Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Kerrostalo | 1h, avok, kph, ransk. p

Töölöntullinkatu 4a A 16, Meilahti, Helsinki

Hinta

396 600 €

Koko

36 m²

Vuosi

2023

KODIN OSTAJALLE KORKOKATTO KAUPAN PÄÄLLE! Tilaisuus uuden kodin hankintaan ilman huolta asuntolainan koronnoususta! Kun ostat muuttovalmiin YIT Kodin 31.8.2024 mennessä, YIT maksaa Aktiasta tai Nordeasta ottamasi asuntolainan viitekorolle 2% korkokaton viidelle vuodelle. Kysy lisää välittäjältäsi ja tule ihastumaan uutuuttaan hohtavaan kotiin jo tänään! Uusi, kaunis Kirjailijakortteli on valmis ja hieno ympäristö kantakaupungissa kutsuu viihtymään. Tyylikäs Kirjailijakortteli on moderni versio arvostetun alueen ikonisista funkkistaloista. Tässä linjakkaassa yksiössä on ylelliset pintamateriaalit ammattilaisen koostamasta valikoimasta. Keittiön varusteluun kuuluvat muun muassa kvartsikomposiittitaso sekä laadukkaat integroidut kodinkoneet. Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on sadesuihku ja suurikokoiset seinälaatat. Tämä kotia tarjoaa todellista luksusta arkeen kompaktissa paketissa. Koti on selkeä ja nykyaikainen ja antaa tyylikkään pohjan omalle sisustuksellesi. Vaalea keittiö sulautuu asuntoon hienosti ja ranskalainen parveke tuo ihanaa tunnelmaa tähän näppärään kotiin. Näkymä kodista on avara ja ympäristö avautuu eteesi viehättävällä tavalla. Naapurista löydät Meilahden ja Töölön alueen ihanat kivijalkakaupat, kahvilat ja monipuoliset liikuntapaikat. Ratikalla Kamppiin pääsee vartissa ja muutenkin kulkuyhteydet ovat loistavat moneen suuntaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1356668
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, avok, kph, ransk. p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
36 m²
Kokonaispinta-ala
36 m²
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

158 640,00 €

Velkaosuus

237 960,00 €

Velaton hinta

396 600,00 €

Neliöhinta

11 016,67 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

60 480,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

217,80 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

60 480,00 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

183,60 € / kk

Pääomavastike

2 137,67 € / kk

Tontin vuokravastike

217,80 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 321,27 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Tonttiosuus mahdollista lunastaa v. 2024 kesä- tai joulukuussa. Tämän jälkeen vuosittain kesäkuussa. Lunastushinta on arvioitu 14.12.2023 julkaistun indeksin mukaan eikä sisällä kuluja (varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatus).

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Rahoituslaitos Nordea. Yhtiölainan takaisinmaksuaika 25 vuotta. Viitekorkona 12kk euribor (3,7% 22.3.2023) + marginaali 1,6%, jolloin kokonaiskorko 5,3%. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Pääomavastike on 0,539€/jyvitetty os/kk 1.4.2024-30.8.2024 jonka jälkeen pääomavastike on 0,484 €/jyvitetty os./kk. Lainaosuudesta on mahdollisuus maksaa 25 %, 50 %, 75 % tai 100 % alkuperäisistä lainasta vastaavista jyvitetyistä osakkeista (enintään 4 erää). Tonttiosuus mahdollista lunastaa v. 2024 kesä- ja joulukuussa. Valinnaisen vuokratontin lunastushinta on arviolta 60 480€. Lunastushinta sidottu elinkustannusindeksiin ja arvioitu 14.12.2023 julkaistun indeksin mukaan. Hinta ei sisällä kuluja (varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatus). Tontin vuokravastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osan lunastushintaa. Vuokravastiketta peritään, jos et lunasta asunto-osakkeisiin kohdistuvaa tontin osuutta taloyhtiölle.
Vesimaksu: vesimaksuennakko 22€/hlö/kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: kaakko
ranskalainen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhokiskot
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Puustellin valkoinen keittiö, kvartsitaso, välitilalasi, Damixan keittiöhana kromi, Lapetekin musta komposiittiallas, AEG:n kodinkoneet: astianpesukone, induktioliesi, jääkaappi, liesituuletin/aktiivihiilisuodatin, uuni
Lattiamateriaalit: Tammiparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: Laattapisteen laatat ja kalusteet; allaskaappi, allas, Damixan hana, sadesuihku, Idon seinä-WC, pesukoneliitäntä, paikka pesutornille, peili
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Tammiparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 14.6.2023 päätettiin valtuuttaa taloyhtiön hallitus päätöksellään tarvittaessa muuttamaan pääomavastikkeen perittävää määrää. Pääomavastikkeen periminen lasketaan niin, että taloyhtiöllä on varaa maksaa lyhennykset ja korot eräpäivinä. Taloyhtiön rakennusaikaisen lainan ensimmäinen lyhennys on 31.8.2024. Hallitus on päättänyt korottaa pääomavastikkeen perittävää määrää ajalla 1.4. – 31.8.2024 seuraavasti: Pääomavastike E, asuinhuoneistot 0,539 € / jyvitetty osake / kk. Pääomavastike E, liikehuoneistot alv 0,503 € / jyvitetty osake / kk. Alv-lisäpääomavastike, liikehuoneistot 0,1207 € / jyvitetty osake / kk . 1.9.2024 alkaen asuinhuoneistojen pääomavastikkeen perittävää määrää lasketaan hieman varsinaisessa yhtiökokouksessa 2024 hyväksyttävän talousarvion mukaisesti. Pääomavastikkeen korotuksen vuoksi myös pääomavastikevakuus tulee nousemaan samassa suhteessa. Pääomavastikevakuuden lisälaskut lähetetään syksyllä 1.9.2024 alkavan pääomavastikkeen mukaisin hinnoin.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei päätettyjä
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 29, lisätietoa: Korttelissa sijaitseva maanalainen autohalli, jossa 29 osakkeina myytävää autopaikkaa ja yksi yhtiön hallintaan jäävä LE-paikka.

Tehdyt remontit
Taloyhtiö on valmistunut 2023
Tulevat remontit
Ei korjaustarpeita
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
2 054 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Lisätietoa tontista
Tontti yhtiön omistuksessa 50%:n osuudella. Loppuosan tontista omistaa tonttirahasto Suomen Osatontti II Ky. Tontti vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Osuus tontista ei ole lunastettu. Maanvuokrasopimuksen saa nähtäville välittäjältä.

Asunto Oy Helsingin Waltari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Meilahden ala-aste (n. 0.65 km)
Ruokakaupat: Lidl Töölöntullinkatu (n. 0.05 km), S-Market Töölöntulli (n. 0.1 km)
Lähipalvelut: Töölön Urheilutalo (n. 0.24 km), Meilahden sairaala-alue (n. 0.5 km), Sibeliuspuisto (n. 1.0 km), Seurasaari (n. 2.9 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Muksulaakso (n. 0.75 km), Päiväkoti Pihlaja (n. 1.0 km)
Liikenneyhteydet
Bussi (n. 0.2 km)
Raitiovaunu (n. 0.25 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Meilahti, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Satu Wahlman

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.