Viikon helmi: täydellinen mansikkapaikka pellon laidalla

Koivukuja, pieni punainen mökki, perinteinen pihapiiri ja vanhat omenapuut - täydellinen idylli! Ei siis ihme, että tämä Salon Kuusjoella sijaitseva mökki on ollut yksi Etuovi.comin katsotuimmista kohteista viikolla 20. Mikäli sinäkin haaveilet punaisesta tuvasta ja perunamaasta, saattaa tässä olla unelmiesi kesäkoti.

Jo mökin ulkokuori ihastuttaa, mutta viimeistään kurkistus sisätiloihin saa sukat pyörimään jaloissa. Mökin myynnistä vastaava Juha Lehtonen Salon Solid Houselta kertoo mökin ainutlaatuisen tunnelman olevan tulosta vuosien ja asukkaiden tuomasta kerroksellisuudesta:

”Edellisillä omistajilla mökki on toiminut kesäasuntona ja he ovatkin ovat kuvailleet sitä ihanaksi mansikkapaikaksi. Erityisen tästä kohteesta tekee sen persoonallinen, mutta lähes satavuotiaan talon tunnelmaan sopiva sisustus. Alkuperäiseen on yhdistetty esimerkiksi upeita käsinmaalattuja tapetteja ja muistoja matkoilta. Tätä mökkiä on sisustettu ja remontoitu hyvällä maulla.”

Kuva: Etuovi.com / Solid House Oy LKV | Salo
Kuva: Etuovi.com / Solid House Oy LKV | Salo

Mökki on niin sanottu kuivanmaan mökki, joten se sopii esimerkiksi puutarhanhoidosta ja omasta rauhasta nauttivalle. Ympäröiviä peltomaisemia katsellessa silmä ja sielu lepää.

”Ympäristö on todella rauhallinen ja loppukesästä keltaisena hehkuvat rypsipellot ovat upea näky”, Lehtonen kuvailee.

Täällä rentoutuminen todella onnistuu – pihamaalla puuhastelun lomassa voi ottaa päiväunet somassa vierasmajassa ja illalla lämmittää pihasaunan, jonka tunnelmaa Lehtonen luonnehtii suorastaan savusaunamaiseksi.

Turusta tai pääkaupunkiseudulta matka mansikkapaikan idylliin taittuu moottoritietä pitkin noin tunnissa, sijainti on siis mainio. Tärkeimmät palvelut, kuten ruokakauppa ja apteekki löytyvät Kuusjoen kirkonkylältä muutaman kilometrin päästä.

Kuva: Etuovi.com / Solid House Oy LKV | Salo

Ihastuitko sinäkin tähän hurmaavaan mansikkapaikkaan? Tutustu siihen tarkemmin Etuovi.comin kohdesivulla!