JM Suomi Oy

Kerrostalo | 3h + kt + s

Steniuksentie 20 A15, Etelä-Haaga, Helsinki

Hinta

694 300 €

Koko

68 m²

Vuosi

2024

Tyylikäs kolmio toimivalla pohjalla omalla tontillaan sijaitsevassa Haagan tyylikkäimmässä taloyhtiössä! Parkettilattiat, normaalia isommat ikkunat ja hurmaavat kvartsikiviset ikkunalaudat. Keittiössä Puustellin kalusteet, kvartsikiviset työtasot ja välitilassa linjakas lasi. Keittiöallas on altakiinnitetty. Kodinkoneet ovat Siemensin. Matalalämpöisen lattialämmityksen ansiosta seinillä ei ole pattereita, joten kodin ilme on yhtenäinen ja sisustaminen vaivattomampaa. Talossa on tyylikäs ja vankka puhtaaksimuurattu tiilijulkisivu sekä betonirunko, jotka kestävät aikaa. Paikallavaletut välipohjat tuovat normaalia korkeamman huonekorkeuden ja hyvän ääniseristyksen - etkä joudu katselemaan ontelolaattojen saumoja sisäkatoissa. Ulko-ovien ovipuhelimet ja iLOQ-älylukitusjärjestelmä tuovat turvaa asumiseen. Tässä viihtyisässä päätykolmiossa on ikkunat kahteen suuntaan. Asunnon keskiössä on avoin keittotila, joka yhdistyy oleskelutilaan. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta ja päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Modernin ja tilavan kylpyhuoneen jatkona on oma sauna, jonka löylyissä kelpaa rentoutua. Arkea helpottaa myös erillinen wc, joka sijaitsee eteisen yhteydessä. Kodin tunnelman kruunaa lasitettu parveke, joka on kuin ylimääräinen huone. Parvekkeelle käydään kokolasisesta liukuovesta ja näkymät avautuvat lounaaseen. Kuva tulevalta parvekkeelta edustaa syksyn 2022 tilannetta. Olohuoneessa on lisäksi erillinen ranskalainen parveke. Asunto Oy Helsingin Paviljonki rakentuu omalle tontille rakastettuun Etelä-Haagaan, johon rakennetaan harvoin uutta. Yhtiössä asukkaiden viihtyvyyteen on panostettu ja vehreä piha-alue sekä toimivat yhteistilat, kuten kerhotila, lastenvaunuvarastot, talopesula ja kuivaushuone helpottavat arkea. Jokaisen asunnon hintaan kuuluu oma irtaimistovarasto. Yhtiössä on myös erikseen myytäviä varastoja. Täällä asut aidosti ympäristöystävällisemmin. Yhtiö rakennetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti ja sen energialuokka on A. Ihastuitko? Lue lisää jmoy.fi/paviljonki. Huomaathan, että ilmoituksen kuvat ovat yhtiön esittelyasunnosta tai havainnekuvia, eivätkä välttämättä vastaa juuri tämän asunnon pohjakuvaa tai sisustusvalintoja.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
10001589
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
68 m²
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)

Hinta

Myyntihinta

207 808,00 €

Velkaosuus

486 492,00 €

Velaton hinta

694 300,00 €

Neliöhinta

10 210,29 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

306,00 € / kk

Pääomavastike

2 059,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 365,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20€/hlö/kk, tasauslaskutus

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke avautuu lounaaseen.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, asunnoissa vesikiertoinen matalalämpöinen lattialämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Sisäkuoret betonielementtirakenteisia, julkisivut pääosin puhtaaksimuurattua tiiltä
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapistot Puustellin valikoimista. Kalusteovissa tyylikäs hiekan sävy. Oven sävyiset lippavetimet alakaapeissa. Vaalea kvartsikivitaso, välitilassa valkoinen lasi ja nauhamainen led-valaistus. Vettä säästävä hana, alta kiinnitetty allas ruostumatonta terästä. Jääkaappi ja kaappipakastin, kalusteisiin sijoitettu uuni ja mikroaaltouuni, kehyksetön induktiokeittotaso, ulosvedettävä liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone. Jätevaunussa lajittelupisteet neljälle jakeelle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Hiekansävyinen eläväpintainen kivijäljitelmälaatta seinillä ja lattiassa. Katossa paneeli ja kattoon upotetut led-valaisimet. Harmaarunkoiset peili- ja allaskalusteet, valkoinen pyykkikaappi. Sadesuihku. Asunnossa kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc.
Saunan kuvaus
Seinässä ja katossa lämpökäsitelty mäntypaneeli, lattiassa keraaminen laatta. Lauteet lämpökäsiteltyä mäntyä. Valaisin selkänojan takana ja lauteen alla. Lauteeseen upotettu kiuas erillisellä ohjaimella. Saunan ovi harmaata lasia, pyöreä puinen vedin.
Säilytystilojen kuvaus
Asuntokohtainen irtaimistovarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Vesikatto tasakatto, katemateriaalina kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkoiluväline- ja polkupyörävarastot kellarikerroksissa. Porraskohtaiset pienpesulat, kerhotila ja saunaosasto A-talossa. B-talossa kurasyöpöllä varustettu polkupyörien huoltopiste.
Energialuokka
A (2018)
Tontin omistus
Oma
Palvelut
Etelä-Haagan alueella on useita kouluja ja päiväkoteja sekä oma kirjasto. Koko Haagan aluetta palveleva terveyskeskus sijaitsee Pohjois-Haagan puolella. Alueella on useita ruokakauppoja.
Liikenneyhteydet
Arvostettu ja rauhallinen Etelä-Haaga on oma keitaansa, joka kuitenkin sijaitsee erisomaisten liikenneyhteyksien keskiössä. Juna- ja bussilinjat sekä pian liikennöintinsä aloittava Raide-Jokeri palvelevat alueen asukkaita. Omalla autolla kulkijat liittyvät Etelä-Haagasta nopeasti pääteille.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

JM Asuntomyynti

JM Suomi Oy

JM Suomi Oy
JM Suomi Oy

Hevosenkenkä 3, 15 krs.,
02600 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.