Asuinalueena Laajasalo, HelsinkiOnko haaveissasi asunto Laajasalosta? Tutustu Laajasaloon ja löydä alueen myytävät asunnot.

Laajasalon merellinen kaupunginosa sijaitsee Itä-Helsingissä. Laajasalon kaupunginosa koostuu saarista, joista suurin kantaa samaa nimeä kuin koko kaupunginosa. Laajasalon kaupunginosa on pinta-alaltaan Helsingin suurin.Laajasalo on hyvin tunnettu luonnostaan. Helsingin suurimman saaren rannalta aukeaa upea merimaisema. Laajasalo onkin hyvin merenläheinen ja rauhallinen asuinpaikka. Siellä on paljon puistoja, kävelyreittejä sekä uimarantoja. Laajasalon palvelut ovat sijoittuneet kaupunginosan suurimman keskuksen, Yliskylän alueelle. Sieltä löytyy päivittäistavarakaupan lisäksi mm. kirjasto, apteekki sekä terveysasema. Keskustassa sijaitsee myös kulinaristien iloksi monia ravintoloita. Laajasalon nykyisen ostoskeskuksen tilalle on nousemassa uusi modernimpi ostoskeskus vuonna 2017.Laajasalo on rauhallinen alue verrattuna Helsingin vilkkaaseen keskustaan, joten se soveltuu erinomaisesti lapsiperheille. Rauhallinen ja luonnonläheinen ovatkin Laajasalon avainsanat. Laajasalosta löytyy niin kerrostaloalueita kuin myös rivi- ja omakotitaloalueitakin. Yliskylän asunnoista suurin osa on kerrostaloasuntoja, kun taas Jollas koostuu pitkälti pientaloista. Läntiseen Laajasaloon on nousemassa uusi, Kruunuvuorenrannan asuinalue. Alueen ensimmäiset asunnot ovat jo valmistuneet, mutta alueesta on kaavailtu 11 000 asukkaan asuinaluetta, joka valmistuu kokonaisuudessaan 2020-luvun puolivälin jälkeen.Haluatko päästä itse päättämään kodin pinnoista ja sisustuksesta? Laajasalosta löytyy paljon asuntoja, jotka kaipaavat pientä pintaremonttia ja kaunistusta. Näin saat kodistasi näköisesi heti ensi hetkestä.

Katso myös millainen koko Helsinki on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio