Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Omakotitontti

Kyynärönkulma 7, Höytämö, Lempäälä

Hinta

99 000 €

Koko

818

Tervetuloa Höytämön alueelle – unelmiesi omakotitalon tontin löytämisen aika on nyt! Tämä kauniisti sijaitseva rinnetontti tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa täydellisen kodin, joka yhdistää luonnonläheisyyden ja modernin asumisen parhaat puolet. Tontille rakentamiseen on haettu poikkeamislupa, joka on voimassa vielä tietylle talosuunnitelmalle. Lupa tulee hakea uudestaan uudelle suunnitelmalle. Lisätiedot kohteen välittäjältä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa edullisesti valmiita arkkitehdin suunnittelemia talomalleja, jotka on suunniteltu tälle tontille sopiviksi. Näin voit varmistaa, että uusi kotisi on täydellisesti sovitettu ympäristöönsä ja täyttää kaikki toiveesi. Höytämö ja sen lähialue on tunnettu paitsi upeasta luonnostaan myös erinomaisista lähipalveluistaan. Lähellä sijaitsevat kaupat, päiväkodit ja koulut takaavat, että arjen sujuminen on vaivatonta. Voit nauttia luonnon rauhasta, kun samalla kaikki tarvittavat palvelut ovat vain kivenheiton päässä. Höytämö on myös erinomaisesti yhteydessä Tampereeseen ja moottoritielle, joten työ- ja vapaa-aika yhdistyvät vaivatta. Tämä tontti on kuitenkin ennen kaikkea luonnon ja liikunnan ystävän unelma. Rinteellä sijaitseva tontti tarjoaa upeat näkymät sekä omaa rauhaa. Lisäksi lähellä on parikin viihtyisää uimarantaa, jossa voit viettää aurinkoisia kesäpäiviä ja nauttia virkistävästä uinnista. Liikuntamahdollisuudet ovat monipuoliset – voit lähteä patikoimaan metsäpoluille, pyöräilemään tai hiihtämään talvisin. Lähellä sijaitsevat ulkoilualueet tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia aktiiviseen elämäntapaan. Ota yhteyttä kohteen välittäjään, niin jutellaan lisää!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1356234
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

99 000,00 €

Velaton hinta

99 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

270,76 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 270,76 €/v.2023, rakentamaton tila

Viemäri
Alueella on kunnallistekniikka. Sähkö-, vesi ja viemäriliittymät kulkevat tontin rajalla, ostaja vastaa liittymäkustannuksista. Liittymismaksut Elenian ja Lempäälän Veden taksojen mukaan. Lisätiedot: https://www.elenia.fi/palvelut/sahkoliittymat/tilaa-sahkoliittyma ja https://www.lempaalanvesi.fi/asiakkaille/uusi-asiakas/liittyminen-vesihuoltoon/. Yhteinen maa-alue 418-425-878-1 Yhteinen varastotontti.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
818 m²
Tehokkuusluku
0.35
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AP, asuinpientalojen korttelialue, e=0,35. Tontti sijoittuu korttelin AR-alueelle. Korttelin osa, jolle ei saa sijoittaa erillispientaloja. Kiinteistön pinta-ala on 818 m², josta asemakaavan AR-aluetta 700 m² ja 118 m² ET-aluetta (yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten alue). Myönnetty poikkeamislupa asemakaavassa määrätystä käyttötarkoituksesta ja rakentamiseen käytettävästä peittoalasta 3.5.2022. Peittoalan osalta noudatetaan alueella toteutuneita ratkaisuja ja peittoalaprosentiksi voidaan hyväksyä 22 %. ”Asemakaavamerkinnän AP-9 selityksen mukaan rakennukset tulee julkisivu- ja kattomateriaaleiltaan sekä katteen väriltään, kattomuodoltaan ja räystään suhteen rakentaa korttelialueittain yhtenäistä rakentamistapaa noudattaen. Tontilla on tehtävä meluselvitys." Lisätiedot kohteen välittäjältä.
Kaavoitustiedot
Poikkeamispäätös, rakennuslupa
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Sääksjärven koulu (luokat 0-9) (n. 1.3 km)
Ruokakaupat: S-market Sääksjärvi (n. 1.2 km)
Lähipalvelut: Iso-Kyynärön uimaranta (n. 1.2 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Pihlajamäki (n. 1.3 km), Otsonmäki Päiväkoti (n. 1.1 km), Päiväkoti Kuusimäki (n. 0.95 km)
Liikenneyhteydet
Nysse, linja 58 (n. 0.28 km)
Nysse, linjat 55, 60 (n. 0.45 km)

Ranta
  • Yhteinen vesialue 418-876-13-1 Kuokkalan-Kuljun osakaskunta.
Tiedustelut
Tiina Laulainen
kiinteistönvälittäjä, LKV
Kiinteistömaailma Ratina
p. 050 597 1532
tiina.laulainen@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lempäälä

Asuinalueena Höytämö, Lempäälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Laulainen

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.