Mitä maksaa kylpyhuoneremontti?

Kylpyhuoneremontti on yksi isoimmista remonteista, joita kotona tehdään ja iso investointi. Kylpyhuoneremonttien hinnat vaihtelevat remontin laajuuden mukaan. Tiedätkö, mitä kylpyhuoneremontti maksaa? Tästä artikkelista löydät esimerkkejä Urakkamaailman kautta toteutuneista kylpyhuoneremonteista.

kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremonttien toteutuneet hinnat 

Alla listatut remonttien toteutuneet hinnat ovat oikeita, jo toteutuneiden remonttien hintoja. Omaa kylpyhuoneremonttiasi ajatellen ne ovat ainoastaan suuntaa antavia, sillä jokainen remonttikohde on aina yksilöllinen. Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa moni tekijä, eniten valitut materiaalit sekä tietysti kylpyhuoneen koko. 

Suihkualueen saumojen uusiminen, Helsinki

Suihkussa uusittiin laattojen saumaus n. 1 m² alueelta ja korjattavaan alueeseen kuului lattiakaivo. Lisäksi yksi laatoista oli päässyt irtoamaan, joten se kiinnitettiin uudelleen saumauksen yhteydessä. 

Toteutunut hinta: 350 € 

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä

Kerrostaloasunnon kylpyhuoneremontti, Lahti 

1977 rakennetun kerrostaloasunnon 4m2 kokoinen kylpyhuone uusittiin Lahdessa. Kylpyhuoneessa uusittiin kaikki pinnat sekä kalusteet ja tehtiin lisäksi sähkö- ja LVI-töitä.  

Toteutunut hinta: 3 968 € 

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä 

Omakotitalon kylpyhuoneremontti, Lohja

1997 vuonna rakennetun omakotitalon kylpyhuone uusittiin Lohjalla. Seiniin asennettiin Fibo-levyt, tilaan tehtiin veden eristys, laatoitus ja saumaus. Lisäksi lattian kallistus tarkastettiin ja korjattiin sekä lattiakaivot uusittiin. Katon uusiminen ei kuulunut urakkaan.

Toteutunut hinta: 4 490 €

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä. 

Kylpyhuoneen laajennus, Oulu 

Oululaisessa kerrostaloasunnossa kylpyhuonetta laajennettiin aiemmin vaatehuoneena toimivaan tilaan. Lisäksi kylpyhuoneessa uusittiin laatoitus ja tehtiin uudet vesieristykset. 

Toteutunut hinta: 5 514 € 

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä

kylpyhuoneremonttien hinnat
Kuva ei ole tämän jutun remonttikohteista.

Kylpyhuoneen vesieristys, Raasepori 

Omakotitalon saunaosaston vesieristeet uusittiin. Lisäksi kohteeseen tehtiin myös kylpyhuonekalusteiden kuten wc-pöntön, suihkun sekä allaskaapin asennuksia. Saunassa uusittiin lisäksi lauteet, kiuas, seinämateriaalit ja laatoitus.  

Toteutunut hinta: 8 000 € 

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä

Kerrostaloasunnon kylpyhuoneremontti, Ylöjärvi

59m2 kokoisen asunnon kylpyhuone remontoitiin. Kylpyhuoneella oli kokoa 4m2. Remonttiin kuului muun muassa vesipisteiden siirtäminen, hanojen uusiminen, allaskaappien, wc-pöntön sekä suihkukaapin uusiminen.

Toteutunut hinta: 9 700 €

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä

Kylpyhuoneen täysremontti, Helsinki 

Urakkamaailman käyttäjä halusi remontoida helsinkiläisen kerrostaloasunnon kylpyhuoneen. Kohteessa uusittiin kaikki pinnat sekä kylpyhuonekalusteet. Ikää vanhalle kylpyhuoneelle oli kerennyt kertyä jo 21 vuotta.  

Toteutunut hinta: 11 799 €  

Tutustu remonttiin tarkemmin tästä 

Kylpyhuoneremontin muistilista:

  • Jos asut taloyhtiömuotoisessa asunnossa, taloyhtiölle tulee lain mukaan ilmoittaa tulevasta remontista. Ilman lupaa tehdyt remontit voi pahimmillaan joutua purkamaan.  
  • Ole tarkka urakoitsijaa valitessasi. Hyväkin voi olla halvin, mutta näin harvoin on. Ennen urakoitsijan valintaa on hyvä käydä läpi urakoitsijan taustatiedot. Tärkeimpänä esiin nousevat aiempien asiakkaiden arvostelut ja tyytyväisyys.
  • Palkkaa valvoja. Valvoja ajaa etuasi ja pitää huolen siitä, että urakoitsija hoitaa työnsä huolellisesti ja voit ottaa hieman rennommin remontin aikana. Valvojan palkkiot kylpyhuoneremonttien valvonnoissa liikkuvat n. 300 € – 750 € kieppeillä.
  • Tee kirjallinen sopimus. Kirjallinen remonttisopimus on onnistuneen remontin tärkein yksittäinen raaka-aine. Hyvässä sopimuksessa on listattu useat mahdolliset skenaariot ja niissä toimiminen; kuinka urakka laskutetaan ja mitä jos remontti viivästyy tai työn laatu on ala-arvoista. 
  • Hyödynnä kotitalousvähennys.

Jos kylpyhuoneremontti on sinulle ajankohtainen, aloita projektisi Urakkamaailman avustuksella, jolloin saat helposti vertailtavia tarjouksia luotettavilta urakoitsijoilta ja asiakaspalvelumme auttaa sinua remontin edetessä.

Löydä paras tekijä remontillesi Urakkamaailmasta! 

Katso myös:

Mitä WC-remontti maksaa? Katso hintaesimerkit ja vinkit onnistuneeseen remonttiin

Mitä maksaa saunaremontti? 10 hintaesimerkkiä

Keittiöremontti – 8 hintaesimerkkiä

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 30.11.2017 ja päivitetty 24.3.2022, 22.2.2023 sekä 26.10.2023.

Urakkamaailma ja Etuovi.com kuuluvat samaan Alma Media -konserniin