Kerrostalo | 6-7h + avok + 2xkph + erill. wc

Kapteeninkatu 3, Ullanlinna, Helsinki

Hinta

2 200 000 €

Koko

195,1 m²

Vuosi

1908

Ihastuttava koti halutussa Ilmolan yhtiössä meren tuntumassa! Komea linnamainen v.1908 valmistunut jugendtalo seisoo jykevänä Kapteeninkadun ja Laivanvarustajankadun kulmassa. Päätalon lisäksi kokonaisuuteen kuuluu myös yksikerroksinen pihatalo. Kapteeninkadun puoleisessa rapussa on koko kolmannen kerroksen täyttävä koti, joka koostuu alun perin kolmesta erillisestä huoneistosta. Jokaisella niistä on edelleen omat osakekirjansa, joka mahdollistaa eriyttämisen niin haluttaessa. Kodissa on viihtyisät oleskelutilat, iso hyvin varusteltu keittiö, makuuhuoneiden määrä venyy jopa viideksi, kylpyhuoneita on kaksi, joista toisessa reilut tilat pyykkihuollolle. Huoneiden näyttävät ikkunat erkkereineen avautuvat kauniiden vanhojen talojen naapurustoon ja meren suuntaan. Asunnossa on kolme toinen toistaan kauniimpaa alkuperäistä kaakeliuunia (hormit korjattava) ja ihastuttavia jugendtyylisiä väliovia. Huonekorkeus on reilusti yli kolme metriä. Asunto-Osakeyhtiö Ilmolan kiinteistöstä on pidetty huolta vuosien saatossa. On toteutettu muun muassa laaja peruskorjausprojekti, (v. 2004-2005), sisältäen vesi- ja viemäri putkistojen, huoneistojen saniteettitilojen, sähkö- ja telejärjestelmien uusinnat ja hissien rakentaminen porrashuoneisiin sekä kellaritilojen uusinta. Varakkaalla, velattomalla yhtiöllä on vuokratuottoja, joiden ansiosta asumiskustannukset ovat kohtuulliset. Asukkaita hemmottelee piharakennuksen sauna. Merellinen ympäristö ulkoiluun ja vapaa-aikaan avautuu koti-ovelta, muutamassa minuutissa kävelee Ullanlinnan moninaisten palveluiden, kahviloiden, ravintoloiden ja putiikkien ääreen. Tervetuloa tutustumaan, sovi oma yksityinen esittelyaikasi! Avainsanat: Soveltuu sijoitusasunnoksi Palvelut lähellä Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1359661
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6-7h + avok + 2xkph + erill. wc
Asuintilojen pinta-ala
195,1 m²
Kokonaispinta-ala
195,1 m²
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
1908
Vapautuminen
5/2024

Hinta

Myyntihinta

2 200 000,00 €

Velaton hinta

2 200 000,00 €

Neliöhinta

11 276,27 €/m²

Vastike

Hoitovastike

585,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

585,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

27,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

22,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: DNA:n taloyhtiökohtainen laajakaista 10/10M
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
-2002 huoneistojen 26 ja 27 yhdistämisen yhteydessä uusittu kylpyhuoneet, keittiö, kaikki pinnat, siirretty joitain kevyitä väliseiniä. Siirretty huoneiston 27 WC/Kylpyhuone uuteen kohtaan. Avattu tai suljettu joitain huoneiden välisiä ovia.
-2008 yhdistetty as 25. Poistettu asuntojen välinen seinä ja kaapit, tehty pihan puoleisesta huoneesta kylpyhuone. Uusi parketti as 25 sekä eteinen as 26. Kaikki asunnon pinnat maalattu.
-2018 uusittu keittiö ja poistettu kantava väliseinä keittiön ja ruokailutilan välistä sekä poistettu seinä ruokailutilan ja olohuoneen välistä. Maalattu kaikki pinnat (seinät katot). Parkettilattiaa korjattu/paikattu poistettujen seinien/kynnysten kohdalta, ja lattiaa hiottu ja lakattu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Ilmanvaihtojärjestelmä: Painovoimainen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Opdeco-keittiökaapistot, Miele-kodinkoneet: induktioliesi, liesituuletin lieden polttimien välissä (hiilisuodattimella), erillisuuni, integroitu astianpesukone, integroidut jääkaappi ja pakastin, aamiaiskaappi sähköpistokkein, kiinteät valaisimet.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone 1: Suihku, peilikaappi, kaksi pesuallasta, pesukone, kuivausrumpu, kylpyhuonekaapisto, pyyhepatteri, kiinteät valaisimet, lattialämmitys. Kylpyhuone 2: Amme, peili, kylpyhuonekaapisto, pyyhepatteri, wc-istuin, kiinteät valaisimet. Erillinen wc.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolmessa makuuhuoneessa kakluunit
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Kylpyhuonekorjausten ja muiden huoneistoon tehtävien oleellisten remontien toteutuksesta on aina ilmoitettava/sovittava etukäteen isännöitsijätoimiston kanssa. Taloyhtiö maksaa kylpyhuoneremontissa vesieristeiden uusimiskustannukset. Taloyhtiö vastaa kiinteistön vesikalusteista perustason mukaisesti. Mikäli osakas on kustannuksellaan asennuttanut huoneistoonsa tavanomaisetsa tasosta poikkeavat varusteet, niin korjaus- ja kunnossapitovastuu on osakkaalla itsellään. Kiinteistöllä on DNA:n taloyhtiökohtainen laajakaista, joka välitetään antenniverkon kautta. Taloyhtiön tarjoamaan peruspalveluun ilman erillisiä lisämaksuja sisältyy kuhunkin huonestoon 10/10M yhteys. Palveluun rekisteröityminen on mahdolliset nopeusluokan nostot suoraan DNA:n asiakaspalvelun kautta. Asunto-Oy Ilmolalla on omat nettisivut isännöitsijätoimiston sivujen yhteydessä osoitteessa www.itkonen.fi/ilmola, sivuilta löytyy tiedot talon käytännöistä ym. Kiinteistön pieni väestönsuoja A/B-portaan kellarissa on tarkoitettu ullakkoasuntojen osakkaiden käyttöön. Yhtiölle on laadittu 100-vuotishistoriikki, jota on saatavissa isännöitsijätoimistolta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: -
Tehdyt remontit
2022: Kaukolämmön alajakokeskuksen sekä patteriventtiilien uusinta ja patteriverkoston perussäätö. 2019: Urheiluvälinevaraston laajennus. 2018: Portti uusittu. 2015: Piharakennuksen vesikaton uusinta, sisäpihan puoleiset julkisivut maalattu, sisäpihan puoleiset ikkunat uusittu. 2011: Kadunpuoleiset ikkunat uusittu ja Kapteeninkadun puoleinen katujulkisivu rapattu, kadunpuoleiset julkisivut maalattu kauttaaltaan. 2009: Saunaosasto uusittu. 2008: Vesikatto maalattu. 2006: Pihan puolen ikkunat maalattu osittain. 2004-2005: Laaja peruskorjaus sisältäen mm. kellaritilojen korjauksen, LVI- ja sähköjärjestelmien uusinnan, hissien rakentamisen sekä katon uusinnan. Ullakon rakennusoikeus on myyty ja itse rakentaminen tapahtui vuosina 2004-2005, asunnot valmistuivat joulukuussa 2005. 2001: Pihan puolen julkisivu ja ikkunat maalattu, piha-alue kunnostettu ja sokkeli vesieristetty sekä varustettu salaojin, lämmönjakokeskus uusittu. 1998: Kadun puolen julkisivut ja ikkunat maalattu. 1995: Portaiden maalaus B,C ja D. 1992: Tuuletusparvekkeet kunnostettu. 1990: A-ja E porrasmaalaus. 1961: Ikkunat.
Tulevat remontit
2024: Päärakennuksen vesikaton maalaus (36000€), päärakennuksen vesikaton hormien varustaminen sadesuojin (12000€), lämmönsäätö- ja seurantajärjestelmän asennus / huoneistokohtaiset lämpötila-anturit (12000€) 2025: Porrashuoneiden seinien paikkamaalaus, jalkalistojen maalaus (12000€), saunaosaston peruskorjaus (32000€) 2026: Pesulan pesukoneen uusinta (3500€), puupintaisten ikkunoiden maalaus (4000€), kadun puolen julkisivujen maalaus (80 000€) 2027: Ovipuhelinjärjestelmän uusinta kuvalliseksi (30000€), tuuletusparvekkeiden lattioiden kunnostus ja kaiteiden maalaus (7000€) 2030: Lukkojen uusiminen (24000€), pihan teräskaiteiden ja portaiden puukaiteiden sekä pergolan ja portin maalaus (1000€) 2031: Piharakennuksen peltikaton maalaus (4000€)
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
1 318 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-Osakeyhtiö Ilmola

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tehtaankadun ala-asteen koulu (n. 0.25 km), Grundskola Norsen, Cygnaeus-enheten (n. 0.8 km)
Ruokakaupat: K‑Market Pietari (n. 0.35 km), Laivurin Valinta (n. 0.4 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Kaivopuisto (n. 0.4 km), Päiväkoti Engel Huvila (n. 0.3 km)
Liikenneyhteydet
Bussi (n. 0.3 km)
Ratikka (n. 0.25 km)

Tiedustelut
MAX HANHIKE, LKV, puh ja whatsapp: 0503764433, sp: max.hanhike@km.fi, HANNIMARIA HAARAMÄKI, LKV, puh ja whatsapp: 050-522 0254, sp: hannimaria.haaramaki@km.fi, Kiinteistömaailma KK-Neliöt Oy LKV

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ullanlinna, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hannimaria Haaramäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennusmestari Rkm, sisustussuunnittelija SI, osakas

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka | KK-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka | KK-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.