4 x talviasuttava mökki – syksyisiä mökkiunelmia

Siinä missä kesämökki laitetaan syksyllä pakettiin odottamaan kevättä, jatkuu talviasuttavalla mökillä mökkikausi ympäri vuoden. Hyvin varustellulta vapaa-ajan asunnolta käsin onnistuvat myös etätyöt. Mökillä voi päivän päätteeksi tehdä metsälenkin, lämmittää rantasaunan ja ehkä myös pulahtaa veteen - täydellistä! Tähän juttuun kokosimme viisi ihanaa, talviasuttavaa vapaa-ajan asuntoa.

Kaunis hirsihuvila kirkasvetisen järven rannalla Heinolassa

Kuva: Etuovi.com / Sp-Koti | WM Kiinteistönvälitys LKV, Hämeenlinna
 

Tämä lämminhenkinen vapaa-ajan asunto sijaitsee Heinolan kirkonkylän tuntumassa kirkasvetisen Viilajärven rannalla. Vuonna 2012 valmistunut hirsihuvila ihastuttaa ajattomalla ilmeellään, lämpimällä tunnelmallaan ja toimivuudellaan. Olohuoneen isoista ikkunoista järvelle katsellessa sielu lepää!

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Uniikki vapaa-ajan asunto Raaseporissa

Kuva: Etuovi.com / Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Tammisaari, Aktia Fastighetsförmedling Ab
Kuva: Etuovi.com / Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Tammisaari, Aktia Fastighetsförmedling Ab

Raaseporin saaristomaisemissa sijaitseva, arkkitehdin suunnittelema merenrantamökki piharakennuksineen ja terasseineen on tyylikäs kokonaisuus. Tämä rauhan tyyssija on mukava paikka viettää vapaa-aikaa tai tehdä vaikkapa etätöitä. Rantasaunan ikkunasta merelle katsellessa arkihuolet unohtuvat.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Kaunis kakkoskoti Porvoossa

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV
Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV

Vuonna 2009 Porvoon Tirvoon rakennettu mökki sopii ympärivuotiseksi kakkoskodiksi. Kesällä tämä paikka puutarhoineen venepaikkoineen on oikea paratiisi, mutta ihana idylli taipuu myös tunnelmallisten syys- ja talvi-iltojen viettoon.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Hurmaava kokonaisuus Ruokolahdella

Kuva: Etuovi.com / Sp-Koti | Kiinteistönvälitys Mervi Honkanen Oy LKV

Vuonna 2016 valmistunut vapaa-ajan asunto hurmaa kodikkaalla tunnelmallaan ja ympäröivää järvimaisemaa syleilevällä arkkitehtuurillaan. Niin avaran oleskelutilan kuin molempien makuuhuoneidenkin lattiaan asti ulottuvista ikkunoista saa ihailla Saimaata. Päärakennuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu rantasauna, autotalli ja kotarakennus, jossa kelpaa viettää tunnelmallisia kokkailuhetkiä kesät talvet.

Mikäli kohde on vielä myynnissä, täällä voit tutustua siihen tarkemmin

Kuva: Etuovi.com / Sp-Koti | Kiinteistönvälitys Mervi Honkanen Oy LKV

Jos oma talviasuttava mökki houkuttelee, katso millaisia on tällä hetkellä myynnissä Etuovi.comissa!

Lue myös:

Anita löysi unelmien rantatontin ja suunnitteli huvilan yllättävällä tavalla – houkutteli myös tyttären ja ystävät mökkinaapureiksi

Haaveista totta – oma uimaranta ja mökkitontti läheltä kotia