JM Suomi Oy

Kerrostalo | 3-4H + KT + S

Matroonanportti 1 A32, Finnoo, Espoo

Hinta

432 500 €

Koko

71 m²

Vuosi

2025

Tyylikäs kulma-asunto omalla saunalla meren ja metron äärellä - vielä ehdit vaikuttaa asunnon materiaalivalintoihin! Myyntihinnan ensimmäinen maksuerä nyt vain 5 000 €, kun teet kaupat 30.6.2024 mennessä! Loput myyntihinnasta erääntyy vasta lähempänä yhtiön valmistumista keväällä 2025. Asuntokaupan voi peruuttaa kuluttomasti 31.1.2025 asti. Tässä asunnossa on potentiaalia moneen. Avoin keittotila, jossa tilaa ruokapöydälle. Keittotilan materiaalit ovat Puustellin valikoimista, kodinkoneet Electroluxin, esimerkkinä täyskorkeat kylmälaitteet. Olohuoneeseen on mahdollista toteuttaa ylimääräinen makuuhuone, tai pitää tila avarampana kokonaisuutena. Olohuoneesta avautuu lasitettu parveke yhtiön sisäpihan suuntaan. Parvekkeelle käydään kokolasisesta liukuovesta. Kylpyhuoneen ja erillis-wc:n kalusteet ovat Svedbergsin. Kylpyhuoneen jatkona on oma sauna. Yhtiöön on suunnitteilla monipuoliset, asiakkaiden viihtyvyyttä lisäävät yhteistilat kuten talosauna vilvoittelutteluineen, talopesula ja kuntosali! Asuntoon kuuluu myös oma irtaimistovarasto. Asunto Oy Espoon Aurinkotuuli rakentuu Finnoon kiinnostavalle, uudelle asuinalueelle meren ja metron ääreen. Loistavat liikenneyhteydet ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ovatkin alueen valttikortteja. Yhtiöön rakentuu yhteensä 51 asuntoa yksiöistä neliöihin. Aurinkotuulessa asut aidosti ympäristöystävällisemmin, sillä yhtiö rakennetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti. Kotien energialuokka on A. JM Suomen maksuohjelma tukee helppoa siirtymistä uuteen kotiin. Kaupanteon yhteydessä maksetaan vain 15 % asunnon myyntihinnasta, loput erät erääntyvät vasta aivan yhtiön valmistumisen kynnyksellä. Ihastuitko? Lue lisää jmoy.fi/aurinkotuuli Huomaathan, että ilmoituksen kuvat ovat visualisointeja ja valokuvia yhtiön esittelyasunnosta, eivätkä välttämättä vastaa juuri tämän asunnon pohjakuvaa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
10001631
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4H + KT + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71 m²
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)

Hinta

Myyntihinta

172 658,00 €

Velkaosuus

259 842,00 €

Velaton hinta

432 500,00 €

Neliöhinta

6 091,55 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

319,50 € / kk

Pääomavastike

1 089,66 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 409,16 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 €/kk, tasauslaskutus

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke avautuu pohjoiseen.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämmönjakelu asunnoissa verikiertoisena patterilämmityksenä, kylpyhuoneissa on sähköinen lattialämmitys. Asuntoihin on mahdollista maksullisena lisävalintana asentaqa jäähdyttävä ilmalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Sisäkuoret betonielementtirakenteisia, julkisivut paikallamuurattua tiiltä.
Keittiön kuvaus
Keittotilan kaapistot Puustellin valikoimista. Laminaattitaso, välitilassa keraaminen laatta. Vettä säästävä hana, allas ruostumatonta terästä. Jääkaappi ja kaappipakastin, kalusteisiin sijoitettu uuni ja mikroaaltouuni, kehyksetön induktiokeittotaso, ulosvedettävä liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone. Jätevaunussa lajittelupisteet neljälle jakeelle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Keraaminen laatta seinissä ja lattiassa, katossa valkolakattu kuusipaneeli ja kattoon upotetut led-valaisimet. Harmaarunkoiset peili- ja allaskalusteet, valkoinen pyykkikaappi. Asunnossa on kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc.
Saunan kuvaus
Seinässä ja katossa kuusipaneeli, lattiassa keraaminen laatta. Lauteet ja kiukaan suojakaide haapaa. Valaisin alalauteen alla. Lauteeseen upotettu kiuas erillisellä ohjaimella. Saunan ovi pronssilasia, pyöreä puinen vedin.
Säilytystilojen kuvaus
Asuntokohtainen irtaimistovarasto
Kattotyypin kuvaus
Sirotepintainen kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Harrastetila johon toteutetaan kuntosali vain asukkaiden käyttöön, saunaosasto ja vilvoittelutila, pesula, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto
Energialuokka
A (2018)
Tontin omistus
Oma
Palvelut
Monipuoliset palvelut lyhyen metromatkan päässä Matinkylän Iso Omenassa. Finnoon alueen keskustaan kehitetään arjen palveluita.
Liikenneyhteydet
Metroaseman sisäänkäynti vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Aurinkotuulesta. Matinkylän palvelut ovat vain kahden minuutin päässä, Tapiolankin alle kymmenen. Helsingin keskustaan metromatka kestää reippaasti alle puoli tuntia. Lähellä kulkevan Länsiväylän ansiosta kulkeminen on jouhevaa myös omalla autolla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Finnoo, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

JM Asuntomyynti

JM Suomi Oy

JM Suomi Oy
JM Suomi Oy

Hevosenkenkä 3, 15 krs.,
02600 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.