4 x unelmien omakotitalo – tilaa, kodikkuutta ja luonnonläheisyyttä

Moni haaveilee väljemmistä neliöistä, omasta pihasta ja luonnonläheisyydestä. Tähän juttuun kokosimme neljä upeaa omakotitaloa Etuovi.comista, lue lisää! 🏡❤

Etuovi.comin hakutilastot kertovat, että omakotitalojen kysyntä on kovaa. Moni haaveilee nyt väljemmistä neliöistä, omasta pihasta ja luonnonläheisyydestä. Tähän juttuun kokosimme neljä omalla tavallaan uniikkia ja upeaa, Etuovi.comissa myynnissä olevaa omakotitaloa. Mikä on sinun suosikkisi?

Kaunis ja tilava omakotitalo Vantaan Kivistössä

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Vantaa Myyrmäki | Wirtanen & Rehnström Oy
Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Vantaa Myyrmäki | Wirtanen & Rehnström Oy

Vantaan kivistössä sijaitseva, lähes 200-neliöinen omakotitalo ihastuttaa klassisella kauneudellaan ja kodikkaalla tunnelmallaan. Vuonna 2015 valmistunut talo seisoo omalla suojaisalla tontilla. Toimivassa kodissa on reilusti säilytystilaa, jopa kolme kappaletta vaatehuoneita! Tämän kodin valttikortteja ovat maalämpö ja sähkölaskua pienentävät aurinkopaneelit.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Toimiva ja helppohoitoinen erillistalo Helsingin Tapanilassa

Kuva: Etuovi.com / 24 Housing Oy Espoo
Kuva: Etuovi.com / 24 Housing Oy Espoo

Tämä townhouse-henkinen talo on vaivattomasta omakotitaloasumisesta haaveilevan unelma, sillä se kuuluu asunto-osakeyhtiöön ja piha-alueet ovat todella helppohoitoiset. Kodin 125 neliötä on käytetty tehokkaasti – niihin mahtuu muun muassa neljä makuuhuonetta, käytännölliset kodinhoitotilat ja reilusti säilytystilaa. Kodin sydän on yläkertaan sijoitettu valoisa oleskelutila. Myös sijaintinsa puolesta tässä on mainio arjen tukikohta, sillä Tapanilassa kattavat palvelut ja kätevät kulkuyhteydet.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Yksitasoinen unelmatalo Naantalin Luonnonmaalla

Kuva: Etuovi.com / OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu
Kuva: Etuovi.com / OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Tämä yksitasoinen omakotiunelma sijaitsee asuntomessualueella Naantalin Luonnonmaalla. Tässä kodissa kauneus ja käytännöllisyys yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. Erityistä kiitosta talo sai asuntomessuilla upeasta keittiöstään, joka yhteydessä on myös kätevä ruokakomero. Ympäröivä luonto on vahvasti läsnä tässä kodissa ja sisä- ja ulkotilat nivoutuvat luontevasti yhteen – olohuoneen leveästä lasiovesta kuljetaan tilavalle lasitetulle terassille.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Tunnelmallinen hirsitalo luonnon rauhassa Porvoon Virvikissä

Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä
Kuva: Etuovi.com / Yksityinen myyjä

Tässä Porvoon Virvikissä sijaitsevassa hirsitalossa asustellessa pääsee nauttimaan omasta rauhasta ja luonnonläheisyydestä. Sieni- tai marjametsään pääsee omalta takapihalta! Sisällä talossa vallitsee kodikas tunnelma, johon lisälämpöä tuo leivinuuni. Isoista ikkunoista avautuvaa metsämaisemaa katsellessa sielu lepää!

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Minkälainen olisi sinun unelmiesi omakotitalo? Katso, minkälaisia omakotitaloja toiveidesi asuinalueella on myynnissä

Täältä voit katsoa omakotitalojen keskihinnat omalla paikkakunnallasi