comissa