Etuovi.com

Oma toimitus

Ottamalla ammattilaisen avuksi asunnon myyntiin säästää aikaa ja vaivaa – ja voipa kiinteistönvälittäjän asiantuntemus myös tuoda mielenrauhaa elämäsi isoimpien kauppojen hetkellä. Mutta miten valita kymmenien vaihtoehtojen joukosta juuri omalle asunnolle sopiva kiinteistönvälittäjä?

Etuovi.comin uuden palvelun avulla välittäjien vertailu ja valitseminen on helppoa! Tekoälymme etsii lukuisten vaihtoehtojen joukosta alueesi asuntokaupan parhaat asiantuntijat, joista voit valita ne, joiden kanssa haluat keskustella asuntosi myynnistä.

Välittäjien vertailu ja valinta – näin se toimii!

Välittäjän vertailu ja valinta on käytössäsi, kun olet kirjautunut Etuovi.comiin. Tällä hetkellä palvelu toimii Uudenmaan, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan  alueilla, mutta laajenee mahdollisimman pian myös muualle Suomeen.

Näin helppoa sopivimman välittäjän löytäminen Etuovi.comin avulla on:

1. Syötä asuntosi tiedot ja hae sopivia välittäjiä

Kun syötät asunnostasi tärkeimmät tiedot (sijainti, huone- ja neliömäärä, rakennusvuosi) palveluun, löydämme välittäjät, joilla on eniten kokemusta vastaavien asuntojen myynnistä alueellasi. Suositus perustuu Etuovi.comin laajaan ilmoitusdataan.

2. Tutustu välittäjiin

Kun olet saanut nähtäväksesi listan sopivimmista välittäjistä, voit tutustua heidän tietoihinsa tarkemmin ja tehdä vertailua. Tarjoamiemme tietojen avulla saat hyvän yleiskäsityksen välittäjästä – näet välittäjän myyntimäärät, taidot ja tutkinnot sekä sanallisen kuvauksen yhdellä silmäyksellä.

Välittäjien vertailu ja yhteydenottopyyntöjen lähettäminen on veloituksetonta eikä sido sinua mihinkään – tutustu siis sinulle suositeltuihin kiinteistönvälittäjiin kaikessa rauhassa.

3. Lähetä viesti haluamillesi välittäjille

Valitse listalta 1-3 välittäjää, joiden kanssa haluat keskustella asuntosi myynnistä. Voit lähettää viestin kaikille valitsemillesi välittäjille kätevästi samalla kertaa ja he ovat sinuun yhteydessä kahden arkipäivän sisällä. Saat kopion yhteydenottopyynnöstä myös omaan sähköpostiisi.

4. Tapaa välittäjät ja valitse sopivin

Suosittelemme sopimaan valitsemiesi kiinteistönvälittäjien kanssa arviokäynnin asunnollasi. Kun tapaat välittäjät henkilökohtaisesti, pääset keskustelemaan esimerkiksi asuntosi ja välityspalvelun hinnoittelusta. Välityspalkkion lisäksi kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös välittäjän ammattitaito ja henkilökemia – arviokäynti onkin hyvä hetki arvioida, vakuuttaako välittäjän toiminta ja luistaako juttu.

Etsitkö sopivaa kiinteistönvälittäjää asunnollesi? Lue lisää ja kokeile Välittäjien vertailu ja valinta -palvelua!

Yksi kommentti sivuun “Kuka myy asunnot alueellasi? Etuovi.comin uusi palvelu auttaa välittäjän valinnassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio