Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka | Kantakaupungin Asunnot Oy

Kerrostalo | 1h, avok, kph

Kotkankatu 3, Alppiharju, Helsinki

Hinta

198 000 €

Koko

26 m²

Vuosi

1936

Suuren ilta-auringon suuntaisen erkkeri-ikkunan ja avaran näkymän omaava, kodikas ylimmän kerroksen pikkukoti! Asunto sijaitsee vankan 1930-luvun talon ylimmässä neljännessä kerroksessa. Niin sijoitukseen kuin ensiasunnoksikin soveltuva karkiksi kunnostettu asunto on varsin nopeasti vapaa. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2021, keittiö vuonna 2023. Sijainti Linnanmäen kupeessa, aivan lähellä kehittyvän Konepajan aluetta on erinomainen. Heti naapuritalon kivijalasta löydät ympäri vuorokauden palvelevan lähikaupan. Yhtiö on täysin velaton, omistaa tonttinsa, sekä talostaan kolme liikehuoneistoa ja kaksi asuinhuoneistoa saaden niistä lähes 40.000 euron vuositason vuokratuotot. Yhtiössä on juuri tehty viemäreiden pystyputkien sukituksia (tämän asunnolta osalta kaikki valmista) ja ne tehdään taloyhtiön tilillä olevilla rahavaroilla, joten ostajalle ei koidu ylimääräisiä kustannuksia. Ota yhteyttä sopiaksesi esittelystä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1358067
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, avok, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
26 m²
Kokonaispinta-ala
26 m²
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1936
Vapautuminen
1kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

7 615,38 €/m²

Vastike

Hoitovastike

208,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

208,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

30,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Pesutupa 8€/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: DNA taloyhtiölaajakaista 10M
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
V. 2023 Remontoitiin keittiö, maalattiin seinät ja komerot, asennettiin seinäpaneelit, lisättiin antiikkilistat. Kylpyhuone remontoitu v. 2021 aiemman osakkaan toimesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili, betoni
Keittiön kuvaus
Epoque-avokeittiö remontoitu vuonna 2023: Jääkaappi pakastinlokerolla, erillisuuni ja yhdistelmä-mikro (Beco), induktiotaso (Electrolux), liesituuletin/aktiivihiilisuodatin (Savo), astianpesukone (Bosch), kiinteät valaisimet, kaapistot, kvartsi työtaso (Carrara kvartsi).
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu vedeneristeitä myöten loppuvuodesta 2021. Suihku, peilikaappi, allaskaappi, pyykinpesukoneliitännät, bidee suihku, wc istuin ja sähkötoiminen lattialämmitys. Vesikiertoinen rättipatteri poistettu käytöstä ja tulpattu, sähköinen lattialämmitys asennettu ja osakkaan kunnossapitovastuulla.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa suuri erkkeri-ikkuna avarin näkymin, säilytyskomerot olohuoneessa ja eteisessä
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Säilytyskomerot huoneessa ja eteisessä, irtaimistovarasto ullakolla
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto, tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti, huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiöllä ei ole lainaa. Yhtiöllä on 20 000 € tililuottolimiitti.
Huoneiston kunnossapito yhtiöjärjestyksen 7§ mukainen.
Yhtiössä tarkastettu / kosteusmitattu märkätilat 2019 teknisen isännöitsijän toimesta. Asbestikartoituksia tehty yhtiön remonttien yhteydessä tarvittavissa tiloissa. Yhtiössä on äänileikkuri (1/5), kts. yhtiöjärjestys §17.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Viemäreiden pystyputkien sukitus on tarkoitus tehdä taloyhtiön tilillä olevilla rahavaroilla, jolloin ostajalle ei koituisi ylimääräisiä kustannuksia.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 3, lisätietoa: Kaupungin asukaspysäköinti (alue J).

Tehdyt remontit
2022 Taloyhtiön huoneiston A1 peruskunnostus, 5 kpl pystyviemäreiden sukittaminen, lämmönjakohuoneen ja jätevesipumppaamon lattioiden ja seinien asbestinpoisto, korjaus ja maalauskunnostus. 2021 Pystyviemäreiden kuntotutkimus ja sukittaminen 5 kpl, lämmönjaon kiertovesipumpun uusiminen. 2019 Räystäslämmityksen lämmityskaapeleiden uusiminen. 2018 Räystäslämmityksen automatiikkaohjaus, jätevesipumppaamon lisätty toinen uppopumppu, lämmönjakohuoneen ja jätevesipumppaamon lattioiden ja seinien korjaus ja maalauskunnostus. Komerokell. käytävien ja komeroiden ovien maalaus. Viemäreiden pystyputkien puhdistus ja kuvaaminen. 2017 Käyttövesipumppu ja moottori uusittu. 2017-2016 Tuuletusparvekkeet ja kaiteet peruskorjattu. Käyttöveden linjasulut kellarissa merkitty ja vialliset sulut uusittu. 2016 Alipaineilmanpoistoautomatiikka asennettu lämpöverkkoon. Sokkeli tiivistetty. Julkisivut paikkauskorjattu. 2015 Ulkoseinien kuntokartoitus. Tuuletusparvekkeiden kuntoarvio. DNA talolaajakaista. 2014 Poistokanavien nuohous ja säätö. Räystäs- ja syöksytorvilämmityksen kunnostus. Ilmanvaihtokanavien nuohous. 2014-2013 Viemäreiden pystyputkien puhdistus ja kuvaaminen. 2013 Jätevesipumppuasema A varajärjestelmä. Vesikaton kunnostus. 2012 Lukituksen uusiminen. Palo-ovien uusiminen. Pihaovien huoltomaalaus. Porrashuoneiden maalauskunnostus. 2011 Katuovien ja porrashuoneiden tuuletusparvekkeiden aukkojen ikkunoiden ja ovien uusiminen. Sisäpihan asfaltointi. 2009 Vesikaton pinnoitus. 2008 Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen. 2007 Syöksytorvien uusiminen. 2006 Räystäiden ja rännien lämmityskaapeleiden asennus. 2002 Poistokanavien nuohous ja säätö. 2001 Kaapeli-TV liityntä. 1998 Jätevesipumppuasema B huolto. 1995 Autotallien ovien uusiminen. Antenniverkon uusiminen. Ikkunoiden ja katuovien huoltomaalaus. Pihaovien uusiminen. Julkisivujen kunnostus. 1994 Patteriventtiilien uusinta ja säätö. 1993 Vesikaton uusiminen, peltikatto osuus. 1991 Sauna- ja pesulatilojen rakentaminen. 1990 Lämmityksen linjasulut ja säätöventtiilit. 1987 Jätevesipumppaamo A peruskorjaus. Sisäpihan asfaltointi. 1986 Lukituksen uusiminen. 1985 Porrashuoneiden maalaus. Vesikaton uusiminen, matala osa. Sähkönousujen uusiminen. Parvekekaiteiden ja -lattioiden peruskorjaus. Ikkunoiden ja katuovien peruskorjaus. 1982 Vesi- ja viemärilaitteiden kokonaissaneeraus.
Tulevat remontit
Isännöitsijäntodistuksen mukaan lähivuosien aikana tiedossa olevat korjaus- ja perusparannustyöt: Loppujen viemäreiden pystyputkien sukituskorjauksia linja kerrallaan viemärin kunnon perusteella. 2023-2025 ikkunoiden huoltomaalauksia, julkisivujen rappauskorjauksia. Katso lisäksi huomattavimmat kunnostustyöt ja niiden ajankohdat sekä arviot lähivuosien kunnostustarpeista pitkän tähtäimen suunnitelmasta (PTS), mm vesikaton maalauskunnostusta vuosille 2024-2027.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
1 028 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Kotkankulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alppilan yläasteen koulu (n. 0.18 km), Pasilan peruskoulu (n. 0.85 km)
Ruokakaupat: Alepa Porvoonkatu (auki 24h) heti naapuritalon kivijalassa! (n. 0.06 km), K-Market (n. 0.27 km), S-Market (n. 0.75 km)
Lähipalvelut: Kehittyvä konepajan alue yhden korttelin päässä (n. 0.3 km), Kallion tunnelmalliset kuppilat ja kirjavat palvelut aivan kävelyetäisyydellä (n. 0.5 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Pikku-Duunari (n. 0.6 km)
Liikenneyhteydet
Teollisuuskadun ja Sturenkadun linja-autopysäkit kattavine yhteyksineen (n. 0.45 km)
Raitiovaunupysäkit Aleksis Kiven kadulla (linja 9) ja Viipurinkadulla (linja 3) yhden korttelin säteellä (n. 0.15 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaupungin asukaspysäköinti
Tiedustelut
Tommi Karhula, Myyntiedustaja, KiAT
+ 358 40 484 8888
tommi.karhula@km.fi
https://www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-katajanokka/tommi-karhula

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Alppiharju, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka | Kantakaupungin Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka | Kantakaupungin Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.