Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Kalasatama | Kallion Kodit Oy

Kerrostalo | 1h, avok, kph

Viides linja 16, Kallio, Helsinki

Hinta

149 000 €
Tarjouskauppa

Koko

31 m²

Vuosi

1909

Viihtyisä koti myynnissä Karhupuiston laidalla. Tämä toisen kerroksen pikkukoti hurmaa huonekorkeudellaan, tiiliseinällä ja keittiöllä. Länteen suuntautuva ikkuna antaa valoa ja sieltä näkyy myös Kallion kirkon torni. Pohjaratkaisu mahdollistaa monet ratkaisut. Voit vaikka poistaa osan keittiön tasosta ja tehdä esim. lasiseinällä erotetun makuuhuoneen tiiliseinä päätyyn ja sinulle jää hyvin tilaa vielä olohuoneelle. Huoneiston kylpyhuone on tilava ja moderni. Yhtiön piharakennuksessa sijaitsee talosauna, pyykkitupa, kuivaushuone ja pyörävarasto. Asunto Oy Viides linja 16:ssa on juuri valmistunut porrashuoneiden ja ovien uusimisrurakka ja porraskäytävät on saaneet uuden upean ilmeen. Sijainti Karhupuistossa on loistava sillä aivan vierestä löydät alueen kivat kahvilat ja ravintolat, kivijalkakaupat sekä muut palvelut. Karhupuistossa on myös ratikkapysäkki ja Hakaniemen metro on muutaman sadan metrin päässä. Tervetuloa tutustumaan varaa oma esittelyaikasi nyt! Avainsanat: Soveltuu sijoitusasunnoksi Palvelut lähellä Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1357376
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, avok, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
31 m²
Kokonaispinta-ala
31 m²
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1909
Vapautuminen
Heti

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

145 935,07 €

Velkaosuus

3 064,93 €

Velaton lähtöhinta

149 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

4 806,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

186,00 € / kk

Pääomavastike

91,45 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

277,45 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

27,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallituksella valtuus tarvittaessa periä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta (yksi peritty lokakuussa 2023).
Kaupan kohteena olevia osakkeita tulee rasittamaan osuus yhtiön porrashuoneiden ja huoneisto-ovien saneerauksen rahoittamiseksi nostettavasta, määrältään varsinaisen yhtiökokouksen 26.4.2022 rahoituspäätöksen mukaan 1300000 euron lainasta. Tuleva lainaosuus, myytävälle huoneistolle em. päätöksen mukaan n. 14900 euroa, ei sisälly velattomaan kauppahintaan. Ostaja ottaa tulevan lainaosuuden vastatakseen. Mikäli laina ennätetään jyvittää osakkeille ennen kaupantekoa, nousee hyväksytyn ostotarjouksen mukainen velaton kauppahinta lainaosuuden määrällä.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Irralliset vaatekaapit, kirjahylly
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi, tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, kaasuliesi, erillisuuni
Lattiamateriaalit: Puu
Seinämateriaalit: Maalattu, rosteri
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä, peili
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Puu
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, kaapistot
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Tulevien kustannusten määrä ei ole tiedossa. varsinainen yhtiökokous 26.4.2022 päätti porrashuone- ja huoneisto-ovien uusimisurakan rahoituksesta nostettavalla enintään 1300000 euron lainalla.
Tehdyt remontit
Ikkunat uusittu -67, sähköpääkeskus uusittu -89, rakennuksen kuntoarvio, kaukolämmön alajakokeskus -96, tuuletusparvekkeiden kuntotutkimus -98, peltikattojen uusinta -99, vesijohtojen ja viemäreiden nousulinjat sekä pohjajohdot ja pohjaviemärit -00, tuuletusparvekkeiden uusinta -03, kiinteistön yleisten tilojen sähköasennusten pää-, nousu- ja ryhmäjohtojen uusiminen sekä kiinteistö-, mittaus- ja ryhmäkeskuksien ja telejärjestelmien uusimistyöt -05, rakennuksen kuntoarvio, julkisivujen rappausten uusiminen, kadunpuoleisten liiketilojen ikkunat ja ovet, kadun puolen a-portaan ulko-ovi ja porttikäytävän portin uusinta sekä muut julkisivuikkunat huoltomaalattu -10, asuinhuoneistojen märkätilojen yleistarkastukset, painovoimaisen poistoilmanvaihtojärjestelmän puhdistustyöt -11, lämpöjohtoverkoston patteriventtiilien uusiminen sekä lämmönsäädön korjaukset -12, vesikaton kunnostus- ja maalaustyöt -13, korvausilmaventtiilien asennus painovoimaiseen ilmanvaihtojärjestelmään asuntoihin joihin päästiin ja joista löydettiin vanha tuloilma-aukko -14, piharakennuksen sauna- ja ilmanvaihtojärjestelmän uusiminen -15, sisäpihan kunnostustyöt -16, sisäpihan asfaltoinnin kallistuksen korjaukset, kaikkien huoneistojen märkätilojen kuntokartoitukset -18, kellaritilojen linjasulku- ja säätöventtiilien uusimisia ja vesikattojen saattokaapeloinnin uusimisia sekä muita lvi- ja sähkö huoltokorjauksia, osakkaiden toimesta märkätilojen uusimisia joihin taloyhtiö järjesti ja kustansi valvonnan -19, porrashuoneiden- ja huoneisto-ovien korjausten/ uusimisten suunnittelu, kaukolämpölaitteiden uusiminen -20, porrashuoneiden- ja huoneisto-ovien korjausten/ uusimisten suunnittelu ja kilpailutus -21, porrashuone- ja huoneisto-oviurakan aloitus -22
Tulevat remontit
Porrashuoneiden- ja huoneisto-ovien korjausurakka alkanut 2022. Kunnossapitotarveselvitys: kuntokartoituksen päivitys -23, ikkunoiden uusimisen suunnittelu -24, ikkunoiden uusimisurakka -25, ilmanvaihtohormien nuohous -26
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
1 500 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Viides linja 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kallion ala-aste (n. 0.1 km)
Ruokakaupat: Lidl (n. 0.3 km)
Päiväkodit: Kantakaupungin päiväkodit (n. 1.0 km)
Liikenneyhteydet
Raitiovaunu (n. 0.1 km)
Metro (n. 0.5 km)

Tiedustelut
christian.helin@km.fi ja 0503236378

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kallio, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Christian Helin

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Kalasatama | Kallion Kodit Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Kalasatama | Kallion Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.