Kiinteistömaailma Vantaa Koivukylä | Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy

Rivitalo | 3h, k, kph, s, erill. wc, terassi, ulkovarasto.

Laidunpolku 5, Havukoski, Vantaa

Hinta

228 000 €

Koko

84,5 m²

Vuosi

1979

Maalämpökohde! Nyt myynnissä hyväkuntoinen päätyhuoneisto kahdessa tasossa. Tätä asuntoa on remontoitu hyvällä maulla vuosien varrella. Alakerrasta löytyy tyylikäs Topi-Keittiö sekä erillinen wc. Olohuoneesta pääset erittäin tilavalle aamuauringon puoleiselle aidatulle takapihalle, jossa on myös mukavan kokoinen terassi. Ulko-oven vieressä on vielä varastotilaa. Yläkerrasta löytyy tilavat makuuhuoneet, kylpyhuone sekä sauna, jossa pääset nauttimaan tunnelmallisista löylyistä. Tässä taloyhtiössä on tehty hyvin remontteja vuosien varrella. Energiatehokkaaseen maalämpöön on siirrytty v. 2022, ikkunat ja terassinovet uusittu 2021, kylpyhuonesaneerauksia 30 kpl 2014-2015, katto-, salaoja- ja lämpöputkiremontti 2010-2011 sekä paljon muuta. Sijainti on rauhallinen, mutta kuitenkin lähellä Koivukylän palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä. Koulut ja päiväkodit ovat myös alueella. Lahden moottoritiellekin pääset vain muutamissa minuuteissa. Kuusijärven mahtavat ulkoilumahdollisuudet ovat vain vähän yli 2 km päässä. Sovi oma esittelyaikasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1359062
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, erill. wc, terassi, ulkovarasto.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84,5 m²
Kokonaispinta-ala
84,5 m²
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1979
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

214 097,20 €

Velkaosuus

13 902,80 €

Velaton hinta

228 000,00 €

Neliöhinta

2 698,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

295,75 € / kk

Pääomavastike

183,67 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

479,42 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

6,00 € / kk

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikkavuokra kylmä 3 €/kk, lämmin 6 €/kk. Varastovuokra 50 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, naulakko (mahdollista asentaa liukuovet eteisen kaappiin). Terassin kalusteet sovittavissa erikseen.
Tehdyt remontit
Laminaatit portaisiin ja kaikki seinät maalattu 2019, eteisen kaapisto 2022. Isännöitsijäntodistus 28.11.2023: Yhtiön tiedossa olevat huoneiston muutostyöt (edellisen/edellisten osakkaiden toimesta): 12.10.2011: Saneerattu kph 2011 C2 normin mukaisesti. 07.06.2013: Keittiön saneerausta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Porraskäytävässä LED-paneelit.
Rakennusmateriaali: Puu, tiilivuoraus
Keittiön kuvaus
Topi-Keittiö. Jääkaappi/pakastin (Beko-merkkinen hybrid-kaappi, pakastimen voi halutessaan säätää esim. jääkaapiksi/kylmiöksi), induktioliesi, erillinen kiertoilmauuni, liesikupu ja -tuuletin, integroitu astianpesukone, kiinteät valaisimet, välitila laattaa.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: Suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, pesukoneliitäntä, pesuallas, allaskaappi, irrallinen kylpyhuonekaappi, sähkösauna valaistulla kiukaalla, sähköinen lattialämmitys, vesipatteri, katto paneelia. Erillinen wc: Pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, LED-valot peilikaapin alla, kiinteät valaisimet.
Seinämateriaali: Kylpyhuone: Kaakeli. Sauna: Paneeli ja liuskekivi. Erillinen wc: Kaakeli.
Lattiamateriaali: Kaikissa laatta.
Olohuoneen kuvaus
LED-paneelit
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lännen puoleisen makuuhuoneen kaapisto kuuluu kauppaan.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, kaapistot
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Autopaikat eivät ole huoneistokohtaisia. Ne eivät siirry
huoneiston myynnin/vuokrauksen yhteydessä seuraavalle
osakkaalle/vuokralaiselle. Alueella on käynnissä parkkipaikkahanke. Osa autopaikoista on rakentamatta. Taloyhtiöllä on velvoite rakentaa lisäautopaikkoja vahvistetun kaavan mukaisesti siten, että autopaikoista 80 % on rakennettava ensisijaisesti vuoteen 2005 mennessä yhdessä muiden taloyhtiöiden kanssa. Loput
20 % tulee rakennettavaksi, mikäli tarvetta siihen esiintyy. Hankkeen kuvaus (päätetty yk 2023): Aurinkopaneelit: Hallitus sai yhtiökokoukselta valtuudet selvittää asiaa yhtiökokouksessa 2022. Hallitus esitti yhtiökokoukselle aurinkopaneelihankkeeseen ryhtymistä Solarokin vaihtoehdon 1 (30 kWp) mukaisesti. Hinta arvio tästä on n. 35.000 €. Hanke rahoitettaisiin lainalla. Asian esittelyn ja keskustelun jälkeen asiasta äänestettiin. Hallituksen esityksestä poiketen Tuuli Heinonen esitti ja Törmä Ritva kannatti tehtyä vastaesitystä, että siirretään hankkeeseen ryhtymistä vuodella. Todettiin, että asian ratkaisusta tulee järjestää äänestys, koska hallituksen esityksestä poikkeava vastaesitys oli tehty ja sitä oli kannatettu. Äänestys suoritettiin suljettuna lippuäänestyksenä, johon myös etäosallistujat osallistuvat. Äänestystulos oli 1688-1382, joka tarkoittaa sitä, että hallituksen esitys sai enemmän kannatusta ja hankkeeseen ryhdytään. Äänestykseen osallistuivat kaikki
yhtiökokoukseen osallistuneet osakkaat. Hallitus teetti yhtiölle 10v kuntoarvion kesäkuussa 2020. Kuntoarvion pohjalta päivitettiin uusi 5v kunnossapitosuunnitelma. Taloyhtiö korvaa kylpyhuoneen lattian ja seinien vesieristämisestä materiaalikustannuksina saunattomissa (luhtitalojen) asunnoissa 600 euroa ja saunallisissa rivitaloasunnoissa 1000 euroa sen jälkeen kun
vesieristemateriaalikuittikopio sekä työselostus niiden käytöstä on toimitettu osakkeenomistajan allekirjoituksella varustettuna isännöitsijälle. Huoneistokohtaisen lainaosuuden voi maksaa pois ainoastaan tilaamalla erillisen lainosuuslaskelman puh. 045 222 4150 / kirjanpitäjä. Mahdolliset korkomuutokset voivat vaikuttaa lopulliseen lainaosuuden määrään. Uuden lainsäädännön myötä (voimaan 1.7.2010) osakkaan on ilmoitettava taloyhtiölle (isännöitsijätoimistoon) huoneistoremonteistaan etukäteen kirjallisesti noin 4 viikkoa ennen töiden aloittamista ja odottaa taloyhtiön lupaa ennen remontin aloittamista. Käytännössä tämän laajan ilmoitusvelvollisuuden ulkopuolelle jäävät lähinnä maalaus- ja tapetointityöt. Ilmoituksessa tulee olla riittävä selvitys remontista kuten esim. suunnitelmat, työselityksen ja tekoajankohdat. Yhtiölle tulee antaa kohtuullinen aika käsitellä ilmoitusta. Yhtiöllä on oikeus valvoa, että osakkaan teettämät remontit toteutetaan rakennusta ja kiinteistöä vahingoittamatta ja hyvän rakennustavan mukaan. Työtä suorittava osakas vastaa tarpeellisista ja kohtuullisista ilmoituksen käsittelyn
selvityskustannuksista sekä yhtiölle aiheutuvista valvontakustannuksista. Ilmoituksen kirjaaminen isännöitsijätoimistossa on maksuton.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Hallitus esitti yhtiökokoukselle aurinkopaneelihankkeeseen ryhtymistä Solarokin vaihtoehdon 1 (30 kWp) mukaisesti. Hinta-arvio tästä on n. 35 000 €. Hanke rahoitettaisiin lainalla. Varsinainen yhtiökokous 16.5.2022: Hallitus sai valtuudet periä tai olla perimättä 1-2 kuukauden
hoitovastiketta vastaavan summan.
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 35, lisätietoa: Autopaikkoja on kaavoitettu 58 kpl. Autopaikat jakaa isännöitsijätoimisto.

Tehdyt remontit
2022 Pihan asfalttikorjauksia, patteriverkoston huuhtelu C Flush ja termostaattien uusiminen, pelastussuunnitelma, energiatodistus, leikkipihan uusiminen, salaojien ja tonttiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus sekä kuntotarkistus, IV hormien nuohous ja ilmamäärien säätö. 2021-2022 Maalämpöön siirtyminen. 2021 Kameravalvonta piha-alueelle, ikkunoiden ja terassinovien uusiminen. 2018 Lukostosaneeraus, ulko-ovet ja yleiset tilat. 2018 Ulko-ovien saneeraus, 2016 roskakatoksen peltikaton uusinta. 2015 Kylpyhuonesaneerauksia 26 kpl, roskakatoksen puuosien ja oven vaihto, välinevarastorakennus H ja A talon väliin, grillikodan terassi, putkiston kuntotutkimus. 2014 Kylpyhuonesaneerauksia 4 kpl, grillikota pihamaalle, ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, luhtitalojen kaiteiden uusintaa ja maalausta talkoilla. 2013 Kylpyhuoneiden kuntokartoitus, taloyhtiön saunan kunnostus, leikkimökin ja leikkikentän kalusteiden kunnostusta ja maalausta talkoilla. 2011 Piha-alueiden kulkuväylien asfaltointi. 2010-2011 Katto-, salaoja- ja lämpöputkiremontti. 2010 Taloyhtiön raja-aidat ja huoneiston välisten aitojen uusinta, yläpohjan lämmöneristettä lisätty, tiiliverhoilun tuuletusta parannettu, ulkokatto ja salaojat uusittu. 2007 Kylpyhuoneiden kuntotutkimus. 2006 Ikkunoiden maalaus ja korjaus, taloyhtiöön Soneran valokuitukaapeli. 2005 Pihalla lämpö- ja vesijohto uusittu vuodon takia, 2004 HTV. 2003-2004 Etu-ulko-ovet korjattu sekä tiivisteet ja kynnykset vaihdettu. 2003 Antenniverkoston kunnostus ja digisaneeraus, lämmityksen perussäätö, patteritermostaattien ja linjasäätöventtiilien säätö.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023-2028: 2024 Julkisivun puuosien maalaus, piha-alueella olevien aitojen maalaus, huoneistovarastojen kunnostus. 2025 Huoneistoparvekkeiden ja käytävien kunnostus.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
7 449 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Laidunpolku 5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Rekolan alakoulu (n. 1.7 km), Koivukylän yläkoulu (n. 0.4 km)
Ruokakaupat: Alepa Havukoski (n. 0.8 km), K-Citymarket Koivukylä (n. 1.7 km), Lidl Koivukylä (n. 1.4 km), S-market Koivukylä (n. 1.8 km)
Päiväkodit: Koskimyllyn päiväkoti (n. 0.28 km)
Liikenneyhteydet
Bussi (n. 0.1 km)
Koivukylän juna-asema (n. 1.6 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Havukoski, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tea Juutilainen

myyntineuvottelija, KiLAT

Kiinteistömaailma Vantaa Koivukylä | Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy

Kiinteistömaailma Vantaa Koivukylä | Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.