Erotu joukosta asuntokuvilla, jotka ymmärretään ensisilmäyksellä – uusi palvelu auttaa!

Hiljentyneessä asuntomarkkinassa myyjän on erityisen tärkeää mukauttaa toimintaa vastaamaan asunnonetsijöiden tarpeita. Nyt jos joskus täytyy kiinnittää ostajien huomio ja erottua kilpailijoista hyvien ja selkeiden asuntokuvien avulla! Minimapper on markkinoiden helpoin ratkaisu helposti hahmotettavien asuntokuvien tekemiseen.

Lähes kaikki ostajat haluaisivat Minimapperin asuntoilmoituksiin

Etuovi.comin tekemän Asuntokuvat 2022 -käyttäjäkyselyn mukaan yli 80 prosentilla asunnon etsijöistä on haasteita asunnon tilojen hahmottamisessa kuvien perusteella. Monelle meistä on varmasti joskus käynyt niin, että kuvien kerta katselulla asunnon tiloja ei hahmota kunnolla, ja pohjakuvaan täytyy palata takaisin useita kertoja. Tämä hukkaa aikaa ja vie hermoja, erityisesti jos asuntojen selailu ei ole tuttua puuhaa.

Saman käyttäjäkyselyn mukaan lähes 90 % asunnon etsijöistä kokisi Minimapperin auttavan asuntokuvien hahmottamista. Kyselyssä oli Minimapperilla tehty esimerkkikuva, joka näytti miten se yhdistää asunnon pohjan esittelykuviin. Jokaisesta kuvasta näkee heti yhteyden pohjapiirrokseen, ja asunnon tilat hahmottuvat jo kertakatselulla. Kuvista muodostuu näin vaivaton virtuaalinen kierros, joka on miellyttävä ja kiinnostava kulkea läpi.

Tyylikäs makuuhuonekuva ei monesti vielä paljasta asunnon tilaominaisuuksia.

Nyt on aika erottua joukosta

Kun ostajat ovat yhä harvemmassa, on entistäkin tärkeämpää kiinnittää asunnonetsijöiden huomio ja vastata heidän tarpeisiin. Ostajilla on paljon kohteita selattavana, ja tilojen täytyy avautua nopeasti, jotta kohde herättää ja säilyttää mielenkiinnon ja ensivaikutelma erottuu massasta edukseen. Minimapper ja auttaa ostajia kuvittelemaan itsensä tulevaan unelmakotiinsa – heti ensisilmäyksellä.

Minimapperin avulla suuremmatkin tilat hahmottuvat helposti.

Minimapper on helppo ottaa käyttöön

Minimapper on äärimmäisen helppokäyttöiseksi hiottu kuvanmuokkaustyökalu, jonka avulla jokainen saa lisättyä pohjakuvan tai kartan osaksi asuntokuvia minikarttana. Nyt saat Minimapperilla muokatut asuntokuvat ennennäkemättömän helposti, kun muokkaamme kuvat puolestasi. Lähetät vain pohjakuvan ja asuntokuvat Minimapperin tiimille, ja kuviisi lisätään pohjakuvat ja sijaintimerkit jopa saman päivän aikana.

Ensimmäisen kohteen saat tämän jutun lukijana täysin ilmaiseksi, jonka jälkeen palvelun saa puoleen hintaan 9,60 € (alv 0 %) / 11,90 € (alv 24 %) per kohde.

Minimapper on saatavilla ilmaiseksi tietokoneelle verkkoselaimessa, ja mobiililaitteille sen saa ladattua App Store ja Google Play -sovelluskaupoista. Minimapperin perusominaisuudet ovat täysin ilmaiset, ja lisämaksusta saa käyttöönsä mm. karttaominaisuuden, oman brändi-ilmeen mukaisia värivaihtoehtoja, läpinäkyvyyden ja muodon säätöjä, sekä oman logon lisäämisen.

Tutustu Minimapper-muokkauspalveluun ja kokeile ilmaiseksi.