Kerrostalo | 3h, k, kph, lasit. p.

Metsälauvalantie 4, Suorama, Kangasala

Hinta

99 000 €

Koko

70,5 m²

Vuosi

1966

Tilavien huoneiden ylimmän kerroksen kiva kolmio. Tervetuloa yleisesittelyyn tiistaina 26.3. klo 18-18.30! Tai varaa oma yksityisnäyttö. Vuonna 1966 valmistunut hyvin hoidettu taloyhtiö on nähnyt paljon remontteja, mm. käyttövesiputket ja viemärit 1999, julkisivua on uusittu ja asuntojen pinnat on uusittu 2010. Taloyhtiössä on myös hyvä kuntosalihuone ja tämän talon kellarissa upea saunaosasto, jota tosiaan kelpaa erillismaksusta varata jos tekee mieli saunoa! Kodin kaikki sisäpinnat on uusittu 2010. Olohuoneesta on käynti etelään avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Keittiössä on hyvin kaappi- ja laskutilaa ja makuuhuoneet on tilavat hyvine kaapistoineen. Kylpyhuoneen varusteluun saa tässä kaupassa myös pesutornin, ja asunnossa ei kaipaa saunaa, sillä kylpyhuoneesta löytyy komea höyry-suihkukaappi! Perheen arjen sujumisen takaa peruspalveluiden läheisyys, hyvät kulkuyhteydet Kangasalan keskustaan ja Tampereelle. Lähikauppaan ja ruokapaikkoihin on vain reipas sadan metrin matka. Lähistöltä löytyy harjun ulkoilumahdollisuudet, kuntosali sekä urheilukenttä. Lentolan isoon kauppakeskittymään on lyhyt matka. Varaa oma yksityisnäyttö ja tule ihmeessä tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1359281
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, lasit. p.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70,5 m²
Kokonaispinta-ala
70,5 m²
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1966
Vapautuminen
Viimeistään 2 kk kaupanteon jälkeen

Hinta

Myyntihinta

85 723,39 €

Velkaosuus

13 276,61 €

Velaton hinta

99 000,00 €

Neliöhinta

1 404,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

303,15 € / kk

Pääomavastike

246,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

549,90 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiökokouksessa 2023 päätetty julkisivun korjauksen toteuttamisesta, kustannusarvio tästä koko yhtiölle enintään 180 0000 €, tälle asunnolle enintään 7005 €.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
lasitettu
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Laajakaista
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Rosteripintaiset jääkaappi, pakastin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, erillisuuni- ja taso, keraaminen liesi, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Höyrykaappi suihkulla, pesukone ja kuivuri, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, häkkivarasto, ulkoiluvälinevarastot (2 kpl)
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Yhtiökokouksessa 2023 päätetyn julkisivusaneerauksen kustannusarvio enintään 180 000,00 € koko taloyhtiölle. Vesikatteen uusimisen kustannusarvio selviää kilpailutuksen jälkeen. Kunnossapitotarveselvityksen mukaiset remontit päätetään myöhemmin tulevissa yhtiökokouksissa.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 16, sähköpistokepaikkoja: 12

Tehdyt remontit
1996 Piha-alueen lv-johtojen uusinta. 1999 Käyttövesiputkien ja viemäreiden uusinta aluelämpökeskuksen uusinta. 2010 Julkisivujen pesu, hiekkapuhallus ja maalaus sekä sokkelin pinnoitus, autotalliovien kunnostus, parvekkeiden maalaus ja lasitus sekä parvekeoven ikkunan vaihto, ulkorappusten kunnostus, saunojen remontointi, harrastetilan remontti, kellarikäytävien maalaus, ulko-ovien vaihto ja valaistuksen uusinta, sisääntuloaulan lattian kunnostus. 2010 Ulkoalueen yhteisen leikki- ja virkistysalueen rakentaminen, pihakäytävien kiveys ja pihan asfaltointi, pysäköintipaikan rakentaminen ja lämmityspistorasiat, ulkovalaistuksen uusinta, yleiskaapeloinnin asennus(CAT6), jätekatoksen maalaus, rakennusvalvonnan lopputarkastus on tekemättä. 2012 Ikkunoiden uusiminen. 2013 Taloautomatiikka ohjaus muutettu yhtiökohtaiseksi. 2014 räystäskourujen puhdistus, ritilät ulkoportaisiin. 2017 Nousukisko ja poistumiskaari kattotikkaisiin. 2018 Katon peruskuntoarvio, lintujen torjunta yläpohjasta. 2019 Etupihan puolisten räystäskourujen uusiminen. 2020 Etuportaiden kunnostus, IV puhdistus ja säätö, jätekatosten lukollinen verkko-ovi, AT. lämpimän käyttöveden riskipaikkojen kunnostus osittain, yhteiskäyttöalueen grillin uusiminen. 2021 Kellarikrs: pääty ulko-ovien vaihto. 2022 LVK riskipaikkojen uusiminen, loput, AHA-kartoitus julkisivuista ja vesikatolta, sekä autotalleista sisäverhousleyn osalta, vesikaton hankesuunnittelu, tekninen suunnittelu ja kilpailutus: Lahovaurioisten autotalliseinien puuverhouksen uusiminen, tuuletusparvekkeiden betoni- ja teräsvaurioiden korjaus.
Tulevat remontit
YK 2023 päättänyt: Julkisivun korjauksen toteutus (pääsisäänkäyntijulkisivujen autotallipaneeliseinien + autotalliovien uusiminen, tuuletusparvekkeiden betoni-ja teräsosien + vedenpoisto, sisäänkäyntikatosten osittainen uusiminen, kunnostaminen + maalaus). Vesikatteen uusimisen toteutussuunnittelu ja kilpailutus. Kpts mukaan:2023 Pihan yhteisalueiden kunnostus + yhteistyön virittäminen. Saunaosasto/puulistojen ja väliovien karmien kunnostus. 2023-2024 Vesikaton uusinta/korjaus + maalaus, kuntotarkastus 4v välein, vesikaton korjauksen/uusinnan toteutus. 2025 Julkisivun elementtisaumojen tarkastus+tarvittaessa uusinta. Palovaroittimien uusinta asuntoihin, autotalleihin+rappukäytäviin, lukitusuudistuksen selvitys. 2026 Vesi- ja viemärijärjestelmän kuntokartoitus, sähköjärjestelmän kuntoarvio.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
4 293 m²
Tontin omistus
Oma

As Oy Kangasalan Metsälauvalantie 2-4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Suoraman alakoulu (n. 0.2 km), Pikkolan koulu, lukio ja Tredu (n. 2.2 km)
Ruokakaupat: K-Market (n. 0.1 km)
Lähipalvelut: Ruokapaikkoja (n. 0.1 km), Lentolan Prismakeskus (n. 2.4 km), Jäähalli (n. 2.3 km), Uimahalli, tori ja Kangasalan keskustan palvelut (n. 4.0 km)
Päiväkodit: Harjunsalon päiväkoti (n. 0.5 km), Suoraman päiväkoti (n. 0.6 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.2 km)

Tiedustelut
Pia Sintonen p. 044 5044 510 pia.sintonen@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Suorama, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Sintonen

myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Kangasala | Kangasalan Kodit Oy

Kiinteistömaailma Kangasala | Kangasalan Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.