Kuka myy asunnot alueellasi? Etuovi.com auttaa välittäjän valinnassa!

Ottamalla ammattilaisen avuksi asunnon myyntiin säästät aikaa ja vaivaa. Myös asunnon hinnoittelussa asiantunteva kiinteistönvälittäjä on korvaamaton apu. Mutta miten valita kymmenien vaihtoehtojen joukosta juuri omalle asunnolle sopiva kiinteistönvälittäjä?

Etuovi.comin Välittäjän valinta -palvelun avulla välittäjien vertailu ja valitseminen on helppoa! Tekoälymme etsii lukuisten vaihtoehtojen joukosta alueesi asuntokaupan parhaat asiantuntijat, joista voit valita ne, joiden kanssa haluat keskustella asuntosi myynnistä.

Välittäjien valinta – näin se toimii!

Välittäjän valinta -palvelu on käytössäsi, kun olet kirjautunut Etuovi.comiin. Vain muutama helppo askel ja yhdistämme sinut sellaisten välittäjien kanssa, jotka tuntevat alueesi asuntokaupan ja jotka ovat valmiita palvelemaan sinua asuntosi myynnissä.

1. Syötä asuntosi tiedot ja hae sopivia välittäjiä

Kun syötät asunnostasi tärkeimmät tiedot (sijainti, huone- ja neliömäärä, rakennusvuosi) palveluun, löydämme välittäjät, joilla on eniten kokemusta vastaavien asuntojen myynnistä alueellasi. Suositus perustuu Etuovi.comin laajaan ilmoitusdataan välittäjillä myynnissä olleista asunnoista.

2. Tutustu välittäjiin

Kun olet saanut nähtäväksesi listan sopivimmista välittäjistä, voit tutustua heidän tietoihinsa tarkemmin ja tehdä vertailua. Tarjoamiemme tietojen avulla saat hyvän yleiskäsityksen välittäjästä – näet välittäjän myyntimäärät, taidot ja tutkinnot sekä sanallisen kuvauksen yhdellä silmäyksellä.

Välittäjien vertailu ja yhteydenottopyyntöjen lähettäminen on veloituksetonta eikä sido sinua mihinkään – tutustu siis sinulle suositeltuihin kiinteistönvälittäjiin kaikessa rauhassa.

3. Lähetä viesti haluamillesi välittäjille

Valitse listalta yksi tai useampi välittäjä, joiden kanssa haluat keskustella asuntosi myynnistä. Voit lähettää viestin kaikille valitsemillesi välittäjille kätevästi samalla kertaa ja he ovat sinuun yhteydessä kahden arkipäivän sisällä. Saat kopion yhteydenottopyynnöstä myös omaan sähköpostiisi.

4. Tapaa välittäjät ja valitse sopivin

Suosittelemme sopimaan valitsemiesi kiinteistönvälittäjien kanssa arviokäynnin asunnollasi. Kun tapaat välittäjät henkilökohtaisesti, pääset keskustelemaan esimerkiksi asuntosi ja välityspalvelun hinnoittelusta. Välityspalkkion lisäksi kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös välittäjän ammattitaito ja henkilökemia – arviokäynti onkin hyvä hetki arvioida, vakuuttaako välittäjän toiminta ja luistaako juttu.

Etsitkö sopivaa kiinteistönvälittäjää asunnollesi? Lue lisää ja kokeile Välittäjien valinta -palvelua!