Viikon helmi: ihana puutaloidylli Käpylässä

Viikon helmi 🏡❤ Helsingin Käpylässä sijaitseva punainen puutalo on ollut yksi Etuovi.comin katsotuimmista kohteista viikolla kaksi. Kurkista sisään ja ihastu!

Satavuotias hirsitalo seisoo rauhallisella tontilla Länsi-Käpylässä. Taloa ympäröi suuri, perinteinen puutarha marjapensaineen ja hedelmäpuineen. Rakennusoikeuttakin on vielä jäljellä, joten idylliä voi halutessaan täydentää vaikkapa pihasaunalla.

Tämä on todellinen unelmakoti, jos haaveilee rauhallisesta omakotiasumisesta, mutta myös kätevistä kulkuyhteyksistä kaupungin vilinään. Käpylästä matka esimerkiksi Helsingin keskustaan taittuu kätevästi bussin tai raitiovaunun kyydissä. Myös Pasilan juna-asena on lähellä.

Tutustu tarkemmin Käpylään ja sen asuntomarkkinoihin Etuovi.comin aluesivulla! 

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylä | Oulunkylän Asunnot Oy

Tämän kodin sydän on alakerran tunnelmallinen olohuone, joka huokuu lämminhenkistä kodikkuutta. Remontoitaessa vanhan talon tunnelma on haluttu säilyttää ja sitä onkin korostettu jättämällä esille hirsi- ja tiilirakenteita. Kunnostustoimenpiteitä on tehty niin pintojen, rakenteiden kuin lämmitysjärjestelmänkin osalta, joten tämän talon onnellisen ostajan ei tarvitse heti vetää remonttihousuja jalkaan.

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylä | Oulunkylän Asunnot Oy

Talon yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone kylpyammeineen. Hauska yksityiskohta on portaiden yläpäähän tehty tasanne, joka toimii mainiosti vaikkapa lukunurkkauksena.

Ihastuitko sinäkin tähän idylliseen kotiin? Tutustu kohteeseen tarkemmin täällä!