Mitä maksaa keittiöremontti? Katso 8 hintaesimerkkiä!

Kaupallinen yhteistyö

Tässä jutussa paljastamme sinulle erilaisten keittiöremonttien toteutuneita hintoja, jotta saat realistisen mielikuvan kuinka paljon unelmiesi keittiöremontin toteuttaminen maksaa. Keittiöremontteja on moneen lähtöön, joskus jo pienilläkin remonteilla saat isoja muutoksia aikaan.

Alla olevat hintaesimerkit ovat toteutuneita keittiöremonttien hintoja Urakkamaailma.fi-palvelusta.

1. Uuden keittiön asentaminen

Espoossa sijaitsevan kerrostalon vanha keittiö oli jo purettu, ja urakoitsijan apua tarvittiin uuden keittiökokonaisuuden asentamisessa. Valittu urakoitsija teki sähköjohtojen roilotuksen, kasasi keittiön kalusteet, sekä asensi kalusteet, tasot ja välitilan laatoituksen uuteen keittiöön. Tilaaja hankki itse urakan materiaalit.

Hinta: 1500 euroa (työn osuus).

Lue lisää tästä remontista. Samankaltaisten remonttien toteutuneita hintoja koko Suomen alueelta näet täältä.

2. Kokonaisvaltainen keittiöremontti

Helsingissä sijaitsevaan kerrostaloasuntoon tehtiin isompi keittiöremontti, johon kuului osana mm. väliseinän purku. Valittu urakoitsija teki ensin purkutöinä väliseinän, välitilan laatoituksen, ja vanhan keittiön purkamisen. Tämän jälkeen parkettiin tehtiin purkamisesta aiheutuneiden jälkien paikkaaminen, lattia tasoitettiin, vesieristeet uusittiin, ja hormi koteloitiin. Pohjatöiden jälkeen uusi keittiö kasattiin ja asennettiin tilaan. Urakan hinta sisälsi myös eteisen kaapin purkamisen ja uuden kasauksen.

Hinta: 3366 euroa (työ ja pohjatöiden materiaalit).

Lue lisää tästä remontista. Samankaltaisten remonttien toteutuneita hintoja Helsingin alueelta näet täältä.

3. Välitilan laatoituksen teko, Espoo

Kerrostaloasunnon keittiöremontin yhteydessä haluttiin uusia myös välitilan laatoitus. Ennen laatoitusta uudet keittiökalusteet oli jo asennettu. Urakoitsija asensi laatoituksen ja teki tarvittavat saumoitustyöt ja silikonisuojaukset. Remontin tilaaja oli hankkinut laatat valmiiksi jo itse.

Hinta: 605 euroa (työ, matkakulut, ja kiinnitystarvikkeet).

Lue lisää yllä olevasta remontista. Samankaltaisten remonttien toteutuneita hintoja Espoon alueelta näet täältä.

4. Asbestipurku keittiössä, Tampere

Remontin tilaaja tarvitsi ammattilaisen apua asbestipurkuun, koska keittiön välitilasta oli löytynyt asbestia. Purettava alue oli noin 2,5 m² kokoinen, ja välitila ylettyi kolmelle eri seinälle. Valittu urakoitsija osastoi tilan, ja suoritti asbestipurun ja tilan puhdistuksen. Hintaan kuului myös suojaustarvikkeet, jätemaksu, ja ilmanäyte.

Hinta: 843 euroa (urakkahinta).

Lue lisää tästä remontista. Samankaltaisten remonttien toteutuneita hintoja Tampereen alueelta näet täältä.

5. Keittiöremontin sähkötöitä

Hyvinkäällä sijaitsevan asunnon keittiöremontin yhteydessä tarvittiin apua sähkötöissä. Urakkamaailman kautta löytynyt urakoitsija irrotti vanhan uunin ja liesitason keittiöremontin tieltä. Kun muu keittiöremontti oli valmis, sama urakoitsija asensi uuden uunin, sekä valaisimet ja pistorasiat keittiöön.

Hinta: 400 euroa (työn osuus).

Lue lisää yllä olevasta remontista. Samankaltaisten remonttien toteutuneita hintoja Hyvinkään alueelta näet täältä.

6. Kaappien uudelleenmaalaus, Järvenpää

Tässä remontissa haettiin keittiönkaappeihin freesausta, kun vanhat keittiönkaapit haluttiin maalata uusiksi. Erilaisia kaappien ovia oli noin 20 kappaletta. Remontin tilaaja päätti kaappien uuden värin, ja maalaustyö sovittiin tehtäväksi niin että ovet maalattaisiin irrotettuina.

Hinta: 550 euroa (työ, maalit, tarvikkeet, ja kilometrikorvaus).

Lue lisää tästä remontista. Samankaltaisten remonttien toteutuneita hintoja Järvenpään alueelta näet täältä.

7. Vanhan keittiön purku ja uuden asennus

Helsingissä sijaitsevaan kerrostaloasuntoon tehtiin keittiöremonttia. Sopimuksessa sovittiin, että vanha keittiö puretaan, ja uudet alakaapit kasataan urakoitsijan toimesta. Urakoitsija myös asentaisi kaapit ja kodinkoneet uuteen keittiöön, muun keittiöremontin yhteydessä. Roskien ja jätteiden poisvienti kaatopaikalle sovittiin myös kuuluvan urakoitsijan vastuulle.

Hinta: 1455 euroa (työ ja pientarvikkeet).

Lue lisää tästä remontista. Samankaltaisten remonttien toteutuneita hintoja Helsingin alueelta näet täältä.

8. LVI-työt keittiöremontissa, Helsinki

Kerrostaloasunnon keittiöremontin yhteydessä tarvittiin apua muutamaan LVI-työhön. Valittu urakoitsija asensi hanan, liitti tiskialtaan viemäriin, ja kytki astianpesukoneen putkistoon. Työ sovittiin tehtäväksi urakkahinnalla. Muistathan, että LVI-töihin tulisi aina palkata alan ammattilainen, kuten tässä remontissa tehtiin.

Hinta: 202 euroa (työn hinta ja matkakulut).

Lue lisää tästä remontista. Samankaltaisten remonttien toteutuneita hintoja Helsingin alueelta näet täältä.

Aloita keittiöremontin suunnittelu jo tänään!

Keittiöremontin toteuttaminen voi tuntua hankalalta projektilta, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Kun löydät oman tyylisi, voit alkaa hahmottamaan, millainen on unelmakeittiösi ja pohtimaan millaisia ratkaisuja haluaisit juuri sinun keittiöösi.

Kun olet valmis aloittamaan keittiöremontin ja palkkaamaan urakoitsijan, muista palkata luotettava ammattilainen. Suomen parhaat urakoitsijat löytyvät Urakkamaailmasta. Kun teet remontistasi sopimuksen Urakkamaailmassa, Remonttiturva auttaa sinua, jos remonttisi suhteen tulee ongelmia.

Katso muiden remonttien hintoja:

Remonttien hinnat paljastettuna

Saunaremontti – 10 hintaesimerkkiä

Kylpyhuoneremontti –  5 hintaesimerkkiä

Terassiremontti – 4 hintaesimerkkiä

Mökkiremontti – 6 hintaesimerkkiä

Urakkamaailma ja Etuovi.com kuuluvat samaan Alma Media -konserniin